Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen házat vegyek?
- Házi hangfal építés
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
-
-
cs.zs.
veterán
válasz
tobias40 #119149 üzenetére
Nekünk egykártyás Grand Prime (531FZ) van a családban, Telenoros, szeretjük. Jó.
119174-re:
Ki mire használja. Feleségem: FB , Viber, Messenger, böngésző, fotó
Én : WWR ezerrelezekre kitűnő
jó a kijelzője
jó a ram-kezelése
jó az üzemideje
jó a fényképezőjefél éves, 40 ezer Ft volt, nem bántuk meg
-
gixxergabi
senior tag
válasz
tobias40 #99297 üzenetére
Névjegyeknél, beállítások "gomb", importálás/exportálás, SD kártyára lemented, majd számítógépen belépsz a gmailedbe, bal felső sarokban gmailra kattintva átváltasz a címtárra, majd bal oldalt megkeresed a névjegyek importálása, majd feltöltöd az előbb SD-re mentett fájlt, ott már tetszőlegesen szerkesztheted...
Nekem a telefon is tudná egyből oda is másolni, csak megkérdi honnan-hova... -
KukkSteve
senior tag
válasz
tobias40 #93957 üzenetére
Lehet hogy egyszerűbb lenne valamelyik v987 ROMfejlesztőt megkérdezni, mivel nem átlagos a problémád és nem hiszem hogy az a 2-3 (hasraütöttem) ember akinek ebben a topicban van ilyen telója (ha van egyáltalán) akkor azon görcsölne, hogy Neked összejöjjön a dolog.
Az mondjuk elég érdekes, hogy elment a térerőd.
-
Laza...
addikt
-
El_Diablo
tag
válasz
tobias40 #93920 üzenetére
Én a következőt csinálnám a helyedben sorrendileg (nem kötelező): felraknám az új tárcsázót, a régit letiltanám (enyhe cigány gyanúm szerint nem tudod törölni). Ennek a játéknak a feltétele, hogy "gyökéruser" vagy a telefonodon!
Sebaj tóbiás, ha elsőre nem megy akkor reset neki! -
válasz
tobias40 #93705 üzenetére
Még annyi hogy a hívás előzmények és sms-ek nem maradnak meg az ilyen cwm mentéskor?
A CWM mentés visszaállításkor azt az állapotot állítja vissza, amit akkor mentettél. Ebbe bele tartozik az is, hogy az sms-ek, bejegyzések, játékok mentett állásai, stb visszaíródnak, de a fényképek, letöltések videók azok az sd kártyán szoktak lenni, így azok nem.Tehát, ha a jelenleg rajta lévő hívásinfóból, sms, telefonkönyv infókból kell valami, akkor azok a CW visszaállításkor lecserélődnek az előbb említett állapotra.
-
RVR400
veterán
-
maczera
aktív tag
válasz
tobias40 #92802 üzenetére
Nálam (MIUI v5) csak az adatkapcsolatra vonatkozóan van alapértelmezett SIM választási lehetőség.
Hívásnál, üzenetnél mindig két gomb jön fel, s azon hív/küld, amelyikre kattintok. Ott az 1-es SIM tűnik preferáltnak (8 mp késleltetéssel automatikusan arról tárcsáz, ha nem választok gombot), de nincs a menüben választási lehetőség.
-
trebrona
nagyúr
-
alexw801
senior tag
válasz
tobias40 #87455 üzenetére
Én ezt használtam 2 db ZTE V987-en, az egyik még megvan a fiamnál:
V4.0B0MOD (18-12-2013):
Based on official Android 4.2.1 ROM (ZTE China release: ZTE-CN-9B18D-P188F04V1.1.3 / Custom build: B01 ; Stock kernel 3.4.5)
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=40605947&postcount=1
Ezek Bruno Martins custom ROM-jai, nagyon kifinomultak, csak ajánlani tudom.
A needrom-mal óvatosan, ott vegyes a felhozatal. -
Laza...
addikt
válasz
tobias40 #87455 üzenetére
Itt szájbarágósat nemigen fogsz kapni, ezért van a telónak saját témája, mert a tulajok odajárnak. Ugyanakkor ha teljesen kezdő vagy ebben, és angolul sem tudsz, akkor az olyan vagy mint a cigány vak lova: Vakmerő. Ettől még sikerülhet persze, a romoknál van leírás is mit hogyan csinálj
-
KTU
addikt
válasz
tobias40 #80139 üzenetére
Call Recorder automatán rögzít minden (ki, be) GSM hívást, magyar nyelvű.
-
Upo
addikt
válasz
A dual simes mtk telóknál a hívó képernyőn szokott lenni egy felvétel gomb gyárilag. Amik nekem voltak eddig (5-6 féle), egy magnókazetta az ikonja. Az simán felveszi.
Ha más készülék akkor nem biztos hogy egyáltalán meg lehet csinálni, van ahol nem vesz semmit, van ahol csak az egyik fél hangját rögzíti. Van ahol nem lehet szoftveresen monitorozni az audio path-t. Ez készülékenként eltérő lehet. Ha gondod van akkor a problémás készülékre kellene rákeresni a neten, univerzális megoldás nincs ami minden telefonon működik. -
aytukabozs
addikt
válasz
Én egyszer kipróbáltam az első szembejövő diktafon app-ot a playről és nálam az is működik,
de telefonja válogatja, lehet hogy brand gyártóknál gondolnak a személyiségi jogokra is és valahogy tiltva van nem? Milyen teló?(#80140) dzsoke2
Ha látja a telefont a droid tools (kiirja az adatait) akkor nem hiszem hogy driver... -
ctibor
senior tag
válasz
tobias40 #78588 üzenetére
"a gmail fiókomban levő kontaktokat nem szinkronizálja a ZTE987-es gépem."
Látom, a kérdésedre még nem kaptál választ, a kollégák inkább egymást ekézik....
Szóval: próbáld telepíteni a 'GoogleContactsSyncAdapter.apk' progit, valszeg az hiányzik neked. Nekem is hiányzott a P7 telómból, kiszedtem egy Gapps.zip-ből és simán installálni tudtam, root sem kellett hozzá. De lehet, hogy a te telefonodon csak root joggal, a system/app mappába másolva működik (ez a gyakoribb).
-
nokiauser
aktív tag
válasz
tobias40 #73967 üzenetére
Vagy a (szerintem) legjobb: Power Toggles
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia