- Milyen RAM-ot vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- ASUS ROG Ally
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #4731 üzenetére
Most már értem.... :-)
Igen azt csinálják...a pénzünket használják:-( -
lhurgoyf
tag
válasz
Stanley-B. #4585 üzenetére
Igen, itthon venném.
Egy ilyen véleményben bíztam, mert már nagyon kinéztem magamnak.
Köszi! -
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4546 üzenetére
azt írja: Unavailable
Egyenlőre semmi info. Ehhez idő kell egyébként? -
Martinmentor
csendes tag
válasz
Stanley-B. #4546 üzenetére
Én is itt szoktam csekkolni de sajna nem értem amit kiír... View Report 2012-09-05 出口总包直封封发, 北京国际, 匈牙利 ha lefordítom google, se eleje se vége...
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4528 üzenetére
Mi a kérdés? Nem értem.
Nekem a linkelt hsz.-emben az volt a kérdésem, amit írtam. Tudom a tr. számom...azzal nincs gond.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4431 üzenetére
Pezsgőt bontok, ezt is megértük:
(Megérte cseszegetni a kicsi sárgákat.)
August 24, 2012 Processing PayPal status: Completed @ Aug 24, 2012 PDT
Trans ID: X
Amount: X USD
September 5, 2012 DeliveredThe comments for your order are: Shipping Method: DHLTracking (?)
Number:X Number date: Wednesday 05 September, 2012Tracking Site:
Your order has been updated to the following status:
New status: DeliveredHogy tudom követni? Free Airmail-el rendeltem meg, de még is azt írja hogy "Shipping Method: DHLTracking" ez mit jelent?
Itt próbáltam a tracking számot, egyenlőre semmit nem dob ki. Gondolom még kevés idő telt el a feladás óta.
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4413 üzenetére
Előrendeltem pandánál a g3-at. Majd meglátjuk mi lesz......
ps: tetszik a $2,5 -os singapore post, az elég gyorsan meg szokott jönni -
tibcsi99
csendes tag
válasz
Stanley-B. #4428 üzenetére
Hú, ez nagyon tetszik! Igaz, hogy nem dual-sim, de van egy olyan sejtésem, hogy kizárólag csak távolkeleten fog forgalomba kerülni, tehát mint "kínai" telefon talán ide tartozhat...
Már jó ideje keresek izmosabb >5" telefont, amelynek nem ócska a felbontása (és a kijelzője, tisztelet a kivételnek - Zopo ZP900 és társai).
Ha hinni lehet a leírásnak, akkor ua. a proci lesz benne mint a Galaxy S3-ban? -
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4428 üzenetére
Hagyjuk az egy simkártyás telefonokat ezen a fórumon szerintem...
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4427 üzenetére
Pandawillék azt mondták hogy van raktáron (live chat). Akkor annak se lehet hinni gondolom. Vagy azért az megbízhatóbb oldal?
Párhuzamosan lehet indítani két megrendelést (tekintettel a későbbi refundra). Nem akarok vesztegetni megint napokat, elindítom most pandawillnél, aztán várok a ttmalls-ra. Ha kamu, akkor refund. Ha nem, akkor legfeljebb lesz két telóm, az egyiket úgy is megvenné egy barátom.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4411 üzenetére
Esetleg tudtok olyan alternatívát, ami ugyan azt tudja mint a V12, csak még magnetic sensor is van benne? [link]
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4411 üzenetére
Erősen gondolkozom, hogy g3-at berendeljem pandánál maholnap... 15-re írják a szállítást. Ha úgy nézzük, semmit nem veszthetek.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4409 üzenetére
Amúgy abból a szempontból vagyok a legcsalódottabb, hogy miután lemondtam a G3-ról, és kinéztem ezt (ami nekem tökély, olcsó, QVGA, gyors, 4.3" ideális nem tepsi és nem is mini, HDMI, mindent tud kivéve magnetic sensor), túl szép is lett volna ha úgy mond bagóért megérkezik, és 3 hét után már a kezemben foghatom....
(#4409) Stanley-B.: ez azért nem semmi. hihetetlen pénzmozgás van ott. és ez jó kezekben, jól forgatva....a telefon bevétel az egy minimális mellékes ez mellett.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4407 üzenetére
Hát igen, nagyon ezt a telefont szeretném. Olcsó is jó is. Nem látok más alternatívát. A magnetic sensor hiányon kívül tökéletes....
És akkor live chat-en vagy emil-ben megírom nekik hogy pls refund, és jó esetben a ttmalls utalja vissz a teljes összeget a 4%-os tranzakciós adóval egyetemben, és ennyi, kész?
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4405 üzenetére
A refundot a paypal-nál kell kezdeményezni, az itt leírtak szerint? [link]
Maradéktalanul visszautalnak mindent? A 4%-os tranzakciós díjat is?
Az ilyen készlethiány meddig tart szerinted? Gondolom 10 nap elég kellett hogy legyen hogy a várakozási lista elejére kerüljek. Vagy gyorsabb rendelni egyet a pandawill-től oszt hello?
Szerk.: Már rohadtul elvette, de nem tudok mit csinálni. Már ott tartok hogy kacérkodok a gondolattal, hogy bemegyek egy használt teló boltba veszek egy S2-eset, és holnaptól van telefonom meg gps-em amire égetően szükségem lenne....de nem lenne dual sim-em, meg egy rakat pénzt kidobnék az ablakon.
Az nem vette el a kedvem hogy elfogyott, van ilyen. Az is pozitív hogy elviekben nagyon segítőkészek. Az már más kérdés hogy rohadtul inkorrektek, ha egyszer rendelés előtt több helyről is leinformálom hogy "tuti hogy in stock? Ezer százalék??? IGEN!" Aztán kiderül hogy NEM, csak a pénz rohadtul tetszik, amit átualnak több ezren....és addig is náluk volt a pénzem. Remélem jól megjárta a tőzsdét, és buktak rajta.
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4399 üzenetére
A garanciális javítás a legkritikusabb pont, ott simán le is húzhatnak.
Ameddig a paypal védelem él, csak rajtad múlik, hogy hagyod-e magad.
Reális dátumot gondolom ezek sem tudnak mondani, mikor lesz g3 szállítható állapotban... -
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4397 üzenetére
Nagyon sok rosszat hallottam a pandáról
etotalkon fent fut a sor, hogy csak ems/dhl-el hajlandóak szállítani
nagyon fogynak a lehetséges alternatívák.
-
sajtjani
tag
válasz
Stanley-B. #4370 üzenetére
Köszönöm a segítő válaszokat! -
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4361 üzenetére
"Amit csinálsz, az személyes tapasztalat nélküli vádaskodás és más elrettentése, ami káros hatással van."
Kicsit gondolkozz már mielőtt ilyeneket leírsz és vegyél visszább a személyeskedésből. Mit írtam ami elrettentő vagy vádaskodó? Felsoroltam mely esetekben lehet érdemes elgondolkodni a magyarországi beszerzésen, te meg nekem ugrassz hogy ezzel csak én vagyok így, és itt mindenki csak Kínából akar rendelni és minek írok be.
Eddig egy tabletet voltam kénytelen garanciáztatni a pandawillnél, telefonnal eddig nem volt olyan jellegű probléma ami miatt érdemes lett volna garanciáztatni (igen, már rendeltem egy Lenovo A750-et még mielőtt jön a kérdés hogy egyáltalán rendeltem-e vagy csak beleugatok). De csak hogy tisztában legyél te is vele a tablet visszaküldésének postai költsége 7460Ft volt, ezt az értéknyilvántartás összegével lehetett volna csökkenteni, ami 2800Ft, csak itt nem véd a paypal ha a postán történik valami a készülékkel. Telefonnak kisebb a súlya, de azt sem igen úszod meg 2-3K alatt, ha értékbiztosítva adod fel akkor meg még +350Ft/5K a díja.
Ettől függetlenül érdemes Kínából rendelni, de fenntartom hogy továbbra sem minden esetben.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4356 üzenetére
Végigolvastam már a topikot. Sehol nem olvastam hogy a kínából rendelés lenne az egyedüli elfogadható alternatíva, elég sok szívásról is olvastam (elég csak pár hozzászólással a #4333-ig visszamenned), de köszönöm hogy kiosztottad a feladatot, hogy én igazoljam a te vélt igazad.
Maradjunk annyiban hogy SZERINTED "hajrá kínából rendelés", szerintem meg mérlegeljen mindenki hogy mi mit ér meg neki. Ettől érdemes rendelni kínából, de távolról sem minden esetben. Lehet én többet rendeltem már mint te, jóval túl vagyok már 100 paypal tranzakción, szóval nem a gyávaság és a hozzánemértés beszél belőlem.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4352 üzenetére
A magyar nyelv és a garancia is olyan tényező ami simán ezek felé billentheti a mérleget nagyon sokaknál.
Esetleg a forrást megjelölhetnéd hogy mi alapján helyezkedsz szembe velem az egész topik nevében...
-
Rick4
félisten
válasz
Stanley-B. #4352 üzenetére
Attól, hogy gyenge az ár- érték arány, még itt a helye. Más kérdés, hogy én pl nem szívesen veszek bármit is ami bizonytalan, kézzelfogható garancia nélküli cucc, ennek meg a kínai telók nem tudnak megfelelni.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Stanley-B. #4349 üzenetére
Szerintem a topik címe ez:
"Android DUAL SIM (két SIM) okostelefonok topikja" Azt hiszem a myaudio series 5 ezt maximálisan teljesíti. Nem pedig az hogy: "hogyan és milyen telefont rendeljünk Kínából", csak azért mert az utóbbi időben szinte csak erről volt szó. És ha nem tűnt fel egy Alcatel OT-993D-t is jeleztem, nem csak a myaudiot.De csak hogy értsd hogy vannak más szempontok is: én céges telefonként venném, így az áfát levonhatom és mindjárt 43K mindkét telefon, ha kintről rendelem akkor is itt körülire jönne ki a vége, csak még az elszámolhatósággal/költségleírással is akadnak gondok, ha meg vám elé kerül cégként akkor meg az még kínosabb mint magánszemélyként, mert sokkal bonyolultabb a papírozása.
-
válasz
Stanley-B. #4302 üzenetére
Ez single sim?
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4302 üzenetére
Ez külsőre 100% G3 koppintás. Vajon a jiayu az oem gyártó ? Vajon ezért nincs g3, mert ezt gyártják inkább az oppo-nak ?
-
ztibor
senior tag
válasz
Stanley-B. #4266 üzenetére
Jó neked, sajnos nekem nincs :-)
Így én megvárom amíg lesz ár, forgalmazni fogják, aztán majd meglátjuk :-) -
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #4257 üzenetére
Ha most a G3-ról beszélünk, annak az ára a gyárból $141. Számold ki mennyit keresnek vele
b, Még mindig nem tudom, hogy az 1 db-ra vonatkozó $188 vagy mennyi tartalmaz-e ingyenes szállítást. -
ztibor
senior tag
válasz
Stanley-B. #4257 üzenetére
Nekem az tetszik hogy egy jelenleg még nem forgalmazott telefont akartok lealkudni.
Még igazán ára sincs, amit egy presellnél írnak továbbra se venném készpénznek :-)
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4151 üzenetére
Köszi. Akkor még várok pl. keddig a ttmalls-ra.
(#4154) robit1973: remek
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4148 üzenetére
És mondtad hogy várjak a ttmalls-al, addig ne rendeljek a pandától. Ha pl. jövőhét közepén sem lesz tracking számom tőlük, sem válasz, hogy igen feladtuk itt a tracking szám....akkor mondjam fel? És azt hogy tudom megtenni? A pénzt maradéktalanul visszakapom?
És ha tudok választani, Singapore legyen inkább mint China post ugye? (Singapore +2$ csak)
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4142 üzenetére
Hát, ha ilyen macerás, akkor talán az amokbuy sem játszik.:S
Azért így már nagyon nem mindegy hogy ttmalls-nál 156$ össz-vissz, pandawill-nél meg vámmal DHL-el mindennel lenne kb. 270$
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4139 üzenetére
És ez a vám mennyi (kb.), és hogy vetik ki utólag? Ha én már előre kifizettem pay-pal-al....
Melyik azaz amokbuy? Csak ezt dobja ki találatnak: ttmallbox
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4137 üzenetére
DHL-nél abban a 20$-ban benne van a vám nem?
Lényeg, hogy gyorsan megérkezzen. Gondolom sokkal gyorsabb DHL-el vagy EMS-el. Nekem most az a fontos hogy minél gyorsabban megjöjjön...20$ megér ennyit ha meg jön 1 hét alatt pl.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4132 üzenetére
Pandawill V12 185$ Hát nem a legolcsóbb. De sebaj.
A szállítási felárak:
Express Shipping Method
DHL Hongkong $19.59
EMS $31.59
Airmail
Reg Airmail By China Post $0.00
Reg Airmail By Singapore Post $2.30Ebből gondolom Airmail kilőve mert nagyon lassú. DHL EMS között mi a különbség? Érdemes a 30$-osat választani?
A ttmalls-al meddig várjak? Vissza lehet mondani? Vagy az is több hetes procedúra míg válaszolnak, vagy ez hogy működik?
köszi
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4132 üzenetére
Direkt nem azt írtam hogy biztosan, hanem a lehetőségek közül a legjobb, legbiztosabb, amit ti ajánlanátok.
Akkor egynek pandawill jó lesz. Valaki itt rendelet közvetlenül a gyártótól, az milyen ötlet?"vagy keresel másik oldalt"
Hiába keresek, ha nincs tapasztalatom és nem ismerem őket, akkor számomra mindegyik oldal ugyan olyan, ott vagyok ahol a part szakad.... -
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4121 üzenetére
És ha ez az oldal nem jön össze (ttmalls), mit tudtok ajánlani, honnan rendeljem meg, ahonnan a leggyorsabban megérkezik (V12), és a legbiztosabb hogy fel is adják? (mindegy mennyibe kerül, csak jöjjön meg minél hamarabb)
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4098 üzenetére
Most elküldtem nekik.
"Dear TTMALLS, could you tell me please what is about my Tracking Number? I dont see it."...legyen idejük válaszolni...
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4094 üzenetére
És mikor feladják, onnantól 1 hónap? Szóval ha két hétig ülnek rajta akkor 1.5 hónap alatt megérkezik a csomag?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #4091 üzenetére
Igaz!!!
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4091 üzenetére
Az eszembe sem jutott, hogy egy ilyen "nagy" oldal az én 100$-omra pályázik....mikor mások is rendeltek innen és meg is kapták....
Azt hogy érted hogy "nagyon kevesen küldenek nem regisztrált küldeményt"? Ez mit jelent?
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4089 üzenetére
Remek. De itt a ttmalls-nál mindenképpen kell kapnom tracking számot, ha már feladták, igaz?
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #4082 üzenetére
Ezt, meg 32Gb-os karit, meg ezt-azt.
(#4083) berigazek: Igen, ez free airmail. Miért lenne rizikós? Körbe kérdeztem, itt azt mondták ismerik az oldalt, más is rendelt innen....
És még válaszoltak is:
"Dear Client,
Thanks for your order with us.
We saw in your order list there is a screen protector for A750, please kindly confirm whether you need screen protector for V12.
Yes, all the accessaries with phones are free shipping, do not require to collect extra shipping frees.
Regards,
...."Visszaírtam nekik hogy nem érdekel a screen protector, már biztos elküldték a csomagot, jó lesz így, majd esetleg egy másik rendelés alkalmával jöhet a V12-es screen.prot....
Az itt írtakhoz #3656 képest még sehol sincsenek....
-
turkburk
tag
válasz
Stanley-B. #4075 üzenetére
Szólni kell a LiveChat-et, hogy PP-vel fizetnél és nemsokára megjelenik az opció.
-
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #3978 üzenetére
Én eddig mindig (2*) paypallal fizettem az amokbuynál!
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3970 üzenetére
Most nem adnék érte 227,-Eur-t....még sok
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3968 üzenetére
És ,,nemcsak" AZ amit észrevettél,hanem AZ is,hogy hirdetnek egy kamera felbontást,képernyőfelbontást,hány GB-ig lehet bővíteni,stb.... és alább 2 sorral megcáfolják AZT,azaz mást írnak,na most ....igazodj el ezen?!
Kész katasztrófák és akkor természetesen félrevezetik az embert....pont ezt a modellt rendeltem és adtam is el,azért tudom,hogy mit ,,tud",de nem ,,innen" vettem:
Ahonnan vettem ,,ott" megfelelt" a valóságnak és tényleg jó gép,mivel lecsapták a kezemről kénytelen vagyok venni másikat magamnak,ugyanilyet.
Csak most kiakadtam ezen az eladón,azaz hirdetésükön!!! -
Rawulf
őstag
válasz
Stanley-B. #3816 üzenetére
Mondjuk nagyobb tétel (raklap) esetén illene. Mindegy, úgyis Xiaomi Mi-2 lesz és arra megvan a saját forrásom.
-
Rawulf
őstag
válasz
Stanley-B. #3813 üzenetére
Pandawill három hete nem képes árajánlatot adni. Csak óvatosan...
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3761 üzenetére
Tiszteltetem neked is!
Nem vagyok Mo-n bejelentett PayPal-os...(no comment a továbbiakban,igaza van Oris-nak,nem ,,itt" kellett volna :-( -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3761 üzenetére
:-(
-
Rick4
félisten
válasz
Stanley-B. #3755 üzenetére
És mit érdemel az a bűnös, akinek állítása ellenére mégis van ott egy unicredit számlaszám?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3755 üzenetére
Tudom,hogy hol található...
-
Rick4
félisten
válasz
Stanley-B. #3748 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3748 üzenetére
SOHA NEM VOLT Unicredites számlám,nemhogy 4 éve..félre értetted TE is,de hagyjuk....
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3730 üzenetére
He-he...
-
fecg21
aktív tag
válasz
Stanley-B. #3677 üzenetére
Igen, úgy értem. Köszi a választ.
-
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #3654 üzenetére
És honnan kapom meg a tracking numbert?
A ttmalls oldalán csak a rendelési sorozatszám van. Ennyi a status/history:
Date .....................Order Status .....Comments
August 24, 2012 .....Pending
August 24, 2012 .....Processing .....PayPal status: Completed @ 0 Aug 24, 2012 PDT
Trans ID: XY
Amount: 196.14 USDA Trans. ID csak a pay pal-ra vonatkozik nyilván.
Ezek szerint még fel sem adták?
Közben az Order Tracking menüpont alatt ezt találtam:
Tracking Number: []
Ez mi? :S
-
Wasted
csendes tag
válasz
Stanley-B. #3588 üzenetére
De ennek mi értelme van, amúgy is drágábban adják a telókat, plusz a szoftveres lehúzásokkal is keresnek... Miért kell ilyen hülyeségekkel összezavarniuk az embereket?!
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #3532 üzenetére
Az a durva, hogy az mtk régen is egy teljes platformot adott a chipjeihez, ezért dőlt az mtk-s ilyen-olyan telefon kínából. Nagyon egyszerű volt összedobni egyet, mert szinte minden hardveres/szoftveres eszközt biztosított az mtk jó olcsón. Na most ugyanez történik jelenleg, csak a saját oprendszerüket lecserélték androidra...
-
RoBos
senior tag
válasz
Stanley-B. #3526 üzenetére
Azért azt tegyük hozzá, h az M1S-ből, és még annyi ehhez, h a megjelenés után fél órával 200e db-ot adtak el. De ez nem is csoda, hisz az előző sorozatból a Mi One-ból 3.5 millió darabot adtak el Kínában, ami azt jelenti, h ez a 3. legkeresettebb márka jelenleg ott!
És mi lesz majd a Mi2 esetében, pff...
Csak hát ugye ezek a telók már $300+ kategória -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3526 üzenetére
Már létezik ,,fake" is a Xiaomi M2-böl....
-
RoBos
senior tag
válasz
Stanley-B. #3453 üzenetére
Köszi az infót!
Más:
Megjelent az új Zopo ZP300+ Field Plus
- 4.5 inch LG QHD screen, 1280 x 720 pixel
- MTK MT6577 Dual Core 1GHz processor, GPU: PowerVR SGX531
- Support GSM & WCDMA 3G network
- 1GB RAM / 4GB ROM
- 5MP rear camera, 2.0MP front camera
- Support WiFi, Bluetooth, GPS
- Android 4.0.3 OS$285.00
Ill. a Jiayu G3-al valóban vannak gondok, a gyártó nem elégedett a kijelzővel és most új beszállítót keresnek, így szinte biztosra vehető a csúszás sajna! Az Jiayu G2 kijelzője sokkal jobb nála, csak épp az nem tud annyit mint a G3.
Itt kezdődnek a kompromisszumok egyeseknél h, vagy vár, vagy más telót vesz az illető pl. egy MIGO G9088-ast ami HTC One X klón. -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3440 üzenetére
Csak így tovább :-)
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3416 üzenetére
Ott sem sokkal több,direktben fizetek hitelkártyával...tudom,hogy mit csinálok :-)
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Max 1 forinttal térnek el
-
gps76
őstag
válasz
Amikor veszed az akarmit,es atiranyit a paypal oldalara ott irja az arfolyamot amin valtotta a forintot.
-
gps76
őstag
válasz
Stanley-B. #3410 üzenetére
Radioban hallottam...
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Stanley-B. #3353 üzenetére
Nekem is a G3 fekszik és nem az ára miatt, hanem a mérete miatt. Nem egyszer gondoltam át nagyon bejön tudásra az N9000 is, de 5,1" az nekem MÉG nagy
Lehet idővel ez is változik, de azt hiszem gyűjtés elkezdődött JY-G3
-
Atiske
csendes tag
válasz
Stanley-B. #3348 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ, kielégítő volt.
Ami emellett szól, hogy azt írják, hogy alapból tudja a magyart, viszont amit még nem tudok, hogy nem fogom-e kevesleni, hogy csak TFT kijelzője van,ráadásul 260k színnel nem kevés az a mai világban?
Köszönöm előre is a választ! -
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #3343 üzenetére
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #3331 üzenetére
Ez a K-9 mail....még a symbianos korszakból való,amit még Windows Mobile-ra is elkészítették.Nekem jó volt,csak lassú nagyon :-(
-
chinaminman
tag
válasz
Stanley-B. #3267 üzenetére
mert sehol se írják.
Meg a w3 videójában a z-device-ben a compass ki van x-elve, vagy az íránytűnek nincs köze hozzá? -
Jazz
veterán
válasz
Stanley-B. #3241 üzenetére
Ja hogy 2012-őt írunk?? Szóljatok!
-
devast
addikt
válasz
Stanley-B. #3121 üzenetére
amokbuy-t már többször halottam itt a topikban.
Jók a tapasztalatok velük kapcsolatban? -
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #3121 üzenetére
passz...
-
Rawulf
őstag
válasz
Stanley-B. #2973 üzenetére
Pandawill-t pont tegnap kérdeztem meg, hogy mikorra várják a Jiayu G3 telefont és semmit se tudtak mondani...
-
beers
addikt
válasz
majd kiderül.....
-
freestyler8
csendes tag
válasz
jó lenne, ha maradna ez az ár...
Newman N1 már rendelhető?
csak ezért, mert itt már lehet rendelni. -
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #2907 üzenetére
Szerintem minimális.
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2859 üzenetére
Ez nagyon jó.....
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2802 üzenetére
Komolyan fejezd már be ezt a Retina kijelzőt, ez még mindig egy kínai olcsó telefonos fórum vedd már észre hol vagy
-
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #2802 üzenetére
A westent umionnál mennyibe fáj 250 usd átutalása?
Szerintem sokkal olcsóbb ott sem lesz!Kövezzetek meg, de nekem a thl jobban bejön, mint a g3!
Valahogy ezt az ezüst színt nem veszi be a gyomrom!
A thl-ből egyedül a gorilla glas-t hiányolom (na jó, meg egy kicsit a hdmi-t).
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2787 üzenetére
,,800x480. a Desire HD-m 4.3 colon ugyanezzel a felbontással jelentősen szebb képet ad. NivoSzaki és a te elméleted alapján teljesen egyformának ..."
Amúgy ,ha szakítanék időt rá..csinálnék egy pillanatképet a kijelzőről....hogy lássátok a különbséget,de az igazságdéget,azaz alig láttok ....
Nem olvastál figyelmesen....
Nem 4.3"-at mondtam,hanem 7"-sat..és még ott sem látod szabad szemmel a pixeleket... -
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2789 üzenetére
Jehova Tanújával nem fogok vitatkozni.
Amúgy te teljesen normális vagy? Idejössz egy kínai mobiltelefonos fórumra és a retinakijelzőről beszélsz? De most komolyan ne csináld te.
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2787 üzenetére
40-50 cm ha nézed a két monitort nem fogd látni a különbséget ha te meg közelebbről nézed akkor sürgősen menj el szemorvoshoz.
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2782 üzenetére
Ott sem látod....volt 7"om is:-)
-
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #2778 üzenetére
Aki még nem látott olyan, azt nem fogja zavarni a kisebb felbontás sem....
-
NivoSzaki
tag
válasz
Stanley-B. #2772 üzenetére
Egy átlagos laptop kijelzője 15.4 inches felbontása 1280*800 vagyis a felbontása 98.02 ppi
De vegyünk egy újfajta LED LCD HD kijelzős laptopot amiket most újonnan árulnak ennek a felbontása 15.4 inchen 1366*768 pixel vagyis a felbontása 101.76 ppi
ennek az telefonnak
5.3 inches kijelzőnek a felbontása 800*480 vagyis a felbontása
179.41 ppiEzek alapján mindenki eldöntheti mi az ami sok vagy kevés
-
freestyler8
csendes tag
válasz
Stanley-B. #2654 üzenetére
szép ez a G2! vett már valaki ilyet?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2651 üzenetére
Lefényképeztem én is szétszedve a telefont,de nem szét csavarozva ,ők azt állították,hogy szétcsavarozták,DE NEM!Elvittem Független szakértőkhöz és tisztán lehettet látni,hogy hozzá sem nyúltak!!!
Csak pénzt akartak elszedni egy fő alaplapért,de meg lehetett csinálni!!!
Ezt csinálta a Samsung is velem anno a Windows Mobile-val!!
Ja ...apropó!
IGAZ a hír miszerint NEM stabil az MTK 6577 AZ 1 Gb RAM-al!!!
Az MTK 6575 NAGYON JÓ az 1 Gb RAM-al!!
Majd rögtön szólnak,ha kijavították a hibát!!Megrendeltem egy Meepad-ot:MTK 6575 1 Ghz chip,512 RAM,4 Gb ROM!
Meggyőzött egy kollégánk és a videót is láttam,hogy rajta full képernyőn néztek videókat,gyors nagyon és elég az 512 MB RAM! -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2638 üzenetére
Micsoda,hogy sikerult?
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2634 üzenetére
Ezt csinalta a Sony Ericsson is velem....anno,de bebizonyitottam,hogy csaltak!!A svedek nem orultek neki:-)
-
beers
addikt
válasz
Stanley-B. #2621 üzenetére
Nem fog, vikiék belenyúlnak valamibe és ugrik 30Ft-ot fél nap alatt....!
Én biztos rá 2 napra rendelem meg a telefonomat..... -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2546 üzenetére
Na ja... ami nagyon lényeges azt NEM szokták mutatni és a halálom az,amikor mutatják,hogy a dobozból kicsomagolják egy fél óráig és nem a készülék tudását mutatják be (elhiszem,hogy nagy élmény,amikor megjön és kibontja valaki,de arra nem kiváncsi senki,hanem,hogy mit tud a készülék és megéri-e a pénzét)!
A vásárló beszámolójára,megelégedettségére van szükség a készülékkel tudásával kapcsolatosan és nem az ,,unboxing"-ra... -
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2544 üzenetére
,,Ami nem kínai,az már hamisítvány" ... :-)
Mindent Kína csinál és,ha megnézítek minden osztálynak,minden kategóriát.Olcsóbbat drágábbat is...ki milyet akar olyat vesz magának...
Amúgy tényleg a rewiew videókon 10-er is ugyanazt elmutatják és semmi mást,csak huzigálják az ujjukat fel-alá,jobbra-balra....konkrétumot alig mutatnak.... :-( -
fecg21
aktív tag
válasz
Stanley-B. #2410 üzenetére
Ez gusztustalan, tipikus esete a mocskos zs.dó trükközéseknek, haszon hajhászásnak.
-
Nokia12
tag
válasz
Stanley-B. #2437 üzenetére
Ezek után az aktuális ROM 100% ban magyar lesz? (Tehát nem csak részben, mint a more locale2 vel.)
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2437 üzenetére
Ja....mint régebben a Windows Mobile-ok esetében....:-)
-
berigazek
őstag
válasz
Stanley-B. #2401 üzenetére
Szomoruan hallom....sajnalom...eddig mindig veluk hozattam mindent!!:-(
-
Novicsok
tag
válasz
Stanley-B. #2401 üzenetére
Tartom a véleményemet, hogy 1 db-ot kínai (hong kongi, szingapuri) közönséges posta ajánlott (netán légiposta) levélként kell hozatni, kérni az eladót ésszerű értéket és tartalmat ráírva küldeni.
Még jó nagy dobozos Tabletet is simán kihozott a postás.
A vám elé állítást csak a posta.hu-n lehetett látni, a feladó által küldött tracking number alapján.
Megéri az 1,5 - 3 hét várakozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest