- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
B3000s-es andoid telóra tudott már valaki magyar nyelvet hegeszteni?
Fastcardtech lesz0patott keményen
-
pmikloska
aktív tag
Nos, rászántam magam, és készítettem egy első hozzászólást. Még nem teljes, de addigis jó lesz, amég nem finomítom/finomítjuk. CoolMan81, légyszíves tedd az első helyre - természetesen csak ha a többiek is jónak látják, és kapok rá néhány helyeslő hozzászólást.
Ezzen a fórumon beszélgetünk minden Dual SIM-es, Android operációs rendszert futtató telefonkészülékről, azonban kiemelten foglalkozunk kínai gyártók által készített mobilokkal, melyek leginkább a MediaTek processzorait használja.
2012 novembere óta egy táblázatban foglaljuk össze, hogy a fórumozók milyen gyártmányú/márkájú, típusú és felszereltségű telefonokkal rendelkeznek.
A táblázat a következő linken található és szabadon bővíthető: [link]Összefogalalásképpen itt van a fórum megnyitása óta megjelent MTK processzorok listája és főbb jellemzőik:
MT6516 ARMv6 416 MHz 2G A-GPS
MT6513 ARMv6 650 MHz 2G A-GPS
MT6573 ARMv6 650 MHz 3G GPS, A-GPS
MT6515 ARMv7 1000 MHz 2G A-GPS
MT6575 ARMv7 1000 MHz 3G GPS, A-GPS
MT6577 Dual-Core ARMv7 3G GPS, A-GPSVárjuk az MT6588 Quad-Core megjelenését...
Ismertebb webshop-ok, amikről a fórumtagok rendeltek már valamilyen készüléket (ABC sorrendben):
DX.com
eTotalk.com
Fastcardtech.com
Mixeshop.com
Ownta.com
Pandawill.com
Tmallbox.com
Tmalls.comPostai szolgálatók nyomonkövetési (tracking) oldalai:
Magyar Posta itt figyelemmel kísérhetitek a legtöbb csomagot magyar nyelven
China Post sajnos nem mindig működik
HongKong Post
DHL
Singapore Post
4PXUniverzális oldalak:
Általános root-olási, ROM cserélési infók:
...ide írjatok javaslatokat, mert ehhez én nem értek.
VÁMkezeléssel, és adózással kapcsolatos alapvető tudnivalók:
...ezen még dolgozom.
-
Unsign
tag
válasz
nyuszi123456 #10582 üzenetére
szerintem ttmals téves - ránézésre is - de tény, hogy nem volt lehetőségem lemérni
Forrás: máshol mindenhol(fastcardtech, pandawill, merimobiles stb)
-
peterssson
csendes tag
Sziasztok!
Augusztus óta olvasom ezt a fórumot és ma végül megrendeltem egy Huawei U8836D/Shine telót. Már majdnem vettem g3-at a fastcardtech-től, de elég sokan írták, hogy megbízhatatlanok és szinte egyedül állítják, hogy van nekik. Ráadásul a rendelés végén le van írva, hogy mivel közeledik a kínai újév ezért a szoktott időnél is hosszabb alatt, 30-60 napra szállítanak. Ja, a paypal meg 45-ig véd. Szóval kamu szagú a dolog ezért inkább tmallbox és huawei. HK postával 4 usd. Kíváncsi vagyok megéri-e kb. 250 ft felárat és tényleg hamar itt lesz. Ráadásul ez nem hiánycikk. Ha itt lesz írok beszámolót.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
feca81 #10114 üzenetére
Kedves fórumtársak és a dílerek
!
Hogyan kell érvényesíteni a FCT-nél ezt a mybirthday 5percent-off diszkountot/bónuszt?
Beregisztráltam a Fastcardtech-nél de még nem tudom mikor van a szülinapom,
hát érdemes -e még tudni?(Ha az fct mókázik az N1 versus G3 videóval akkor én a vevőjelölt is mókáznék
((egyébként a nap folyamán pont annyival följebbszaladt fct-nél az ár 195ről 205re...Mókásak)),remember bonusz kédés aliexpresszre: Romlik-e 5dollárt szombatra a forint)
-
andrasxx
tag
Én is rendeltem egy G3-at a Fastcardtech-től....
Ha megjön, akkor lesz egy eladó kiváló állapotú ZOPO ZP500... -
miklosandras
csendes tag
Hát, a fastcardtech -nél vettem egy G3 -at
Tokkal, kicsit több mint 50ezer (218.65$) volt. Hát kíváncsi leszek
-
Ádibádi
tag
válasz
fateless #10101 üzenetére
Pedig úgy néz ki ez az új HDC variáns mivel máshol is feltűnt
Csak itt nincs annyira sok Samsung logó rajta
"HDC Galaxy S3 I9300 MTK6588 White Version showing below is an engeneer model from HDC Company and tested by Fastcardtech, all those info are from HDC Galaxy S3 I9300 engeneer phone though FCT tech support team. "
-
feca81
aktív tag
válasz
Sanyesz. #9921 üzenetére
hol több helyen? én csak a minideal-t és a tmallbox-ot tudom. a többi legenda (antelife, fastcardtech, mixeshop). a ttmalls, pandawill, android-sale, china-store, light-take, etotalk meg ha azt mondja, hogy van, hazudik!
(#9934) LámaZ : nincs gyerekem. én meg az autómat dobom fel festéssel
épp hétvégén festettem le a műszerfalat
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Sanyesz. #9912 üzenetére
Most látom, hogy a FastCardTech-en "in stock" az Umi X1, bár a "Free shipping" megszűnt.
-
feca81
aktív tag
Ezek a kínaiak összejátszanak! A ttmallson könyörgöm, h visszaadják a pénzem. Persze vissza nem olyan könnyű szerezni,mint kifizetni... mondtam neki, sürgős, mert van egy másik hely, ahol megrendelném. Kért egy linket. Én marha belinkeltem nekik a fastcardtechet, ahol in stock volt. fél órával később már out of stock, és megemelték 5 dollárral az árát. Lehet paranoiás vagyok,de ez felettébb furcsa...
-
osztraksajt
őstag
A fastcardtechnél vigyázz, mert ott ha az opciók között átkattintod hogy 1GB ram akkor ugrik az ár 175 USD-re.
Elvileg a G2 kijelzője szebb/nagyobb a fényereje, valamelyik külföldi fórumon láttam egy összehasonlítást ahol pont az IPS panelokat taglalták fényerő/színek szempontjából Most hirtelen nem tudom hol, de már volt 1-2 hónapja biztos hogy olvastam, de ha nagyon kell előtúrom valahol ha lesz egy kis szabadidőm.
-
ZaXXoN
tag
Zömében pozitív tapasztalatok:
http://mixeshop.com/
http://ttmalls.com/
http://etotalk.com/
http://www.minideal.net/
http://www.zopomobileshop.com/Pozitív és negatív tapasztalatok:
http://pandawill.com/
http://tmallbox.com/
http://fastcardtech.com/
http://www.cellphonemic.com/
http://www.ciscam-china.com
http://www.priceangels.com/ -
vicopapa
csendes tag
Üdv újra
Megérkezett a hero 2000+ -om. a Fastcardtechről rendeltem.
Nagyon pozitív a tapasztalat:
pro:
- 12 nap alatt itt volt mindennel együtt, (singapoure post)
- kitűnő külső, nem recsegős műanyag benyomás
- nincsenek felesleges appok
- gyors mint a villám,
- antutu 5433 pont
- hibátlan eddig mindenkontra:
- a magyar nyelvet sajnos nem tudták megoldani, engem nem hátráltat.
- kimaradt a csomagból egy ajándék sd -
Sennalacy
aktív tag
Ez a Tegra 3-as ZTE nagyon nem 160$, nem tudom miről szóltak a hírek.. ahol eddig láttam többnyire 400$ felett volt, a fastcardtech-nél is 365$.
-
-
feca81
aktív tag
válasz
XM-L T6 #9064 üzenetére
jó kérdés. egyik áruházra se mondhatom,hogy 100%-ig megbízhatóak. mindegyik sunyi. van akinek gond nélkül megérkezik a cucca, van akinek ugyanattól nem, vagy hiányosan.
én személy szerint ezeket tartom megbízhatóbbnak, mint a többit:
ttmalls, etotalk, tmallbox, pandawill, mixeshop, antelife, android-sale, lightake, fastcardtech.
ismétlem, egyik se tökéletes! szived joga, melyiket választod... -
HUNpusi
csendes tag
válasz
MotorBoy79 #8886 üzenetére
fastcardtechen is stock elvileg, plusz new is. vmi új cucc lehet.
-
HUNpusi
csendes tag
HDC: Ram az halál, a proci meg arm11. 145 ért láttam már 512mb ram +mtk6577 est.
Bluebo: az a ram még mindig halál.Véleményem szerint legalább 512mb ram, mtk 6575 (ez cortex a8) a többi talán egyén válógatós.
Cáfoljatok meg, ha rosszul gondolom.szerk: jah a fastcardtech supportjáról nem sok pozitívat hallottam.
-
sasa311
veterán
Azt, hogy 6 napja rendeltem nyugdíjas szüleimnek fastcardtechtől 2 telefont. Ma nagy nehezen válaszoltak úgy, hogy 4 levelet küldtem nekik egybe, hogy NINCS raktáron. Nem is értem, ez 6 napig nem tűnt fel nekik?
Megírtam, hogy nekem végülis bármi hasonló jó, mert tök mindegy, arra persze megint basztak válaszolni...
Tényleg nincs egy normális kínai eladó sem?
-
fecg21
aktív tag
válasz
Mathiax Rex #8731 üzenetére
Én komolyan nem értem mi történhetett ott a kínaiaknál, 1-2 hónappal ezelőtt még a pandawill és a fastcardtech volt a legmegbízhatóbb két oldal....remélem hogy november végére normalizálódik a helyzet.
-
sasa311
veterán
Nekem most úgy fest nincs szerencsém, 18-án rendeltem anyáméknak mezei dual simes nem annyira okos telefont fastcardtechtől, azóta se live support nem válaszol (fenn vannak de nem írnak), se levélre nem válaszolnak a csomag státusza pedig "unshipped"
-
krisztian07
tag
A fastcardtech-től rendeltetek mostanában? Megbízhatóak? A G3-ra azt írták, hogy folyamatosan kapnak belőle, de az oldalukon ezzel ellenben a készülék mellet „out of stock” van. Egyébként jó áron van (?) náluk 190 USD.
-
Daneeka14
csendes tag
kicsit jobban körülnéztem és rátaláltam az aliexpressre is, és ott árulnak HDC 1:1( ultra thin) s3-asokat csak ott mtk6575 single coreval.. a fastcardtechnél pedig mtk6577 -el árulják... na vajon most a fastcardtech az igaz vagy az aliexpress... nem tudom.. szerintetek?
-
kugli81
aktív tag
Nem érem el a fastcardtech-et remélem nem szünik meg
S3 clont akarok asszonynak melyik a legjobb választás ?
-
vicopapa
csendes tag
pending állapotba lépett a Hero 2000+ om
elvileg holnaptól él a TRnumber.
Fastcardtechről jön, rákérdeztem a G3-ra is, de csak kis mennyiséget kaptak. Azt javasolta hogy várjak még
-
Sennalacy
aktív tag
Sajnálom srácok.. én kivártam, pedig nehéz volt megállni.
Akkor megy tovább a nézelődés. Fastcardtechnél megjelentek 12MP-es kamerás telefonok.. szerintetek az dob valamit a képminőségen, vagy csak számháború, és a 8-as is jó? FullHD videót szeretnék felvenni elvileg, ezt 8MP-s kamerával is láttam már valahol spec-ben..
-
smilecat
aktív tag
válasz
banderasz77 #7896 üzenetére
Meg azt is melyik a csaló és megbízhatatlan oldal, így nem kell senkinek sem kérdezősködnie.
Mert van ahonnan megjön a megrendelt termék, csak állandóan pofázni kell nekik, és a nyakukon ülni meg noszogatni őket.
pl Fastcardtech.com
Nem lenne rossz oldal ha nem kellene ennyit pofáznia az embernek. -
MotorBoy79
tag
válasz
imicici #7319 üzenetére
A Jiayu G2-nél is pont ugyanez a helyzet.
Kezdetben gyártották az egy magos MTK6575 procival, majd később kijött a két magos MTK6577. Még később csináltak belőle 1G RAM-os változatot is.
Van olyan webshop, ahol külön termékként külön áron felvették mindegyik változatot külön termékként, de van pl. a fastcardtech, ahol csak a proci alapján van 2 külön termék és azt hogy mennyi memóriával (tehát 512MB vagy az 1GB változatot) kéred, azt a webshop-ban a feláras extrák között választhatod ki.Nincs ebben semmi furcsa szerintem.
-
xhege
veterán
válasz
sirály69 #6760 üzenetére
Nekem a fastcardtech 180$-ja is alacsonynak tűnik (pl tmallbox 215-höz képest), ez meg egyenesen nevetséges
. Nagyon kíváncsi leszek a rendelésekre, amit innen tettek.
Közben a tmallboxon már 3 különböző áron lehet venni a G2-t.
148$ Mtk6577 4Gb/512 Mb
165$ Mtk65774Gb/1Gb
175$ Mtk6575 4Gb/1GbBár szerintem az utóbbi kettőt felcserélték, mert nem hiszem, hogy 6577-es lenne az olcsóbb.
-
xhege
veterán
(#6746) smilecat , (#6747) Male:
Igen azt hiszem ennek még utána kell járnom, mert nem mindegy azért a dolog és ezek a kicsi kínaiak rafkósak tudnak lenni.(#6748) Mathiax Rex:
Én ugyanezen az állásponton vagyok. A héten rendelek vagy G2-t vagy Lenovo A789-et, bár most , hogy feca81 fórumtárs tájékoztatott erősen elgondolkodtat a G3 is. A fastcardtech-en 180 USD (tmallbox-on 215). Attól tartok azonban, hogy hamar elfogy a készlet vagy nincs is annyi és hetekig/hónapokig eljátszhatunk azzal, hogy küldik/nem küldik.Én is megcsináltam a Paypall-omat és én a hitelkártyámat rendeltem hozzá. Kíváncsi leszek az árfolyamokra.
-
feca81
aktív tag
hello mind! fastcardtechnel jiayu g3 20 db eladó. tmallboxnál is megjelent a have in stock!
-
Farcy
csendes tag
fastcardtech.com ról vélemény? hányan rendeltetek már és milyen sikerrel?
-
Ádibádi
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezek de gondolom itt már páran rendeltek ezt azt Kínából és tudjátok hogy mi jó oldal és mi átverés és persze mi ennek az egésznek a menete és a buktatói
Nos a közeljövőben szeretnék rendelni egy Xiaomi Mi2 típusú telefont.
Ezeken az oldalakon nézegettem (árakkal mellékelve):
Fastcardtech € 294.29
Chinaecarts €276.44
Android-Sale €329.55
Hootablet (akciós -15%) €232.59Melyik megbízható oldal?
A másik kérdésem pedig a szállítással kapcsolatos DHL vagy EMS vagy légiposta követési számmal a nyerő? (várni tudok csak érkezzen meg és az amit rendeltem)
-
lehike85
csendes tag
Sziasztok,
Egy Kínai két magos telefont szeretnék rendelni. A fórumot végig olvastam, mégis vegyesek a visszajelzések, a telefonokról és a webshopokról is....
kérlek ajánljatok egy tényleg megbízható márkát Jiayu? Zopo? Newman?
és egy valóban megbízható webshopot. pandawill? fastcardtech ? etotalk?
olyan válaszoljon aki rendelt már és a kezében is volt a készülék...
Nagyon köszönöm a segítséget előre is.
Üdv
L-.
-
smilecat
aktív tag
Végre finisbe ért a Fastcardteches rendelésem, átvettem a csomagot.
Eredetileg ez lett rendelve:[link] HDC I9300 Galaxy S3 Plus MTK6577 Dual Core 1,2 GHz, de mivel rengeteget szarakodtak vele és mellébeszéltek váltottam egy ilyenre: [link] BLUEBO 9300 Smart Phone Android 4.0 MTK6577 3G GPS 4,7 hüvelyk 8,0 MP-es kamera-White+ bluetooth headset, képernyővédő fólia, bőr tok, 8gb tfcard, autós töltő. Mindezt azért, hogy az eredeti, első megrendelésem árában legyen.
Jelentem megjött hiánytalanul, de...
Eredetileg csak fehérben lehetett rendelni, ezért ők úgy gondolták jó lesz nekem a KÉK színű változat. Mit mondjak először nem örültem, mert a lányomnak lesz és kijelentette neki csak fehérben jó... nabazz... szóval KÉK, de nagyon szép, igazi csajos... ahogy meglátta már nem is érdekelte, hogy nem fehér. (ezt a balhét megúsztam itthon)A többi megfelel a honlapon írt speckóknak, azaz egy nem igaz, ez már 4.1-es Androiddal jött
Nem szerepel a leírásban továbbá a magyar nyelv és mikor rákérdeztem azt mondták nincs. DE VAN! alapból rajta van. Sőt a telefon rootolt, már ezzel sem kell szórakozni.(ott figyel a recovery boot a menüben)
Nincsenek fölös kínai appok telepítve, csak a legfontosabb vagy legalapabb kis programok.
A google play telepítve, teljesen jól működik - kipróbáltuk.
A hozzá adott füles elég hangos viszont dobozhangú.
Kipróbáltuk más fülhallgatókkal, azok szépen szóltak, de nem voltak valami hangosak.
Bőrtok - felejtős, ultragagyi
Autós töltő - szivargyújtós usb-s átalakító - egész jó
Antutu: 5629 pontrakok fel 1 képet a csomagról, többet nem sikerült mert már el is vették tőlem.
Ha van kérdés, ne kíméljetek -
smilecat
aktív tag
Hello!
Megjött végre a csomagom, de...
Mi a bevált módszer a DHL-es vámoltatásnál?
Kaptam tőlük emailt amiben le kéne írnom mit is kaptam, mi a magyar megnevezése, na és mennyiért, meg ki a feladó.(fastcardtech)
A csomagra 60$-t írtak ezzel szemben én 257$-t fizettem, a csomagon a circuit board szerepel, és ugye én meg egy telót vettem
Jah és kérik a paypal számlát amit ugye lehet manipulálni csak kérdés megéri-e.
Tud ebben valaki segíteni mit csináljak? Valljam be mi és mennyiért jött, vagy mehet a kamuzás, de számlát úgyis kérnek.köszi
-
smilecat
aktív tag
válasz
sasa311 #5668 üzenetére
Mindenképp kérdezz rá a processing time-ra, hogy ez mennyi idő,(általában 1-6 nap) mert csak utána fogják a rendelt cuccodat feladni, addig meg kár idegeskedni... na meg hogy szerintük mikor kerül postára a cucc!
itt a pandawill-ről is írtak asrácok, kb ugyanaz a kategória mit a fastcardtech... kérdezni kell jó sokat előtte aztán vagy jön időben vagy nem...
-
Sir Csimbók
tag
Azt hiszem, többünket is érdekelne, Te kit tartasz megbízhatónak? Nekem pl. az az egy válaszolt eddig, aki az árait tekintve biztosan kamu cég. Mint eddig kiderült, sem az Amokbuy, sem a Fastcardtech nem teljesen megbízható. Te hasonlót írsz a Pandawill-ről is. Ezek után egy hozzám hasonló kezdő, már kellőképpen elbizonytalanodik. A helyzetet még árnyalja, hogy nem minden termék érhető el mindegyik cégnél. Jó lenne egyszer azt is olvasni azoktól, akik rendszeresen vásárolnak kintről, hogy melyik az a webshop, ami szerintük megbízható, ill. személyes tapasztalataik alapján nyugodtan ajánlható.
-
cossie023
csendes tag
válasz
Sz.Tamás #5155 üzenetére
Szia!
nemrégen rendeltem egy kollégámnak egy fehér ZP100-ast onnan egy piros kemény műanyag hátlappal egyetemben. A hátlap is nagyon korrekt, volt a dobozban egy radír szerű hal, gondolom az ujjlenyomatok ellen, a töltője európai szabvány, ellentétben amit én a fastcardtechtől rendeltem telefonnal. Adtak hozzá grátisban képernyőfóliát is!
ja és singapoure post-al itt volt 10 nap alatt.
Egyből egy jó tapasztalat. Ja és egyből írták is a tracking kódot a megrendelés után!
Üdv: cossie
-
smilecat
aktív tag
válasz
smilecat #5115 üzenetére
Fastcardtech - további infok.
Megkérdeztem tőlük milyen upgrade lesz a telefonon.
Rövid velős válasz:
Hardware
Mégis milyen hardver?:
OSLehet én vagyok a hülye, sőt biztos, de szerintem az operációs rendszer, jelen esetben az android, az nem hardver. Én legalább is még így tanultam valamikor.
Vagy mégis? -
hungobungo
senior tag
válasz
smilecat #5115 üzenetére
Ezt a fastcardtech-esek már többször eljátszották, így húzzák az időt.
Semmi köze nincs a valósághoz, peeeeeersze majd visszaküldik a gyárba saját költségükön csak azért hogy neked jobb legyen és 15%-al gyorsabb legyen a készülék. Normális cég helyben frissítene, ha fontos lenne, nem atomfizika. -
smilecat
aktív tag
DHL:
Én is ilyesmivel küzdök, nekem a Svédeken keresztül Németországba közlekedett a csomagom a TR szerint.
Friday, July 20, 2012 at 12:43
Origin Service Area: BIELEFELD - DETMOLD - GERMANY
Destination Service Area: VAESTERAAS - Koping - SWEDENViszont rákérdeztem ez hogy is lehet mert a dátum Júl 20! én meg nemrég rendeltem, az infok szerint régebben is előfordult azonos TR szám kettő vagy több csomag esetében. A csóka azt mondta ez lustaságból ered, (kapják be) de ha feladták, mindkét vagy több csomagnak látszódnia kell a rendszerben.(DHL-es faszi az információ forrása
Utánanéztem és tök igaza volt, még nem adták fel csomagot csak TR számot kapott az oldalon meg előkészítés volt a csomag státusza.
Ez a Fastcartdech oldalán történt.
Na itt is rákérdeztem mi a helyzet a csomagommal, ezt kapta m válaszul:Dear value customer:
sorry for delay,but your phone need to be upgraeded so we send it back to the factory for upgrading,we think it is good ,since it can be improved 15%,it take a week or so ,once we get it we will send you as soon as possible,hope you can kindly understand.thanks and have a nice dayTehát vagy nincs nekik raktáron, vagy most kapják meg a 4.1-es android rendszert a telefonok, vagy akkorra ígértek nekik egy új szállítmányt csak nincs bőr a pofáján ezt bevallani, ezért inkább ködösítenek, mellébeszélnek.
Ez egy: HDC Galaxy i9300 S3 Plus teló amit a lányomnak rendeletem, és nem is tudom őt másra rábeszélni
Most próbálom egy BLUEBO 9300-ra "becseréltetni", állítólag az van nekik, és ha jól néztem ugyanazt tudja mint a HDC Galaxy.Na ennyi a kalandom a Fastcardtech/DHL párosnál. Ha van fejlemény írjak, vagy nem érdekli itt a népet az ilyen szösszenet?
-
kugli81
aktív tag
Kiváncsi leszek mikorra van itt a g2 gyors postával a fastcardtechtől.... valaki rendelt onnan gyors postával?
A másik kérdésem lenne nem tudom hova irjam lehet tudtok segiteni
Vettem egy ilyen tabletet ebayről 1hétig fasza volt majd lefgagyott bootolásnál....Az eladó küldött egy flash file-t hozzá ,de azzal fehér kép van halványul sötétül tehát nem jó .Amiket találtam azzal meg vagy el van csuszva a kép vagy nem megy a touch pad....Nem tudom milyen lehet csak ennyit tudok róla .....
8" Android 4.0 Capacitive Screen A10 1.5GHZ 512MB 4GB Mid Tablet WiFi/3G Flash
igy néz ki : http://www.ebay.com/itm/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140759984048&ssPageName=ADME:X:eRTMS:1123
Még fizetek is egy jó flash file-ért
-
kugli81
aktív tag
perendeltem a g2 pluszt
a fastcardtech-től......
-
smilecat
aktív tag
válasz
agent_k #4953 üzenetére
Sziasztok!
Lehet én átsiklottam felette, de mi volt a gond a Fastcardtech-ről jövő rendelésekkel?
Amit viszont nagyon nézegettem a JIAYU G2-ről jókat írnak mindenfelé, amiket láttam videókat azok is meggyőzőek voltak.
Ajándéknak szeretném adni egy 12-13 éves gyereknek, érdemes ilyen komoly készülékkel meglepni? Vagy fikázni fogja hogy ez nem ájfon?!üdv
-s- -
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van valami iránymutatás, kialakult tapasztalat, hogy honnan érdemes rendelni?
etotalk pl?
fastcardtechre volt pár panasz itt olvastam
ttmals?
más?simán csak ebay?
mert először azt kellene eldöntenem, honnan nézelődjek.
-
MotorBoy79
tag
Rákérdeztem a fastcardtech-nél a Jiayu G2 Plus 1G változatára és ezt a választ kaptam:
is not in stock yet,but it will be in stcok in one week or soViszont a v12-ből van nekik raktáron.
-
Stanley-B.
őstag
fastcardtechet én nem ajánlanám. Fogyatékos az összes ügyfélszolgálatos egytől egyik. Máshol azért 50%-uk eléri egy 10 éves gyerek szintjét.
Innen jobb lenne, de majdnem biztos, hogy 1.5 hónapot kell várni majd rá mert nagy az érdeklődés.Hát ezt is megértük, hogy hype van kínai telókra is, M2, 3G...
-
devast
addikt
fastcardtech-en előrendelhető a g3, szept 20 - okt 10 közötti szállítással. Inkább várok etotalk-ra még egy kicsit, meglátjuk mi lesz. Ha esetleg van valakinek megbízható forrása g3 előrendelésre, ne habozzon jelezni
-
Stanley-B.
őstag
válasz
osztraksajt #4359 üzenetére
A Fastcardtech-re ha ránézel, mi jut eszedbe? Nekem az, hogy köpedelem. Úgyhogy ahogy írtam, normális helyet kell találni, a fastcardtech nem az.
Maradhatsz TE annyiban, én inkább úgy mondanám, hogy a topik 90%-a szerint hajrá kínából rendelés, szerinted meg mérlegelj.
Amit csinálsz, az személyes tapasztalat nélküli vádaskodás és más elrettentése, ami káros hatással van. Továbbra sem olvastam, hogy hány dual sim android készüléket próbáltál visszaküldeni Kínába garanciális ügyintézésre.
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Hozzátok fordulnék egy kérdéssel. A Fastcardtech rendesen megszopatott. Rendeltem egytelefont. Bontom ki a csomagot, hát ez az izé van benne!!!! Egy bőbeszédű levélben kérdeztem hogy ha visszaküldöm, akkor küldik e az eredeti rendelést, vagy visszakapom a 122+5 (PP) dodót. Most kaptam a kimerítő választ: Sorry . Megkérdezném, mivel persze Magyar menü nincs benne, ezért a környezetemben senki nem tudja használni, nem szabadítanátok meg tőle amolyan játszós telefonként 15 k körül, hogy ne bukjak annyit rajta??? ( elől-hátul Blackberry logo ).
Köszönöm! -
berigazek
őstag
Én írtam 3 e-mailt a Fastcardtech-nek,de nem válaszoltak....ezek szerint nem kell pénz nekik....pedig felkeltette az érdeklődésemet 1 héttel ezelőtt egy termékük...
Ja amúgy,amint írtam csak ,,csalogatásért" van odaírva az,hogy ,,In stock"... :-(Jazz!
Ott van leírva,hogy melyik országba mennyi a postadíj különböző postával,ha ,,esetleg" nincs leírva,akkor az van odaírva,hogy ,,vásárlás előtt vedd fel postázás ügyben a kapcsolatot az eladóval,ha AZ nem szerepel a listában":
-
-
fecg21
aktív tag
Nem kérdeztél hülyéket, sőt inkább nagyon jó kérdéseid vannak. Annó nekem volt egy Star a2000-es telefonom, mtk6516-al, lassú volt mint a dög...de semmilyen hálózati vagy sms problémám nem volt vele. Írtad hogy egy mtk6573-as telefonod van, szerintem annak már nem szabadna lassúnak lennie, lehet hogy ott jó ötlet lenne egy rom csere. A fastcardtech-et meg inkább hagyd, azt a telefont amit én megvettem náluk ( x825a) , az az amokbuy-nál 30 dollárral olcsóbb....azért ez már elég sok.
A kínai appok letörléséhez értelemszerűen kell a rootolás, én is ezzel fogom kezdeni majd ha megjön a telefonom. -
emill
tag
Igen, elég sok dologgal nem vagyok tisztában
ezért is kösz a felsötétítést. Azt tudom, hogy alapból minden telefon működik root nélkül, csak mivel ha jól rémlik itt olvastam, hogy valakinek gondja volt a Lenovo 750-esével, hogy nem kapott/kapta meg más sms-eket (mellékesen nekem is van ilyen gondom az A65-tel) és valami olyan volt a válasz, hogy a magyar hálózat lehet, hogy nincs beállítva a kínai ROMban (bocs, biztos nem ez volt a válasz, csak ez maradt meg
), szóval ezért is gondoltam, hogy mivel a kínai telefonok le vannak korlátozva ezért ahhoz, hogy itt használhatók legyenek rootolni kell, superusert igénylő programokat kell felrakni és ROM-ot kell frissíteni. Ja és azért is gondoltam, mert érdeklődtem fastcardtech-éknél és pl. azt a választ kaptam, hogy google play van a telefonon, de nem működik (gondolom a kínai korlátozások miatt). Anélkül meg macerás, szóval ehhez is kell rootolni, nem? Bocs a hülye kérdésekért
-
emill
tag
Köszi a választ! Gondolom, hogy nincs még senkinek mert tegnap akadtam rá véletlenül a fastcardtech-en, tegnap jelent meg a honlapon, de akkor inkább úgy kérdezem, hogy ha Kínából veszek egy nem rootolt telefont akkor az használható lesz-e itthon vagy rootolás nélkül nem tudom használni? Ha rootolni kell akkor lesz majd külön root program ehhez a típushoz vagy van valami "általános" program rootoláshoz és nem típusfüggő? Root után már használható vagy kell ROM-ot is találnom hozzá?
Teljesen kezdő vagyok, a Lenovo-t már rootolva vettem az etotalk-on, de ott sajnos nincs új HDC és jóval drágább mint. pl. a fastcardtech, más kínai boltokban meg úgy látom nem rootolják a telefont. -
miklosandras
csendes tag
Noh akkor leirok pár észrevételt a ZP100-asomról:
a fastcardtech-ről rendeltem, fehéret. 4 nap alatt magyarországon volt ingyenes szálítással, majd itt mo-n 1.5 hetet töltött el, mire megkaptam.
Nagyonjól összevan rakva, nem recseg, nem ropog. Nálam nincs pixelhiba. Valami fözött ROM-mal érkezett, amit lecseréltem ics-re, aztán vissza 2.3.6 -ra (root-olva, gyári kinai app-ok nélkül.
ICS-vel jóval gyatrább AnTuTu eredményeket kaptam. (2.3.6-nál 3600-3800 között, ics-nél olyan 3200körül volt)
A hardvere nagyon jó, sokkal jobb mint az előző telefonom (HTC Desire), a kijelzője persze nem amoled, de nekem az is tetszik.
A notification ledek fénye tényleg jó erős, biztosan észreveszed, ha volt valami esemény. A hátsó led semmivel sem jobb mint a HTC-é volt (főleg világításra használom). Viszont a kamerája az sokkal.
Aksija kb. 2 napot bír. És végre nem kell telefon hegyet cipelnem, elég csak ezt.Megjegyzem még könnyebb is mint a HTC-m.
1 hátrány azért van, a gps-e szerintem gyengébb picit.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
mercenaire #1496 üzenetére
Konkrét ajánlatom nincsen, mivel hatalmas a választék, a tapasztalatom meg kicsi.
Pl a a pandawill.com-on érdemes nézelődni.
De vannak egyéb oldalak is, a teljesség igénye nélkül:
etotalk.com
fastcardtech.comÉn ezeken nézelődtem és a pandwill-lel van pozitív tapasztalatom.
-
tibcsi99
csendes tag
Szerintem Haipai-t vegyél, ha már 5 vagy 5 col fölöttit akarsz.
A ROM-ok nem kompatibilisek a Star-al, egyikkel sem, az xda-developers-es Haipai hozzászólások alapján. Erre külön figyelmeztetnek minden egyes ROM-al foglalkozó hozzászólásban (mármint ahol csatolnak is ROM-ot). Jó, ki lehet csomagolni, ki lehet dumpolni (van rá jobb szó?) a jelenlegi ROM-ot és a kettőt összefésülni, de elég sok munka. Nekem nem lenne időm rá...Ha csak 200 fölött ingyenes a fastcardtech-nél, akkor viszont érdemes máshol is körülnézni.
A pandawill mennyire megbízható? Jópár negatív kritikát olvastam róla... Csomagok rendben megérkeznek? Azt tartalmazzák amit megrendeltetek? Egy éve tudom, hogy nagyon jók voltak, most viszont nagyon visszaestek sokak szerint. -
bszaki
csendes tag
-
norbz
tag
Fastcardtech-éknél ezt is kicsit összekeverték A9220 vs I9220
3 Note modellje van a Star-nak: A9220 (MT6573), I9220 (MT6575) és N8000 (I9220 + TV)
Az xda-developers-en a Haipai I9220 topicban találsz az N8000-hez custom recovery-t, rom-ot és modokat is (pl 2.5GB mod)Viszont lehet érdemesebb lenne akkor már 10$-árral többet adni egy Haipai I9220-ért. Nagyobb a supportja.
Fastcardtechen HDC Galaxy Note I9220 néven fut a Haipai. -
norbz
tag
válasz
tibcsi99 #1251 üzenetére
Hát a fastcardtech-en egy kicsit mintha össze lenne kavarva a dolog. Ami biztos, hogy a modell neve x26i.
MT6575
512M RAM, 4G ROM
ICS 4.0
480x800, 5 point multitouch,
proximatyi van benne és műkszik is,
a kamera valóban auto focus-os, a fizikai felbontás kérdéses (valszeg 5Mpx). A képek szerintem jók, a videofelvétel nem egy csúcsminőség. A ZP100 kamerájának minőségétől már a youtube video-n is látszik, hogy eléggé elmarad.
Az akkuja ránézésre 1-1ben SE BA-750, mint az x18i-ban, de itt már egy nagy x26i felirat virít az akksin.
Az iránytű kérdéses. Nem tudja valaki, hogy az integrálva van-e az mt6575 platformban, vagy a gyártónak kell beletenni? Az x18i-ben nincs, de amiket eddig láttam 6575-ösök azokban ha jól emlékszem mindben volt.Orosz fórumon olvastam, hogy két féle modellt véltek felfedezni ezen a néven, az egyiknek 480x320 4.0" a kijelzője a másik 480x800 4.1"
Ez szerintem csak a szokásos kezdeti összezavarodottság. Pl mobile-phones.cn-en is 480x320-nak írják, de miért tenne a star egy mt6575 mellé ilyen kijelzőt
A villám kezű mókusok az android-sale-nél már csináltak youtube video-t, ott az antutu 480x800-at ír. (Tegnap este óta kerültek fel már újabb video-k is)
Az ára egyelőre ~170$Én személy szerint nagyon örülök, hogy végre valaki megtörte a htc klónok uralmát az mt6575ösök körében. Nekem nagyon nem jön be az az egyengömbölyű 12-13mm vastag modern szappanforma
-
tibcsi99
csendes tag
Amúgy a fastcardtech-en is, az oldal felső felén, ahol kiválasztod milyen opciókat szeretnél még a telefonhoz venni, ott kell kiválasztani hogy MTK6573 vagy MTK6575. Habár van egy olyan sejtésem, hogy az MTK6575 még csak "preorder"...
És nem 4.3" mint a címben, csak 4" vagy 4.1" - indegyik linken mást ír.Szerk: és csak 512MB RAM! (és nem 4GB RAM és 512MB ROM, mint a fastcardtech-en)
-
bszaki
csendes tag
Még néhány szó a ZTE U960-ról némi kínlódás után sikerült új ROM-ot telepíteni a készülékre és így már nagyon jól működik minden funkció. A gép megfelelően gyors, 3G csak az egyik kártyahely kezeli, de ez nekem teljesen megfelel.Most már a google+ is megy rendesen. Csak mellékesen jegyzem meg a "fastcardtech" elég sokat csúsztatott, rootolni kellett a telefont, csak utána tudtam ROM-ot telepíteni.
Csak ajánlani tudom mindenkinek a telefont -
cossie023
csendes tag
válasz
hungobungo #1222 üzenetére
Üdv hungobongo!
a Fastcardtech-nél rendeltem egy ZP100-ast. Remélem max 3 héten belül megjön! Jelenleg egy Alcatel 918D-m van, de sajna sehogy sem bírom rávenni, hogy az autódiagnosztika Torque és a bluetooth OBD-II dongle együttműködjön. ezért lesz a csere, amúgy egy nagyon kellemes MTK6573-as teló és jó áron hozzáférhető...
Remélem a ZOPO már rendesen lekezeli a soros bluetooth csatlakozást is! Amúgy ha meglesz a teló szívesen állok rendelkezésre teszt terén. Csak érkezzen meg valamikor!
Üdv: cossie
-
hhjani
csendes tag
A véleményeteket szeretném kikérni az alábbi kütyüről.
http://www.fastcardtech.com/goods-7193-IHTC+ONE+X+Android+23+MTK6575+CPU+43+inch+retina+capacitive+Multi-touch+Screen+GPS+WIFI+dual+sim+3G+smart+phone.htmlEsetleg tudtok jobbat ajánlani ebben az árkategóriában?
Rendelt már valaki a fastcardtech.com-ról? -
indigo
aktív tag
válasz
Stiletto107 #912 üzenetére
Kínai 'e-bay'
Érdekes látni, hogy a fenti linken levő Lenovo dobozos kép megegyezik a Fastcardtech-es Lenovo A750-es oldalon levővel. Most akkor ebben a dobozokban A65 van vagy A750? -
Timecon
csendes tag
már a Fastcardtech.com -on is rendelhető a Lenovo A 750.
összesen eddig 6 féle MTK 6575 -el szerelt telójuk van. -
indigo
aktív tag
Sziasztok!
Már jó ideje szemezgettem a duál SIM-es mobilokkal, mert két telefont hordok magammal (céges és privát). Rá is akadtam a Fastcardtech oldalára. Na, itt aztán van kánaán
Szerintem mindenki találna magának megfelelő telefont. A barátnőmmel a következő telefonokat rendeltük: s820 nekem és A9000 a barátnőmnek. Január 27-én hajnalban rendeltük, mivel ingyen volt a posta (200$ felett) kértünk rá biztosítást, ami csak 2-3%-a a teljes összegnek, szóval nem dobta meg nagyon. Viszont 300$ felett már nem használhattuk a PayPal-t, így banki átutalást választottunk. 1 hét alatt ért oda a pénz. Küldtek egy megerősítő e-mailt, amiben rákérdeztek az utalásunkra. Február 5-én adták fel a csomagot, a tracking number-t is feltüntették, amit persze nem talál a hong kongi posta
Szóval már nagyon várjuk.
Nekem a döntésemben a telefon kinézete, a processzor és a magyar nyelv segített. Sajnos kevés telefon rendelkezik magyar nyelvvel. Bár nem tudom, hogy mennyire lehet magyarosítani.
Lehet, írok majd egy kisebb összefoglalót, ha megérkeznek a telók. Főleg, hogy egy kis dodóval is jutalmazzák. -
nonsense
csendes tag
A .fastcardtech.com-on néztem a telót. Ott 150 dolcsi és 200 dollártól ingyenes szálítást lehet választani, ami ugyanaz az airmail, ami egyébként is opció. Ennek megfelelően biztosítást is lehet választani hozzá, amit úgy látom nem szabad kihagyni. A hátránya az, hogy 20+ munkanap is lehet a szállítás.
De menetközben azt javasolták, hogy várjak egy picit, mert javulhat a dollár árfolyama is.Ha esetleg megosztanád a tapasztalatod a telefonkönyv kontra 2 simkártya működéssel kapcsolatban feltett kérdésemre, azt megköszönném.
Most is 2 simes telót haszálok (LG GX200) és nem bírom ép ésszel felfogni, hogy senki nem gondol erre a felhasználásra.Érthető a két meglévő mód:
1. Van egy alapértelmezett kártya és kész! Ha a másikat akarod használni átváltasz rá. Erre a célra van egyébként egy dedikált gomb az én telefonomon. (Az nem derült ki számomra eddig, hogy az A60-on is van-e ilyen.)2. Választó mód: minden interakció előtt felajánlja a választást.
Az én elképzelésem szerint lenne egy 3. és 4. mód is.
3. Időbeosztásos mód: pl. 8-16 óráig az egyiket veszi alapértelmezettnek 16-8-ig a másikat. De lehet ezt azzal bonyolítani, hogy hétfőtől-péntekig és hétvégén és ünnepnapokon egyéb beállítások.
Ezt nem csak a munkaidőhöz lehetne igazítani, hanem csúcsidős előfizetéseknél arra a kártyára, ami olcsóbb (, ha van egyálltalán még ilyen).4. Névjegy opció: Minden névjegyhez (vagy minden egyes számhoz, ha egy névjegyen belül több is van!!!) beállíthatod, hogy melyik simet használja. Ebben az esetben a munkaügyi hívások a céges számról mennének, a privát hívások pedig a sajátról.
Sőt ha már itt tartunk egy 3-as 4-es mix is lehetne.
Lehetne ezt még ragozni és speciális esetekről még szó sem esett. Csak arra akartam rámutatni, hogy lehetne ebbe beletenni néhány opciót a fejlesztők részéről.
-
Kalci1
csendes tag
válasz
ktamas55 #297 üzenetére
289 USD-ért vetted???
a fastcardtechnél 50 USD-al olcsóbb volt
S mennyit raktak rá az EMS-el? Kértél biztosítást rá? Vagyis mennyibe került összesen?
Nekem 263,86 USD lett a vége airmaillel, tracking-el, biztosítással
Az EMS gyorsabb, de tuti - vagy nagy valószínűséggel - bemegy a vám-ba.........az még plusz 30% vámköltség
Ha kaptál tracking numbert, akkor ahol beregisztráltál ott tudod követni.
-
Wilbury
csendes tag
A Fastcardtech oldalán csináltam egy szűrést az MTK6573 chipsetre (ami szerintem ebben a kategóriában a meghatározó ár/értékű tényező). Itt lehet csemegézni a nem is kicsi választékot. Úgy látszik a kínai gyárak rácuppantak erre a szegmensre, mert elég sűrűn hozzák ki az újabb versenyzőket a legváltozatosabb formákkal. (a vas nagyon hasonló mindegyiknél)
-
kofy
tag
válasz
Metalwarrior #240 üzenetére
Én a fastcardtechtől rendeltem az ingyenes postával. Először visszaküldte a vám, másodszor már átcsusszant. Ezért majdnem 2 hónap volt a szállítási idő. Amúgy rendben vannak, 1-2 napon belül válaszoltak a dühösebb emailemre is (amikor 1 hónapja nem tudtam az áruról semmit).
-
Metalwarrior
tag
Közben kutakodtam, fastcardtech felé kacsingatok, találtam pár pozitív véleményt + ingyenes a kiszállítás is. De még várom a tanácsotokat, tapasztalatokat.
-
Bitlisz
aktív tag
Rendeltem már szprice, Fastcardtech, mobino1-től is...
Megjött mint, de a számlával mindig trükköztek...hiába kértem, hogy a fizetett értéknek megfelelően küldjék, ugyanis a negyed árat többnyire nem fogadták el itthon a vámosok.
Ha mondjuk 10ezer alatt van, tökmindegy (max kidobott pénz), de efelett mindig javasolt, hogy nyomon követhető és biztosított legyen a szállítás, pl TNT / DHL Express / Fedex / UPS / EMS. (na ettől nem lesz olcsó! )
Fizetni meg csakis Paypal-al! Erre rájön még itthon a 25% áfa (jövőre 27%), plusz ha a szállító vámoltatásért kér vmit (asszem Fedex br 2500Ft-ot kért), ezt átvételkor kell megfizetni. Garanciával ne nagyon számolj, ugyanis vissza kell küldeni...na azt is csak nyomonkövethetővel tenném, ami nekünk főleg nem olcsó (1x néztem, és a legolcsóbb is simán 10-15ezer volt).
Ha ehhez a teljes árhoz képes itthon is megkapható max +20-30%-s áron, garral, akkor nem érdemes kintről vacakolni. Pl. digi-world.hu, vagy Vaterán...
Ez a legbiztosabb. -
kofy
tag
Fastcardtech. Ingyenes postával kértem, úgyhogy számítottam hogy lassú lesz, de hogy ennyire... (ebayes cuccok általában 1 hét alatt itt vannak) De kértem rá biztosítást is, bármilyen probléma esetére... Tracking numbert adtak kétfajtát is, de a kínai posta azt írja, hogy nincs ilyen szám. Mindegy. 20 munkanapot várok (4 hét), aztán utána kezdem a virtuális asztalborítást, ha addig semmi...
Addig is egy sztori.
Egy német fórumban olvastam, hogy valakinek azért kellett visszaküldenie kényszerből a Lenovo A60 telefonját Kínába, mert a német vámosok nem engedték be a telefont a CE jelzés hiánya miatt. Azt mondták, ha egyedileg bevizsgáltatja (horror áron) a TÜV-vel, akkor OK, egyébként vissza a feladónak. A srác ez utóbbit választotta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AliExpress tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest