- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házak után a VGA: ASRock csúcskártya kijelzővel
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Autóhifi
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtjani
tag
Sziasztok!
Így van, én voltam a pórul járt delikvens.
Böcsületükre (?) legyen mondva visszautaltak 33 USD-t. A téves telefont meg elajándékoztam a családban. A kiszemelt telefont meg, ami a kutyának sem kell (csak nekem) azóta felemelték 6 dolcsival. Úgyhogy hanyagolom a fastcard-ot! -
Ez igaz, de másol is előfordult már. Ezzel az erővel akkor sehol nem szabad vásárolni. Én kaptam már ebay-en keresztül olyat amit nem is kértem, igaz utána küldték a megfelelő cuccot, az elsőre azt mondták "ajándék"
(persze nem volt túl nagy értékű a küldemény) Ha más nem, majd a paypal-on keresztül visszaszerzem a zsetont. Addig is kíváncsi vagyok még mit tudnak kitalálni. Persze nem örülnék ha buknám a telót!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge 256 GB / Bontatlan - 3 év gari
- Xiaomi 15 Ultra 5G 16/512GB Dual SIM Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Böcsületükre (?) legyen mondva visszautaltak 33 USD-t. A téves telefont meg elajándékoztam a családban. A kiszemelt telefont meg, ami a kutyának sem kell (csak nekem) azóta felemelték 6 dolcsival. Úgyhogy hanyagolom a fastcard-ot!
(persze nem volt túl nagy értékű a küldemény) Ha más nem, majd a paypal-on keresztül visszaszerzem a zsetont. Addig is kíváncsi vagyok még mit tudnak kitalálni. Persze nem örülnék ha buknám a telót!