Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
aytukabozs #103506 üzenetére
Igaz, wifis, de én öreg fafejűségből minden digi gépemből (sok volt) ki szoktam venni a kártyát és nem használom a gyári szoftot.
Arra gondoltam, hogy ez látás sérültek fotómasinája, mert csak saccra arra kell tartani és nyomni a gombot (ez durva vicc volt). Mivel nagy látószög, minden rajta lesz a képen.
Meg nem tudtam még összeszedni a tudás bázist, Google a barátom itt nem megy, meg a fordítója is akadozik. Amit adtak vele az meg kínai.
Azért nyüstöltem ma, hogy rájöjjek, milyen tartozékokat kell venni. Pl. még obi védő kupak sincs, pedig domború halszem és kiáll a síkból az üveg, sérülhet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i9 12900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő