- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
b0bcat #79373 üzenetére
Az már valami. Nem ilyen egyszerű ez az alarm manager dolog. Ő magától nem ébreszt, csak, ha valami progi utasítja erre. Úgy értem, a progi ezen keresztül ébreszti fel a telót, de hátha leírja valaki értelmesebben.
A kék csík önmagában csak annyit jelent, hogy ébren volt, nekem majdnem folyamatos, de mégsem merül drámaian a telóm. Ha jól tudom minden push -t használó cucc ébren tart, pl: viber, stb. -
válasz
b0bcat #79373 üzenetére
A Wakelock Detectorral nézted már?
-
b0bcat
addikt
válasz
b0bcat #79182 üzenetére
Van némi fejlemény.
Letiltottam a Google Térkép app-ot, és feltelepítettem a CPU Spy-t. Drámaian megnövekedett az akku üzemidő (18 óra alatt már csak 22%-ot esik az akku, szemben a korábbi 50%-kal ennyi idő alatt), ami alátámasztani látszik, hogy a Térkép ébresztgetése negatívan befolyásolta az üzemidőt (valamint azt is, hogy minden bizonnyal nem az akku a ludas a túl gyors merülésben).
Ugyanakkor az akku grafikonon továbbra is azt látom, hogy a készülék szinte folyamatosan ébren van, pedig a CPU Spy szerint a készenlétben töltött idő 99,9%-át deep sleep üzemmódban tölti a proci.
Szóval most örülök, de továbbra sem értem, miért van állandóan ébren...
Köszönöm a figyelmet!
U.i.: Még valami. A Wakelock Detector szerint az ébresztgetést a Google app-ok Alarm Manager nevű szolgáltatása végzi. Ezt nem lehet valahol központilag kikapcsolni?
-
törölt tag
válasz
b0bcat #79169 üzenetére
Elvileg igen. xPosed framework -höz van olyan modul, amiben egy alkalmazástól meg tudsz vonni egyes jogosultságokat. Elixír2 -ben pedig a szolgáltatásokat lehet egyenként tiltani. De nem hiszem, hogy ezek jobb megoldások lennének. Én ugyan nem használom a Greenify -t, mert automatizálóval oldom meg, de a megoldásom lényege ugyanaz, mint amit a Greenify csinál. Kilépés után tiltja az alkalmazást, így az nem tud magától elindulni. A Te esetedben viszont Apu programjairól van szó, amiknél óvatosan kell eljárni a tiltogatásnál. Komoly szintű jogosultságaik vannak és más alkalmazásoknál is okozhat függőségi problémát egy-egy tiltás.
-
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
b0bcat #79169 üzenetére
40% az a rendszer szerinti 0%, ha az alá megy akkor meg az elektronika miatt nem fogod tudni visszahozni... nem tárolni kell hanem használni, ha meg kinyiffan _akkor_ megvenni a cseredarabot újonnan.
A hirtelen gyors merülés okát a hard reset ELÖTT kellett volna keresni, már felesleges bűvészkedni.
-
Laza...
addikt
válasz
b0bcat #79169 üzenetére
Ha engem tanítanál, kb 70 évesnek kellene lenned. Ha ennyire zseni vagy, akkor könnyen megtudod határozni az akksi kapacitását is. Nem olyan nagy kaland
Csak akkor nem értem, mi ez a filózás, faxa az akksi, szar a teló?
"a hibernáláson kívül van-e lehetőség az említett Google szolgáltatások módosítására, hogy ne ébresztgessék a telefont." Uninstall. Garantáltan hatásos
-
Laza...
addikt
válasz
b0bcat #79166 üzenetére
Úgy, hogy nem hagyod pl. a telóban, mert X feszültség alá ha lecsökken a kapacitás, akkor már sérül az akksi (az X most nem vágom fejből hány V-ot jelent)
Azaz időnként fel kell tölteni, 80% körül kivenni. Időnként cserélgetni IS kell az akksikat, vagy külső töltővel tölteni, készülékben meríteni.
Tölteni pedig nem akkor kell mikor kikapcsol a készülék, azt pont akksi miatt teszi meg, mert sérül az akksi. 15-20% körül már érdemes töltő után nyúlni
-
Laza...
addikt
-
kmarci25
veterán
válasz
b0bcat #79150 üzenetére
Igen, de ez alig volt pár másodperc. Tehát lehet, hogy ébresztett, de az ébren töltött idő nem volt számottevő.
Miért baj a 108 alkalom? Szerintem ez nem olyan, mint pl. egy készülék bekapcsolása, ahol maga a ki és bekapcsolás is komoly energiát kíván. Én inkább az összes ébren töltött időt nézem, és ebből a szempontból nincs probléma.
-
svgyula
addikt
-
Upo
addikt
-
válasz
b0bcat #78984 üzenetére
wakelock detector (véklokk detektor)
-
-
Dominó85
addikt
válasz
b0bcat #77303 üzenetére
Nincsen azzal gond. Csökkentett teljesítményű SoC van benne. Ha úgy tetszik, akkor a butított MT6572W. Amint megérkezik máris tesztelem, szóval minden turpisság ki fog derülni. Az aksit is ki tudom tesztelni itthon műszerekkel, így max kapok egy jó kis partial refundot a DealExtreme-től.
Ha meg nem, akkor sem gond. Tartalék telefonnak tökéletes lesz.
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #77085 üzenetére
fólia esetében lehet hogy működik de az m1 sztem fél millivel vastagabb legalább és a likai se ugyanott vannak, tehát tokügyben felejtős...
de amúgy nekem is ez ugrott be elsőre(#77077) Senator
Nemaddiga' jóuram!
Ez a topic tapasztalatok megosztásáról szólna, vagy mifene...
Ahogy már kérték is előttem;
Tessék szépen felköhögni az infót hogy honnan van a cucc! -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #75972 üzenetére
bicajjal járok, szoktam fagyizni vagy csak rá akarok csapni a csajom popsijára, nem tökmindegy?
a korábbi telóknál (még az előző/első okosnál a bladenél is) berögzült hogy van egy szabad kezem, 40 évesen már nehezen változik az ember....
ennek a levét iszom most egy 3 hónapos törött digitizeres telóval :/ -
válasz
b0bcat #75904 üzenetére
Legutóbbi 3 rendelésem:
Árilis 12. - szombat esti rendelés (tehát 14-én hétfőn látják) - valódi postára adás április 16. szerda
Április 17. - csütörtök esti rendelés leadás - valódi postára adás április 22. kedd
Június 1. - vasárnapi rendelés leadás (június 1-3 legtöbb helyen szünnap, 2 Dragon Boat fesztivál) - valódi postára adás június 6. péntek
Rendszerint 3. munkanap postára adják. Nem túl gyorsak, lassabb a gépezet, Minideal és To2c általában gyorsabban dolgozik.
Nálam is előfordult már az eddigi 37 Pandawill rendelésből, hogy egy-két hetet is várni kellett a postázással, bár én türelmesebb állatfaj vagyok.A legtöbb bolt azért nem azonnal adja fel a készülékeket, ezt nem árt tudni...
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #75313 üzenetére
Jaj szegény fejemnek, mit fogalmaztam már megint rosszul...?
Hát hol olvasod hogy nem hiszem el?
Hová tartana már a világ ha a egy tanárnak nem hinném el amit 'tanít'?Mindamellett esélyes hogy tudták a szó eredeti jelentését (fura lenne ha nem), de a koncepció hogy csettintés-sárkány szóösszetételt ilyettén jelentéstartalom töltsék fel megtetszhetett nekik ott a qualcommnál, és amúgy jogos.
A csettintés gyors, a sárkány meg erős, mit várhat többet egy ember egy processzortól? -
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #75313 üzenetére
Szia! Nem kell mindent lefordítani
Van aminek "fantázia" neve van és egy hozzá tartozó megjelenés. Mint a "süsü" ő is sárkány de a süsü szóról biztosan nem ez jutna a kíílföldi eszébe
Vagy a "népautó" biztos parasztosan hangzana ha itthon így reklámoznák "megbízhatóság, csúcs technólógia, vegyen népautót"
(Volkswagen)
Szerintem inkább a snapdragon valami elfogó vagy elkapó sárkányra utal, függetlenül a "szó" jelentésétől.
Amikor bejelentették valószínűleg utalás volt a konkurenciának arra, hogy "ez elkap". -
-
gyuszito
senior tag
válasz
b0bcat #74732 üzenetére
Hali!
Helyzet az, hogy sokat használom játékra. Elõzõ telefonom mtk6589-es soc-cal vopt ellátva, és csak egy példa: Real Drift nevezetū játék 4magoson meg sem röccent, ezen agyhalál... CarX racing szintén zenész.. Real Racing 3-ról ne is beszéljünk... Valamint amikor elfogy a ram, egy finom fagyás után újra indul... (Napi4x)Szerk.: talán optimalizálatlanok a játékok..
-
sajtjani
tag
válasz
b0bcat #74301 üzenetére
Sziasztok!
" A Star telefonokért nem nagyon rajonganak az itteniek" Akkor egyedül vagyok STAR rajongó.
"a Star nem is kimondott márka, hanem mindenféle OEM gyártmányokra rászitázzák." Ezt is többször írtátok, de szerintem pont fordítva van. Még kinában is nagynak számít: Shenzhen Star Technology Co., Ltd. Két saját márka: Ulefone és STAR: ule-star.com. Való igaz hogy OEM tevékenységet is folytat. Szerintem ez azt jelenti, hogy kisebb cégek sorban állnak a futószalag végén és tartják a köténykéjüket oszt potyog bele a saját fantázia névvel szitázott teló.#74299 wincmd32: arra készülj hogy a leírással ellentétben nincs noti led!
-
Upo
addikt
válasz
b0bcat #74312 üzenetére
Nincs. A home gomb alatt van a notif.led, színes. A sok pozitívum mellett ez a - eltörpül, végülis a home középen, tőle jobbra a vissza gomb, balra a menü. Világítás nélkül is meg lehet találni. Úgyis a képernyőt nézem közben, mindegy hogy világít vagy nem. Írták hogy fluoreszkál, na ezt én nem tapasztaltam, mondjuk túl sok fényt nem kapott tegnap...
(#74314) citkar: Én akkor se látok semmi ésszel indokolható érvet a 6.44 mellet az 5 körüliekkel szemben mint a divat/e-penis, nem praktikus egy ilyennel járni, plázamacskáknak a nagyobbik retikülbe még épp befér. Az a lényeg hogy más is lássa. Tudja mindenki hogy nem ésszerű de én még ezt is megtehetem mert igen. És a gyárak meg adják a lovat a konzumidióták alá. Tudom, vannak akiknek bejön, nem az én értékrendem de tudom hogy a tizenéves kisdiákok közt lehet vele menőzni.
A THL meg azért nulla mert pár $-al drágábban akadnak jobbak, 512 rammal. 8-ért vettem a DG110-et, más kategória. Meg nem tudom mennyire lehet valós a 4.2 android, neten 2.3-as romok vannak fent hozzá.
-
draco31
veterán
válasz
b0bcat #73543 üzenetére
4-és 5" között gondolkozom. Felbontásnak nem kell hatalmasnak lennie, 480 x 800-tól felfelé, de mindenképpen IPS. Most 4"-on 480 x 800 a felbontása a kijelzőmnek, nekem tökéletes a kép. 220PPI alá nem mennék.
RAM 1Gb legyen.
Kamera elég 5Mpx, de akkor legyen is annyi, és vaku mellette. -
Maximum1
őstag
válasz
b0bcat #73123 üzenetére
Minap volt szerencsém megfogdosni egy ilyet, sajnos a kijelzője nagyon gyenge minőség.
Halvány, fakó, tükröződik és itt már látni a pixeleket/5,5"/, a ZTE V970 nek volt ilyen kijelzője 1,5éve.
Maga a menü kinézetét meg szokni kell, ha belekényszeríted magadat akkor megszokod.
Összességében jó volt megfogni, de nem kéne ezzel a kijelzővel. -
-
válasz
b0bcat #73123 üzenetére
Hát én azért merem ajánlani ,mert sok Lenovon ez fut. Persze van akinek nem jön be.
Launcherrel orvosolható, aki pedig beleás az tehet rá AOSP-szerűt
-
válasz
b0bcat #73119 üzenetére
Jó hogy mondod.
Lenovo A850 is jó választás lenne nekik. Már 135$ vihető is
Több oldalon is ekörül mozog.
Ezt ajánlanám.
-
-
-
klogw
aktív tag
válasz
b0bcat #73107 üzenetére
Feltételezem, aki dual simes, gps-képes telót keres, az nem csak telóként akarja használni.
Csak telefonálni amúgy elég egy hagyományos, 4ezer forintos kis műanyag valami is, nekem is olyan van, 2 éve, és tökéletesen működik.
Visszataszító ez a "legyen minden, de minden ingyen" mentalitás: nagyon rokon a "minden jogot, de nulla kötelezettséget" mentalitással. -
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #72393 üzenetére
se megvenni, se eladni nem akarom csak nem láttam még és ha nekem érdekes volt tán másnak is az
a 156 dolcsi amúgy +8gb-tal értendő (TF kártya)
a pofija tetszik (egy újabb fricska azoknak aki szerint MINDEN kínai teló klón), a 16Gb-s polcrendszer is, iránytű is van benne amit én nem tudok értékelni de volt már aki kifejezetten olyan telefont keresett itt amiben van...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
b0bcat #72275 üzenetére
Ezek állítólag nem ugyan azok, csak ugyan úgy néznek ki elsőre...
Itt találtam egy leírást erről: [link]
Ez pl. a flashtool-al nem áll szóba, ugyanis olyan rövid időre marad preloader módban, hogy annak nincs ideje felismerni sem. Pedig elvileg van ebben előlapi kamera, látom kívülről, de be kéne állítani, mert gyárilag le van tiltva....
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
b0bcat #72261 üzenetére
Tulajdonképpen én csak annyi eltérést találtam így ránézésre, hogy ezen rajta van a visszahajtható "tok" hátlapon, de az az N-es széria, ami eltérhet belsőleg...szerk: hoppá. Most nézem: ez is N-es, nem S-es...Nem tudom hol láttam S-nek, pedig esküdni mertem volna rá...
-
gyuszito
senior tag
válasz
b0bcat #72207 üzenetére
Félre értés ne essék! Előtte 5.3-on qHd-t használtam, teljes megelégedéssel! Most elvileg még több DPI-m lesz, csak tudom, hogy az emberek nagy részének 5 colon is kevés a FHD.. Általában a nagy többség le szokta hurrogni a relatív "kis" felbontást! Nekem ez is éppen tökéletes lesz
Véleményetek mi róla? Nekem külsőre is nagyon tetszik
És az a dedeikált fényképező gomb a kedvencem lesz
-
válasz
b0bcat #71795 üzenetére
Mindkét Star működött, de minőségre hagytak kívánnivalót. Sajnos már nem emlékszem egyik típusára sem, csk a borzasztó kijelzőikre
de ki tudja, lehet egy év alatt felfejlődtek
mindegy, az én személyes véleményem az, hogy van náluk jobb minőségű kínai telefon
Xmod: Többször rendeltem már a Pandától és nekem az volt a ritka amikor egy hét alatt fel tudták adni a csomagot
1-2 hét volt nálam az átlag! Persze vannak kivételek, a múltkori 2 tabletet sikerült feladni 4 nap alatt.
-
kgymac
őstag
válasz
b0bcat #71766 üzenetére
Igen, Anyámnál. Csak a kijelző eszik sokat, legalábbis engem zavar a százalékos esés, w100 és w8 sem csinálta.
A "lemerülős" töltéstől félek csak, mert Anyám nem telcsi guru és az aksi ki/be nem igazán az asztala. De még nincs 1 hónapja nála, ráadásul Ő simekkel használja (nálam teszt idején nem volt benne sim). Kb. 100km-re lakik tőlem, tré-hez szokott járni sim/aksi ügyben, egy N70-et már elintéztek a trénél (már 3-4 éves volt, a sim érintkezői bánták), így van miért aggódnomszerk: w100s-en a gugli helymeghatározás ki van kapcsolva (gsm és wifi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elden Ring
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Steam Deck
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest