-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
válasz
agent_k #9415 üzenetére
Jó ötlet!
Azért írt ,,mindenki" erről nemcsak én,hogy más is okuljon belőle!hevizmus!
Írtam nekik,hívtam őket,de olyanok lettek,mint a hoo... :-( (semmi válasz egy hete!)
XM-L T6!
Az oldalt nem ismerem,csak a telót,az jónak tünik,már régóta szemeztem én is vele,de tényleg túl nagy nekem a mindennapi melóhoz,a 4.5 pedig kicsi egy kicsit.Az aranyközépút a 4.7-4.8".
-
feca81
aktív tag
válasz
agent_k #8719 üzenetére
sejtettem,h ttmalls-os
amúgy a legtöbb nem "ért" hozzá. Gondold csak át, több száz telefon minden egyes paraméterét fejből vágni? szinte lehetetlen. Főleg egy olyan készülékét, ami még talán nem is volt a kezében. Ha elmész a Media Marktba, és felteszel pár kérdést, legtöbbször csak néznek rád "értelmesen"Egyszer egy Nikon D5001-eset akartunk venni. Állította, hogy nincs is! 3 nap múlva ott volt az üzletben a kínálatukban
-
feca81
aktív tag
válasz
agent_k #8717 üzenetére
nincs ebben semmi különös. Nem ért hozzá, fogalma sincs, hogy mi van a telefonban, de el kell adni, megígérünk mindent
- Magyar nyelv szinte 100, hogy nincs benne. Erre készülj fel.
- Refund van,ha paypallal rendeled. Ha tetszik neki, ha nem. (ha dispute-ot indítasz, letiltódik a paypal accountja, nem tud mástól fogadni pénzt. Ez neki nem jó, ezért legtöbb esetben visszautalják neked a kérdéses összeget, csakhogy mástól be folyjon a lóvé.)
- Szinte biztos, hogy nincs in stock, de ezen a héten nagy a mozgolódás a G3 körül. Én is megrendeltem a ttmallstól.
- Google Play sztem van benne,ha mégse, a legtöbb esetben telepíthető. Ez rögtön kiderül,amint megkapja valaki az elsőt... -
smilecat
aktív tag
válasz
agent_k #4953 üzenetére
Sziasztok!
Lehet én átsiklottam felette, de mi volt a gond a Fastcardtech-ről jövő rendelésekkel?
Amit viszont nagyon nézegettem a JIAYU G2-ről jókat írnak mindenfelé, amiket láttam videókat azok is meggyőzőek voltak.
Ajándéknak szeretném adni egy 12-13 éves gyereknek, érdemes ilyen komoly készülékkel meglepni? Vagy fikázni fogja hogy ez nem ájfon?!üdv
-s-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- Az AI-ügynökök közel fele hamarosan a kukában végzi
- Dune: Awakening
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest