Hirdetés
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fával keres kapcsolatot a Gigabyte új alaplapja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini PC
- ASUS blog: vezeték nélküli ROG egerek, akár profi babérokra törőknek is
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcsa
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
Páran jártak így, többek között én is. Bár én a kuponos akcióban rendeltem, de pár nap után kapásból dispute-oltam (mivel időközben mindenhol olcsóbb lett), és így kaptam a kamu után valódi trackinget is. Elvileg ma kapom kézhez, a futárt várom tűkön ülve. De többet antelife-tól nem fogok rendelni, maradnak az egyéb bevált webshopok.
-
krisi047
senior tag
válasz
axlfsi
üzenetére
Én elsején vásároltam náluk Note-ot, a -25$ kuponos akcióban. Írtam nekik egy e-mail, hogy mi a fene van, erre 9-én küldtek egy kamu TN-t, és hozzátették, hogy feladták 7-én a telefont. Ma chateltem velük, kaptam eredeti TN-t, amiből kiderült, hogy tegnap reggel óta a DHL-nél Shipment information received állapotban van. Ahogy olvastam a fórumot, ez még akár 1-2 hét is lehet mire elindul. Úgyhogy amint feladták, megy a Paypal dispute, és kérem vissza a DHL árát.
-
válasz
axlfsi
üzenetére
Az akciós készülék mindig soká kerül feladásra. Talán a héten elküldik.
Már sok ilyen kedvezményes telefont ettem tőlük, a 10 nap - 2 hét nem szokatlan ilyen esetben - sajnos.Ha most megvennél egy Hongmi Note-ot tőlük normál áron, kb 3 napon belül feladnák feltehetőleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 pro, 128GB eladó
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 4800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest