- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autóhifi
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
lehike85 #6373 üzenetére
Na nálam meg pont a dealextreme szerepelt le.
Már nem emlékszem pontosan mennyi volt,de legalább 2 hónap is eltelt mire végre megkaptam amit rendeltem.
Persze emailok mentek sorban tőlem,azt végig csak azt hajtogatták hogy nincs még nekik raktáron,annyira új a termék.
Csak azt nem értem akkor minek teszik ki az oldalukra.
Persze megkaptam a végén,de soha többet nem rendelek tőlük semmit az tuti.
Amúgy ezt mások is irták már hogy nem egy kapkodó idegbeteg banda az tény. -
Jazz
veterán
válasz
lehike85 #6042 üzenetére
Mindenki sajnálatára nincs olyan hogy tényleg megbízható gyártó. Lásd ha kicsit visszaolvasol, itt valakinek volt hangszóró kontakt hibája (egy forrasztás és helyre tette)....nekem ugyan azon a készüléken semmi.
Olyan sincs hogy megbízható webshop. Mindenhol lehetnek problémák. A nagyobb oldalak valószínűleg nem az átverésre hajtanak, főleg ha van paypal is, de nem is őszínték. A pandawill-t javasolták itt többen talán....érdemes visszaolvasni, ki mit honnan rendelet és milyen tapasztalata volt.Itt az van hogy áron alul kapsz egy viszonylag igen jó készüléket. Persze hátránya is van, mert van benne rizikió. Aki mer, az nyer, de el is bukhat. Vagy lehet venni 1000$-ért itthonról gyári garis készüléket és egy órát se kell várni....és az "tényleg" megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest