-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
-
Rick4
félisten
Az más tészta, aki teheti, aliexpressen vásároljon, vagy máshol paypallal fizessen, és ennyi. De ugye ha itthon vásárolsz, az se mindig sikerül tökéletesre, benne van.
aytukabozs: A két kártya jól jöhet, de nekem nem szempont, van sok minden más azonban, ami miatt itt vagyok, és ahogy egyeseknek bizonyos funkciók számítanak, nekem az lte számít, ahogy másoknak bizonyos funkciók nem számítanak, úgy nálam a kétkártyás rész se nagyon szempont. Ha benne van, benne van, de amúgy nem létszükséglet. De megkerülni nagyon nem tudom, mert majdnem mindegyik kétkártyás.
-
dokee78
félisten
Jól írtam le pedig,mert esélyes a Redmin 2 is,ebből pedig egyértelmű.
Mindegy is,mert már tényleg nem tudom,Redmi 2-nél hamar fogy a RAM az 1 GB-nál.Elephone P6000 2 GB RAM,de ki tudja mennyire támogatott és mik a tapasztalatok róla.
Tudom most kapott Lollipopot,de lehet több frissítést nem is kap.
Ez tudja az itthoni LTE-t? -
Óóóóó, hát ez a lehetőség adott
, nem is kell külön kérvény beadni
. THL, Lenovo is változtat... persze szó nélkül (természetesen ehhez meg van a jogosultságuk), és jönnek a pofáraesések a frissítéskor, vagy épp egy mod rom felrakásakor, hogy jéééé, ez nem is megy vele...
-
-
Na akkor van aki érti mire gondolok
Pedig úgy megkaptam a fejmosást, hogy bizony a build-propban Lenovo van, és akkor ez istencsászár 3. gyártó terméke, sose lesz baj, örök élet hatnap... Köze sincs hozzá..
A vélemény az, hogy ez csak ügyes marketingtrükk volt... Hogy majd geek körökben gyorsan híre megy, hogy "Lenovo" és mivel úgyis minket kérdezgetnek majd a tudatlanok, így a fals infó gyorsan terjed.. % de ez csak az én hülyeségem..
A másik a touch panel, ha tényleg a Lenovo gyártaná, és világszinten kapható cuccról beszélnénk, nem csak egy XYZ gyártósori cuccról ,akkor lehetne hozzá panelt kapni, akár alin töredékért... Cube tablethez hamarabb kapok panelt, mint ahhoz...
Ez csak gyors pénzszerzésre kellett... lásd a Tabletet ki is futatták, elfogyott és kész, a haszon meg maradt a zsebben... Persze, jó tűzközelben van a csóka, több márkát is tol... na de ez már más téma
-
Ez max. itt a topicban "gáz" (mondjuk offtopic-ba kellene tenni), viszont szerintem vagyunk páran itt a topiclakók között, akiknek nem feltétlenül kell a dual sim... Én speciel még egyszer nem tettem be második kártyát egyik kínai ketyerémbe sem. (Egyszerűen nagyobb a választék a dual-sim-sek között.)
-
zarew
senior tag
Most ,hogy így mondod,mintha a legelső gyári rom meglenne. De az biztos,hogy a gyári alap romot is probáltam. Az összes need rom os . rommal kipróbáltam vagy 8-cal. Mindegyikkel szar. Nem lehet úgy elállítani a gps-t hogy rom-tól függetlenül? De meguntam szórakozni vele nem vagyok vérprofi,mindent úgy nézek le lépésekként a netről. Egyszer fél napig küzdöttem az életéért,mire újraéledt.
Inkább most szakemberre bíznám. De itt a szomszéd gsm -es azt mondta,ilyen szar klónokkal nem foglalkozik,ezeknek zárt oprendszere van. De ő profi volt!
Pedig mondtam neki te meg Dolly klón vagy,de nem értette. -
Eastman
addikt
Köszi, de hivatkoznék erre:
http://m.logout.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_98750-98751.htmlNagy segítségre lenne szükségem. ...mielőtt az S7582-t berakom a mikróba.
Gyári SAMSUNG headsettel használom és sajnos a legkisebb hangerőn is kegyetlenül hangos. Napi kb. 50-60 hívásom van és már kiolvad a dobhártyám. Szomorú vagyok. Rádió, zenelejátszó hangereje optimalizálható és ugyanazzal a headsettel a GT-C3322 kiválóan halkra állítható.
Uraim, van-e olyan bevált app vagy widget ami "szoftveresen" a gyárinál lejjebb veszi a hangerőt?
Mély tisztelettel:
Eastman
-
svgyula
addikt
Szia! Igen félreértették amit írtam. Az tény és egy dolog, hogy aki kéri az átirányítást az ezért fizet és ezt a díjat nem a hívó fizeti. De pl nálam a hálózaton belüli percdíj 30ft a hálózaton kívüli 39ft. Vagyis ha én hívok egy hálózaton belüli számot ami át van irányítva akkor én 39ft fizetek percenként! DE ez a csomagtól függően jóval több is lehet sőt az sem mindegy némelyiknél, hogy melyik szolgáltatót hívja és mikor. Azt pedig csak a jóisten tudja, hogy pl 5 perc ilyen beszélgetésért nekem az 5perc külső hálózaba történő hívást veszi le az egyenlegről vagy még ugyanezt a hálózaton belüli hívásra is levonja. Nem csodálkoznék ha mindkettőt lerántaná.
-
svgyula
addikt
Szia! Teljesen igazad van. Hisz csak azt kérdezte megéri-e! Hát a memória és pixel huszároknak nem. De neki lehet csak telefonálni kell akkor meg akár jó is lehet. Hiszen a még mindig terítik a samut is akár 3,5"-os kijelzővel pedig 2015-van............páldául és mennyien "istenítik"
-
törölt tag
Úgy tűnik, hogy nem jól értelmezted, amit írtam. Nem márkákat hasonlítottam össze, hanem hardverkonfigokat. 1GB ram, vs. 2GB ram, vagy több. 1GB esetén, belakva, kb. 300-400MB volt szabad. De pl. böngészőhasználat után, ez símán 100MB alá kerülhetett, ami a rendszernél már bezárogatási határérték (volt, hogy be is zárt ezt-azt). Ezt lejjebb tudtam volna venni a kernelben, de az instabilitáshoz vezetett volna. Szóval, ha erre az állapotra indítottam rá a VOIP -ot, akkor bizony volt baj. Erre jön rá a 3g és a 4g közti különbség, ami szintén csak a konfigból adódik, nem Zopo specialitás. De ha én ezt történetesen egy Zopon tapasztalom, akkor mit kéne írnom helyette? Remélem, hogy a bejövő GSM, vagy az autoszinkron kikapcsolásának miértjét nem kell magyaráznom. Ezek sem Samu, vagy Zopo specifikus műveletek. De pl. a GSM kikapcsolás, MTK -n sztem egyszerűbben megoldható, mint mondjuk Snapin.
-
-
-
-
beni26k
csendes tag
S3 akart lenni, csak korán volt.
Snapdragonnal nem volt még problémám, 615 speckója nekem pont elég lenne. MTK GPS elég szeszélyes tud lenni. Viszont fényképezgetnék, így a jobb szenzor sokat nyom a latba.
wwenigma: Most, hogy aludtam rá egyet, valószínűleg bepróbálom a JiaYu S3-mat.
-
paulkaresz
aktív tag
Igaz , a méreteit nem néztem,Én azért nem adom fel,hátha jövőre lesz egy olyan telefon ami maximum 4" képátlóval 1 vagy 2Gb rammal rendelkezik normális minőségben.Próbáltam a nagyobb 5"-os gépeket,de számomra a hétköznapokban kényelmetlen a használata mert gyakran kézben kell hordani , nem fér be a zsebedbe stb....Volt egyébként G2F a családban,nem rossz teló de nem voltam oda érte.Még a dual simről is lemondanék.
-
feripalijani
csendes tag
Én csak attól félek, hogy mivel nem PayPallall fizettem, hanem MasterC al ezért halál nyugodtan nekem postázzák el a selejtes telefont,mert úgy sem tudom vissza igényelni a pénzt vagy satöbbi. És a rendeléses topikban olvastam sok olyat, hogy még a PayPalon keresztül rendelőkkel is szórakoztak, akkor engem pedig szemrebbenés nélkül lesz@rnának ha lenne valami problémám. De remélem a legjobbakat. Nov 29-30. án rendeltem. Dec 3-án küldtek chinapost kamu trackinget ami sajnos és VÁRATLANUL nem megoldható mert, hogy akksi meg stb. 8-án jött a rendes PostNL track, Vasárnap elküldték hollandiából..
Köszönöm a válaszokat
@Salaud @Somatom @wwenigma
-
oncsi
őstag
57e lett az ára. I9192 Dual la fleur. Bolti garival. Tudom, hogy az nem "igazi" gari, de szerintem megbízhatóbb, mint egy ismeretlen kinai bolt. 10 éve működik, és vettem már náluk máskor is, igaz, nem magamnak. Ez sem nekem lett véve, hanem barátom vette a majdnem nejének.
Egyébként nem recseg, nem ropog. Az AMOLD kijelző nagyon szép. Aksi is kb rendben, és a lényeg, hogy nem 4.4 van rajta. (SD kártya kezelés miatt) -
Outlander
addikt
-
TedThomas
aktív tag
Akkor már a compare funkciór raktad volna be S208 vs S168
Egyébként vigyázni kell ezzel az oldallal. Én is azt használtam egy időben de van, hogy hibás itt is a speci. Kínaiaknál semmi se biztos sajnos
-
tpeter77
addikt
G2F fórumát olvasom, jókat írnak róla, általánosságban jobbnak tűnik, mint a teszkós.
Egyre több Op3ndottnak vibrál a képernyője és van jópár, aminek rossz az aksijelzése, no és a kamerára is panaszkodnak páran, hogy nem éles.
De a gond 90%-át a vibráló képernyő és a frissítés hiánya okozza, ami miatt az ingyenes Opendott felhőre nem lehet regisztrálni (csak a friss fw-rel)
úgyhogy én lemondok a teszkós mobilról, amíg ilyen bajai vannak és inkább vennék egy G2F-et.
( szigorúan 4.5" a max méret amekkora telót vennék, úgyhogy nincs nagy választék. ) -
hevizms
addikt
Gari kérdésben én tudnék nyilatkozni.Tetű szarrágó banda szerintem.Egy 5000 ft-os szar tolatóradar miatt képesek voltak velem a legvégsőkig lejátszani a paypalos vitát és a végén visszaküldették velem azt amit EGYÉRTELMŰEN ŐK CSESZTEK EL AZZAL HOGY HASZNÁLHATATLAN SZART KÜLDTEK.
Nem elromlott,hanem nem is lehetett kipróbálni,mert az egyik csatlakozó nem volt kompatibilis!
Felét buktam a lóvénak a visszaküldés miatt.Egy magára valamit is adó bolt szerintem simán küldött volna egy másikat vagy visszautalja a pénzt,főleg hogy nem nagy összeg és a képekből amiket küldtem nekik(és a paypalnak is)egyértelműen látszik hogy miről is van szó:
[link]
[link]Nem az összeg bukása dühitett a legjobban,hisz nem halok bele 2500 ft veszteségbe,hanem az ő pitiánerségük.Még ha egy 200$-os telefonnál szórakoznának,na de egy 20$-os szarral???
-
törölt tag
Én havonta veszek a Telenor feltöltőshöz 2GB Deezert. Úgy tudom, hogy az LTE -s, ha a teló tudja. A csalafintaság ott van, hogy a sebessége attól még ugyanaz a max. 7,2 mb/s elméleti. De végülis én nem a sebesség miatt szeretnék LTE -t, hanem a kisebb késés miatt, ami VOIP -nál sokat javít a hívás minőségén. Valamiért az 5Ft -os percdíj szimpatikusabb, mint a 40Ft -os.
-
Mottie
őstag
Nekem meg beállítható, hogy melyik melyik legyen
Mobliszolgáltatók: 10 fontot fizettem ebben a hónapban (előre) ~3950 ft feltöltőkártyára. Ebből: Korlátlan SMS, Korlátlan Adat (nyilván x GB-ig fullspeed csak, ahola z X nem ismert) és 500 perc UK, vagy EU-n belül. Csak az 500 perc azt jelenti, hogy nincs 8 Ft a percdíj, erre jön rá bónuszba a Mobilnet és ingyen sms. Otthon? feltöltőkártya? HAHAHA, 50 forintért telefonálhatok percenként.
-
Laza...
addikt
Nem is azzal van a baj. Hanem a forgalmi korláttal, ami a vicc kategória kishazánkban. Persze verseny van (remélem a digivel tényleg lesz), mert itthon pl. a Vodának van 100 ft-ért 10kb-os csomagja is (nem vicc). Nálunk a verseny úgy néz ki, hogy leülnek a szolgáltatók, és megegyeznek milyen különbségeket tesznek azonos áru csomagba. Jobb helyen ezt kartellnek hívják, Magyarországon ez "természetes"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest