Hirdetés
- iPad topik
 - Apple asztali gépek
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Gaming notebook topik
 - Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
 - 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
 - Milyen videókártyát?
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - OLED TV topic

- 

PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

osztraksajt
őstag
válasz

Stanley-B.

üzenetére
						Végigolvastam már a topikot. Sehol nem olvastam hogy a kínából rendelés lenne az egyedüli elfogadható alternatíva, elég sok szívásról is olvastam (elég csak pár hozzászólással a #4333-ig visszamenned), de köszönöm hogy kiosztottad a feladatot, hogy én igazoljam a te vélt igazad.
Maradjunk annyiban hogy SZERINTED "hajrá kínából rendelés", szerintem meg mérlegeljen mindenki hogy mi mit ér meg neki. Ettől érdemes rendelni kínából, de távolról sem minden esetben. Lehet én többet rendeltem már mint te, jóval túl vagyok már 100 paypal tranzakción, szóval nem a gyávaság és a hozzánemértés beszél belőlem.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
 - BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
 - Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 16 GB RAM 512B SSD 1 év garancia

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest