- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Philips LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
mazda83 #126057 üzenetére
Ha net telefonon keresztül megy (mobil net) akkor ajánlott a B20 megléte. EU szerte használják, hiánya fájó lehet, mivel nyilván nem a 3G-t fejlesztik és lehet kint is megeshet, mint itthon is, hogy LTE 800 Mhz van, de 3G nincs már, marad a 2,5G (Edge).
-
alexw801
senior tag
-
andrisbandi
őstag
válasz
mazda83 #124788 üzenetére
Az érdemes előre elönteni, h a részleges visszatérítés megfelelő e számodra.
Mert elsősorban azt szokták felajánlani. Ha az összegből kb meg tudod javíttatni Magyarországon, azzal lehet jobban jársz.Full refundot szerintem nem kaphatsz, mert a GB-n 45 nap van a vásárlásra elállástól.
- A fenti linken képeztem ki magam ,meg az ügyfélszolgálatukkal viaskodtam udvarias hangnemben.
Küldtek nekem egy eleve használhatatlan telót, minden rossz volt benne, de nem akarták visszafizetni a teljes vételárat. Csak a Paypallal sikerült a full refund. A telót vissza kellett küldeni, majdnem 6 ropi volt, de PP azt is visszacsengette.Mivel ez lett volna a "normális telefonom", és itthon gyorsan venni kellett helyette egy másikat drágán, (a régit meg elvitték), jól becumiztam... :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest