- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
Csari93 #10776 üzenetére
Akkuidő tartam felelsleges,mert ahány ember annyiféle használat.Csak megzavarná azt aki telot akar venni.
Mert pld ha "csak"telefonálásra használom a star n9770-et,akkor akár 3 teljes napig(72óra) is birja,ha viszont wifizek,mobilnetezek,játszom,akkor este már töltőért kiabál.Most akkor mit irnék be?3 nap vagy 1?
A másik az összehasonlitás.Unokaöcsémnek sg1 van,a lányomnak sg2.Egymástól függetlenül mindegyik azt mondta hogy milyen szuper az érintőképernyője a telómnak,az unokaöcsém szerint még jobb is mint az sg1.
Ezt az érintőképernyőre mondta,nem a teljesitményre,arra nem szánt időt hogy megnézze,csak kiváncsiságból megtapizta kicsit.
Szóval azt nem állitom hogy olyanok vagy jobbak,mert nem teszteltem ilyen szempontból,de szerintem megállják a helyüket ezek a kinai telók. -
ZaXXoN
tag
válasz
Csari93 #10056 üzenetére
Persze, egyetértek. Ha lenne fényképezésre képtelen telefon, nekem teljesen megfelelne. Én amúgy is inkább fényképezőgépet hordok magamnál, amikor csak tudok
. A mobilos pixel számháború (mint minden ehhez hasonló) szánalmas parasztvakítás. Kifejezetten hátrány, hogy nagyobb képet gyárt, több zajjal, nagyobb filemérettel.
Csak azért válaszoltam, mert kérdés volt...
-
oris
aktív tag
válasz
Csari93 #9720 üzenetére
Be lehet állítani, hogy melyik kártya legyen az alapértelmezett -hanghívás, -sms, -adat kártya, de lehet azt is választani, hogy hívásonként rákérdezzen. Sms írásakor, küldéskor is választhasz a kártyák között.
A gyári tárcsázó a híváslistában is külön-külön jelöli a két kártyáról bonyolított forgalmat (ha jól láttam a voip forgalmat is tudná külön kezelni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sorozatok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest