- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mobilizmo #128022 üzenetére
Ó nagyon kedves vagy de több mint 100 kilcsi választ el egymástól, egyáltalán nem bp-i vagyok, nagyon is heves-megyei...így nemigen jön össze, hogy megnézzem.
Kicsit még jobban elbizonytalanította a vásárlással kapcsolatos elképzeléseimet, mert azt gondoltam, hogy 1 ilyen 16mpx-es teló, ami a kimovil szerint is nagyon jó, sőt magyar oldal szerint is különösen ajánlott kategóriába tartozik és jelenleg igencsak drága, ennyire nem azt hozza, amit sokan elvárnak/vártak tőle.
A B20 problémája, vagyis nem működőképessége az adott 3 féle tipus sajátossága. A Spemall-os szerintem tudni fogja pszt....nem akarom elkiabálni és itt a világ és persze a megye végén jól jön az említett LTE freki...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest