- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Videós, mozgóképes topik
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Gamepad
- Léghűtés topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
A VoIP telefonálás nálam létszükséglet, fiam, lányom külföldön él. A ZE550ML-et kiválóan megy, itt Kínában a szűrt neten szállodai wifivel jó minőségben beszéltem magyar drótos, angol mobil vonalakkal.
Amúgy nem vagyok szakember, valamikor évekkel ezelőtt felraktam az akkori androidos telóra és a szolgálati laptopra az alkalmazásokat, nyitottam accountokat és megy. Annyira nem értek hozzá, hogy értsem a link tartalmát, amit küldtél. Arra viszont ügyeltem, hogy a fő irányban (UK primer mobil, USA, orosz drótos telefon) olcsó vagy ingyenes legyen. Sajnos lányom felé Szlovákiába mobilra 10-szer drágább a percdíj, mint fiamnak Anglia felé. Elvem az, hogy a hívott fél ne legyen semmi spec.internetes alkalmazásra kényszerítve, hanem a normál drótos vagy mobil számát hívhassam (az idős orosz nagymamának csak drótos telefonja van Szibériában). Fiam ugyanígy hívott VoIP-pal Angliából, amíg nem korlátlan tarifa csomagja nem lett az EU felé GSM hívással is.
Mivel a cégem spórol (csak céges SIM-jeim vannak), nem roamingozok EU-n kívülről sehova, hanem ha van wifi, azonnal visszahívok bárkit VoIP-pal. Működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Elektromos autók - motorok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óra topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest