-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Sir Csimbók #5191 üzenetére
Szerintem vannak olyan jelek amik eleve kizárnak nálam webshopokat.
Ez az árak pld.Ha a többihez képest nagyon olcsók,akkor az eleve kerülendő.Aztán én kerülöm azokat az oldalakat ahol nincs paypal.Nagyon sokat nyom latba az online chatelés milyensége.
Ha elérhetők sokszor,az már egy jó pont.Ezek után az én rendeléseim,ha ez segit.
2 telefon az iosen.com-ról free postával,mindkettő 12 napon belül a kezemben volt,végig nyomkövetéssel.
2 telefon a minideal.net oldalról szintén free postával nyomkövetéssel.Az egyik 14 nap volt,a másik 15.
1 tablet a spemall.com-ról DHL-el.Sajnos itt a DHL engem nagyon beszopatott a vámolással,így egyrészt plusz pénzembe és sok napba telt mire megkaptam.Részemről soha többet DHL,de ez nem jelenti azt hogy mindenki igy jár,sőt sokan nagyon is elégedettek velük.Pandawill pontosan olyan ahogy Rawulf leirta.
Azt nem lehet rájuk mondani hogy leszednének pénzzel,de az idődből adott esetben sokat elrabolhatnak,főleg a beetetős új dolgaikkal.
Anno engem is beszopattak az Ainol Aurora tablettel.
Hosszú hetekig hitegettek mindenkit hogy na mindjárt kapunk a gyártótól,ezt én meguntam és visszakértem a pénzem,amit vissza is kaptam. -
Jazz
veterán
válasz
Sir Csimbók #5191 üzenetére
Ezek szerint nincs ilyen -.-
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest