Hirdetés
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Hali!
Tudtok mondani oldalakat amik eu warehouseból tudnak küldeni?
Köszi!
-
-
aytukabozs
addikt
válasz
joy_k
üzenetére

ott van egy csodakereső ami segít az ilyen dillemákon

szerk.:
Amúgy 1 dokumentált esetünk van azt hiszem, a tranzakció problémamentes volt, a teló működik, de voltak anomáliák amik azt a gyanút vetették fel hogy esetleg javított készülékeket kevernek a kínálatba...
szerk.2.
Ja igen, a megtévesztő EU Direct Warehouse az azt jelenti hogy "van neki europai kirendeltsege"
-
Beerwolf
senior tag
Köszi mind2őtöknek. Asszem rendelek egy ilyet.

Megbízható EU Warehouseban sehol sincs?
-
kisvanek4
újonc
helló,
azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható oldal a coolicool.com? A következő napokban szeretnék onnan rendelni egy mobilt, és érdekelne, hogy pl a garancia, hogy van ilyenkor, ha az EU warehouse-ból rendelek mobilt. Ha valami baj lenne vele, hova kéne küldenem?
Köszi -
looser
addikt
válasz
Gabesz87
üzenetére
Ott remek kínai "EU warehouse" lerakatok vannak :-)
A témához kapcsolódóan: még esetleg az S3 Neo Dual simest (i9300L) is megnézhetné ~73e Ft. Ez mondjuk nincs hivatalosan Európában (kínai, indiai piacra szánt termék), de megvásárolható, rendelhető.És az amoled kijelző tök szép :-)
-
panasoanic
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Ulefone be pro készüléket szeretnék, de természetesen valami eu warehouse-ban megpihent raktárból.
Hiába kerestem eddig nem találtam.
Tud valaki ilyet, vagy olyat akin keresztül a kínaihoz hasonló jó áron be lehetne szerezni?
-
BenszeT
tag
Üdv.
Szeretném lecserélni a G2F-met, 4,7-5 colos, "best buy" kategória telefonra.
A sima 4magos 1GB memóriás telók, hogy boldogulnak a HD (720p) kijelzővel? Csak mert szeretném, hogy az legyen
Ezen kívül OTG ami még fontos. Majomüveget nem szeretnék
.
(meg persze jó legyen a fényképező, mert anélkül nem telefon a telefon
)
Elsősorban EU warehouse érdekel 100€ körül, de 100 $ körül játszik távol kelet is.Érdemes az adott weboldalon regisztrálni, vagy bőven elég a PP-s fizetés. Gondolok itt arra, hogy máshogy kezelik-e az egyszeri vásárlót?
-
törölt tag
válasz
feripalijani
üzenetére
Én bátran fizetek MasterCard -dal, mivel az egyetlen visszaélés, amit el tudnak követni az az, hogy raknak rá pénzt.
Viszont nemrég alászaladtam egy probléának. Egy eu warehouse -ban em tudtam vele fizetni, mert nincs hozzá 3D biztonsági azonosítóm. Ez csak egy infó, hogy ne legyen meglepetés. -
senki66
senior tag
válasz
Secretknight
üzenetére
Köszönöm az információt, neked is és a többieknek is. Az általad küldött linken kb. ugyanannyi, mint a tinydeal-en lenne a 21%-os discount nélkül. Ugye jól tudom, hogy az EU Warehouse-os cuccokra, már nem kell ráfizetni semmit? Viszont lenne még egy kérdésem, mivel nincs Pay-Pal számlám, lehet innen utánvéttel is rendelni. Illetve magával a telóval kapcsolatban valaki tudna még infóval szolgálni?
-
törölt tag
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Amíg aludtál, én átolvastam egy német topikot a ZP999 -ről. Nekem pozitívnak tűnnek az első benyomások. Ráadásul az X3 verzió van eu -s warehouse -ból és sztem jó ára van. Nekem nem ér meg 80-100 euró felárat a Lion Heart plusz 16GB -ja. Ott az SD. A Vibe Z2 Pro nekem drága, nincs benne számomra annyi plusz, hogy megérje. Az a felbontás sztem is fölösleges, nem kéne ráterhelni a 801 -re.
-
ranger69
tag
Minideal EU Warehouse-n nézelődök, három telefon között hezitálok. Melyiket tudnátok ezek közül ajánlani? Játék kevéssé érdekel, GPS, fotó, összeszerelés minősége, tartósság inkább. Volt már ZTE és Huawei telefonom, azokhoz képest ezek mennyire megbízhatóak?
UMI C1 Black
iNew V3 Black
Doogee Dagger DG550 - ennek tényleg 273g a súlya, mert akkor csak az előző kettő játszik?Más telefonról is meg lehet győzni hasonló árkategóriában, csak sajnos az EU raktárakban nincs nagy választék, plusz a Minideal-ről ingyenes DHL-es szállítás van.
-
Seraf723
csendes tag
december 29ig -10$ az elephone.cc-n:
Elephone P6000: FUNP6000
Elephone P3000: FUNP3000
Elephone P3000S: FUNP3000Svank Hongkong postjuk is china helyett, igen jó üzlet

kérdés: ha EU Warehouse-ból rendelek az ugye azt jelenti, hogy nincs vám? UMI Zero és az iNew V3 Plus között vacilálok még jövő hét végéig

-
silver10
aktív tag
A jártasabbaktól kérdezem: Ez ugye egy valós portugál Zopo lerakat (ha úgy tetszik eu warehouse) és nem FAKE ugye? Mert, ha jól láttam van angol is (de gondolom, hogy még máshol is)
-
stagenull
csendes tag
válasz
Tika79
üzenetére
Nem szeretem tovább húzni a dolgot a szükségesnél

Neki tetszik a kinézete, én áldásomat adom a hardverre, ti is ajánlottátok, szóval nem látom akadályát a vásárlásnak.(#91461) beg
Néztem az EU warehouse-os S850-eket, de ahogy láttam Out Of Stock az összes...

(#91458) Ájvé
Ha tudsz olyat ajánlani ami megfelel a három elvárásnak és jobb az S850-nél, meghallgatlak.
Még nem rendeltem meg, várok is egy fél órát, hátha mutatsz valami érdekeset. Köszi
-
csabili74
aktív tag
Valaki nálam hozzáértőbb nem nyitna egy topicot esetleg az EU. Warehouse boltokról? Bár kérdés, hogy egyáltalán lenne e rá igény. Vagy esetleg ide beirkálni a leíráshoz. Nekem nagy segítség lenne

Ha hülyeség, jöhet a kövezés, aztán bepanaszolok mindenkit Tibiatyánál.
-
scream
veterán
Sziasztok!
AnteLife-os Europe-os warehouse hogy megy? Ott is ilyen nagy a szállítási kötlség? Meg melyik opciót kell választani a szállításnál, hogy onnan hozzák? Mivel gondolom nem a Singapore Post postáz EU-n belül...
-
djapor96
senior tag
A merimobilesről van valakinek tapasztalata?
Esetleg nincsenek valahol összegyűjtve a kipróbált eu warehouse-ok?
-
djapor96
senior tag
Tehát akkor még egyszer:
látott valaki valamelyik európai warehouseba Neo m1-et? Lehetőleg olyat ahol nem elfogyott a státusza, hanem rendelhető........?
-
Mottie
őstag
Most találtam Merimobiles-en:
EU warehouse-ban ZTE Z7 Mini, 300 $ -
Zeki
nagyúr
Mit is mondjak, vannak ám elvárások... legyen is raktáron, meg érjen ide 10 nap alatt.
Ahogy mások is írták, a kínaiak MIND KAMUZNAK a raktárkészletről pont azért, hogy a pénzed náluk hagyd.
Aztán majd 1-2 hét mire beszerzik (jó esetben), és utána postázzák.
Az a mázlifaktor csúcsa, amikor valóban van, és akár aznap vagy másnap már fel is adják, mert amúgy is jön a futáros kocsi. De erre bazírozni őrültség.
Van a mobilamb.eu ami valóban raktáras, cserébe nem kínai árakkal nyomul.
Vagy edigital, mediamarkt, és akár máris a kezedben. Ja, ők sem kínai árakkal nyomulnak.
Esetleg még emag.hu, de pár nap itt is kell.
A mindieal, antelife, to2c, tmart, stb... EU warehouse-ai vannak még, ha valóban van a termék, akkor 1 hét alatt azok is megjönnek.Igazándiból azt nem tudom, hogy az antelife mennyire gondolta komolyan még év elején, hogy még idén nálunk lesz egy lerakata. Mert már nagyon időszerű így év végéhez közeledve.
A Lenovo megjelenése csalódás volt, ezek nem olyan készülékek és árak, amiken ilyet vennék. Többet vártam tőle, ha már 1 év csúszással mégis eljött a mobiljaival.
-
Mottie
őstag
válasz
csabili74
üzenetére
Szia!
to2c, antelife, merimobiles, coolicool, stb stb majdnem minden webshopnak van már valamilyen EU warehouse. Az onnan rendelt telefonokra már nincsen áfa/vám*, mivel EU-ból veszed, ellenben csak azok közül válogathatsz, amik külön azon menüpont alatt vannak felsorolva.
*cserébe legtöbbször van egy magasabb szállítási díj
Remélem segített
-
csabili74
aktív tag
Valaki össze tudná röviden foglalni, hogy melyik boltokból lehet European Warehouse? És ez hogy működik? Csak azokat lehet, amik ezen címszó alatt láthatóak? Vagy pl lehet mást is, csak onnan kérem?
-
atthany
aktív tag
ez fura, miután mondjuk betettem egy telót a shopping cart-ba, utána feldobja lehetőségként az európai raktárból szállítást és ezt ki is írja: (példakánt egy THL T6S-nél, ami ugye meg nincs benne az általad linkelt listában)
Subtotal $89.99
Shipping & Handling (Free shipping from Europe - Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe) $0.00 -
rebuilt
tag
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani 1-2 európai warehouse-t ajánlani, ami viszonylag naprakész telefonos raktárkészlettel van?
Köszi!

-
aytukabozs
addikt
válasz
svgyula
üzenetére
Jaaaaj, mert valaki az utcán számolja össze ezeket, és nem eladási mutatók alapján van kimatekolva a dolog...?
Az más.
(#87468) csabili74
"És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?"
az interneten

komolyra fordítva az EU warehouse ezt jelenti igen, VÁM mondjuk kínából sincs a telókra, de EU-ból ÁFA sincs.
DE!
Az eus raktárak árai eleve magasabbak, és sok helyen még a szállitás is baromi drága.
1-2 kivételtől eltekintve, árban nem jössz ki jobban mint kintről rendelve, max. szállítási dőben... -
csabili74
aktív tag
"europe warehouse"
Ez most azt jelentené, hogy eu-n belülről postázzák? Vagyis nincs vám, stb? És hol vannak ilyen boltok, ha vannak?
-
gipsztigris
addikt
válasz
aytukabozs
üzenetére
Vannak azért kivételek! Illetve remélem lesznek. Elvileg holnaptól készleten EU Warehouseban a Lenovo K910 299 USD-ért.
Az bizony ütős ár lesz!

-
ouzohuto
senior tag
válasz
Fricibácsi
üzenetére
Szerintem eu warehousera gondolt
-
haris
őstag
Az én ajánlatom Doogee dg550. coolicool eu warehouseból rendelve 190$ vagy 145€. gyorsan itt van, nincs áfa se postaköltség.
A telo 5,5 coll hd, 1Gb ram, 16Rom, és szép. Gyárilag 4.2vel jön, de van hozzá 4.4. A múlt héten érkezett meg, a lányomnak rendeltem. Azóta le sem teszi. -
balazsnba
csendes tag
Sziasztok!
Minidealről szeretnék rendelni egy 2/8gb-os ZTE Red Bullt. Ehhez lenne néhány kérdésem. Ugye nemrégen az oldalt meghekkelték. Mostmár lehet ismét biztonságosan rendelni? (Esetleg ezt valaki személyes tapasztalattal meg tudja erősíteni?)
A másik pedig az, hogy amikor kilistáztam azokat a telefonokat, amik az EU raktárukban vannak, nem volt ott a ZTE. Ám a checkoutnál 3 lehetőségem van a postázásra. 2 fizetős (DHL, EMS), és ez: "Local warehouse in Europe,please choose this method if you buy the products from our local warehouse in Europe $0.00"
Ez azt jelenti, hogy az EU raktárról küldik, vagy ez egy bug a rendszerükben? Mindenesetre ezt érdemes választani? Előre is köszi a válaszokat! -
rjg
őstag
Urak, tanácsot kérek tőletek. A fiam EU Warehouse-ból vett Redmi1S kijelzője/kijelző vezérlése egy OTA frissítés közben meghalt, (érzékel, rezeg, de fekete, recovery és fastboot módban is) ki kell küldjem Kínába. Addig is valamit vennék a gyereknek. A THL T6S az egyik jelöltem és a BettyMall a kinézett eladó. Ez szállítással együtt ~ 28 ezer forintra jönne ki, mellette szól a relatív neves gyártó és talán várható valamilyen közösségi támogatás. Itthoni alternatíva a NAVON Mizu M450, ami ha az Áfát elszámolom, ugyanannyiba kerül. E mellett a hazai garancia szól, de nem tudom ki a gyártó, mit címkéztek át és milyen támogatás várható hozzá. Ha pro és kontra javasolnátok valamit, azt
. -
Mbendi
újonc
Sziasztok!
Új okos telefont vennék és jelenleg két Lenovo modell között vacillálok. Mindkettőt a minideal EU Warehouse-ból rendelném (az első kérdés: ugye ami ott van feltüntetve ár, arra már nem megy rá a magyar ÁFA?)
Az egyik a Lenovo S660 a másik pedig a Lenovo P780. A P780 kb. 10000 forinttal drágább és azon gondolkodtam, hogy megéri-e? Tud annyival többet? Mik a tapasztalatok?
Ja és elsősorban napi használatra kéne, wifi, sms, böngészés, telefonálás, stb.Köszi

-
citkar
addikt
Ha szereted a kihívásokat egy Iocean X8 mini, nem azért mondom mert szar, hanem mert csak X8 tapasztalat van (az jó), de csak 150 USD, 1/32GB-os és Eu warehouse alatt van, ahol ennyi a végösszeg elvileg (még nem próbáltam), illetve 1-6 nap alatt meg is kaphatod.
-
csendes
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem kell ÁFA-t fizetni, ha az EU raktárból rendeled, de figyelni kell, hogy tényleg onnan legyen, olyan szállítási módot kell választani (MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items))!
A 10$-os kupont 200$ rendelés fölött 25-én hétfőig a FB oldaluk szerint [link] meghosszabították (Get 10$ OFF on your purchases Over 200$ - Extended until Monday August 25, This Weekend Only! Coupon code: Aug220) , de nekem mégis azt írja ki, hogy lejárt, csak 5$-os kuponkódot fogad el, 30$ a szállítás, így összesen darabonként (2*160+30-5)/2=172,5$. Ha valaki csak egyet rendel, akkor a szállítás 28$, az 5$ kupon felhasználható, így 183$-ra jön ki a végösszeg. Vagyis csak 10,5$/db-bal olcsóbb kettőt rendelve, mivel akkor is csak egy 5$-os kupont lehet felhasználni. A 10,5$ miatt meg szvsz inkább csak ismerőssel éri meg együtt rendelni.
-
-
csendes
addikt
Ma éppen:
MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items) $33.00
DHL EUROPE 2 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items) $38.00
Végignéztem pár webshopot, egy kivétellel mindenhol számolnak fel szállítási díjat európai raktárból (antelife 25 USD, merimobiles 33-38 USD, zopomobileshop 57 USD, xiaomishop 48 USD), csak a coolicool ingyenes Európából is Magyarországra. Pl. EU-ból az iNEW V3 ára coolicool-nál 200 USD (ugyanez az edigital-nál Concorde 5005 néven 60 ezer Ft magyar granciával) 15 USD-vel több, mint az antelife-nál, de a számla végösszege mégis 10 USD-vel kevesebb.
-
KTU
addikt
válasz
paulkaresz
üzenetére
Csak ezekkel jön EU-bol:
MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items : 33 USD
DHL EUROPE 2 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items: 43 USDÉs csak ez a 2 van:
THL Ultraphone 4400
Elephone P6I -
Zeki
nagyúr
Konkrétan ez sem igaz, ugyanis az EU warehouse-ban csak 2 fajta telefon van, ez a nagy választék...
-
KTU
addikt
válasz
csendes
üzenetére
merimobiles -nél
MMEXPRESS 3-6 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items : 33 USD
DHL EUROPE 2 Business Days (only supports EUROPE Warehouse items: 43 USD
Csak a távol keleti szállítás ingyenes.
Ha nem a fenti 2 közül választasz nem EU Warehouse szállítás!!!!!!!!!!!!!!!
És akkor esélyes vagy biztos az itthoni áfa. -
lor
tag
Nubia z7 mini-ről mi a vélemény?
Minideal.net csak kinai? vagy van eu warehouse-ja is?
-
TedThomas
aktív tag
Igen szállítanak de 25$ a szállítási költség Magyarországra, cserébe viszont hamar itt van.
"Expedited-europe (with tracking,delivery in 3-6 business days,ships from spain warehouse,no customs fee) $24.99"
antelife2014hu - 10$ kupon és akkor már csak 15$ a szállítás

Van valami magyar FB oldal is talán ott is tudsz érdeklődni [link]
-
mrgymisi
tag
Találtam egy oldalt a neten ahol van EU Warehouse [link]
Gondolom csak nekem új a dolog. Nincs vám, viszont a DHL szálltás 60 dolcsi az egy picit azért erős, de még mindig jobb mint Kínából másfél hónap alatt, ugyanezen az áron. + lehetséges vám.Zopo zp980+ on gondolkodom. Nagyon kecsegtető a 8magos A7 1.7ghz, 2 giga rammal 16 giga rommal, 14 - 5 megapixeles kamerákkal. FHD 5" ips retina kijelző. 2000mAh-s akksi kétségeket von maga után, bár az inew v3-am 1830-át is betudom osztani.
Szerintetek?
-
-Faceless-
őstag
Sziasztok!
Akkor én is beugrok még egyszer egyenlőre csak érdeklődnék. Olyan telóra lenne szükségem, amivel szoftveresen minden rendben, legalább olyan erős, mint egy 6592, valamilyen GG van rajta, megbízható (ha lehet hosszú távra szeretném), legalább egy középkategóriás fotókat lehet vele készíteni, és külsőre semminek nem utánzata, így vállalható mondjuk öltönnyel is.
Két árkategórián gondolkozom az áfával, vámmal 50, és 70 ezres rétegben. Elég nagy előny lenne, ha a webshopnak lenne eu-s raktára.Egyenlőre a redmi note a kiszelemtem a xiaomishop.com-ról eu-s warehouse-ból (ha lesz majd ott is ~67 lesz), és xiaomi mi-2s ugyaninnen 72-ért. Még a zp1000-est nézegettem az is tetszik, de még csak előrendelés van, és az is csak kínából nem tudok eu-ból szállíthatóról.
A segítséget megköszönném, ha megtalálnám véletlen az igazit, vagy a pénztárca barát verziót, akkor vendégem vagy egy csoki/sör párosra.

-
beg
veterán
válasz
maggi1886076
üzenetére
ZOPO eu warehouse pl.
Viszonylag kevés boltnak van még. Vagy tehetsz próbát a mobilamb oldallal. Készletről dolgoznak, pár nap alatt küldik. -
djnice
veterán
Szeretnék rendelni egy Zopo ZP1000 telefont, itt azt látom, hogy Support EU Warehouse. Ez azt jelenti hogy európából fogják küldeni? Annyi lesz az ára ami ott szerepel? Aki rendelt már a zopomobileshop-ból légyszi nézzen rá. Köszönöm!
-
axlfsi
veterán
válasz
axlfsi
üzenetére
OKé, közben rájöttem, ahogy a végére értem, hogy adott az opció:
Express Shipping(FROM CHINA) 3-7 working days,normally, shipping by DHL, sometimes by EMS or Fedex. $34.80
Express Shipping From European Warehouse 2-5 Working Days. Customs tax duty free for European Union Countries. $57.00 -
mobilamb
csendes tag
Csak a tisztánlátás kedvéért:
Az EU warehouse esetében, ha kiválasztod bármelyik terméket ezt láthatod:
Import Tax : ExcludingAz EU raktár címe: 'No.2012,Huaqiang North Road, Futian District, Shenzhen, China'
Lásd a leírás aljánÉrhet meglepetés...
-
junkpod
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
csak neked: 30%-kal drágább mint a Zopo az EU-Warehouse-ból rendelve! Hol van itt áfaelkerülés? Ott nem kell ÁFA-t fizetned!
Most láttam először ezt a céget, itt ajánlották, csak azért írtam be az ár dolgot mert promócióként hirdették. Ha nem Zopo telefonról lenne szó akkor ok, mert az csak kintről jöhet és akkor az árkülönbség kb az ÁFA.
(#62027) sbe561 : na akkor már nem is indokolt az árrés olyanért amit magad is el tudsz végezni. Alalpvetően nem értem ezeknek az új "import" cégeknek a létjogosultságát, csak annyit csinálnak, hogy megrendelik helyetted?
-
kisdeme85
tag
Sziasztok! Azt kérdezném ti tudjátok-e, hogy ha zopomobileshop-ból veszek telót, european warehouse-ból.
Garancia esetén, hova kell küldeni? Mintha azt olvastam volna valamelyik topikban, hogy akkor kínába kell nem eu-ba.. A litván zopo shopnak írtam, ott hozzájuk kell küldeni gariztatni, de a másik zopo shop nem reagál az e-mailemre. Azért lenne fontos mert oké hogy nincs plusz vám (bár az árban gondolom benne van) Ha kínába kellene gariztatni, határt átlépve újra fizettetnének velem vámot nem? Ettől parázok nagyon. Valaki ha tud valamit kérem írja már le. -
Zeki
nagyúr
válasz
zero977
üzenetére
Igen... de azért érdekes.... mert a ZP700 itt ugye 160 usd, a minidealen 140.
A minidealen van ingyenes posta, itt meg ha végigmész a rendelési procedúrán a következő vár a végén:
Express Shipping(FROM CHINA) 3-7 working days,normally, shipping by DHL, sometimes by EMS or Fedex. $34.80EMS(FROM CHINA) 4-15 working days $32.90
Express Shipping From European Warehouse 2-5 Working Days. Customs tax duty free for European Union Countries. $57.00
Tehát EU-s raktárból 57 dollár a szállítás.
Vagyis így a telefon a -5 dolláros LOYALTY kuponnal 211.99 USD.A mindealen 140 USD plusz 15 a DHL expressz. Ez így 155USD plusz a 27 % Áfa . Az 196.85 USD.
Tehát egy picit olcsóbb kínából a vámolással.
Viszont valszeg hamarabb kézbekapod EU-s raktárból. -
zero977
tag
Jól értem, ha a Zopo EU Warehouse-ból rendelek, akkor áfa és vámmentesen kapom meg?
"You can choose shipment from Shenzhen China, or European Country. the advantage of shipment from European warehouse is that members of European union would enjoy customs duty free. Especially recommend customers from Greek; Spain chooses shipment from European, to avoid high tax." -
EG0
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
"Antelife vision in 2014: We built Spain Warehouse in 2013. Italy, Hungary and more local warehouses will be built in 2014 on the base of European district.." Forrás -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gipsztigris
üzenetére
EU warehouse alatt amik vannak, azok jönnek EU-ból csak.
-
Zeki
nagyúr
válasz
sanros
üzenetére
Recommend European country customers such as Spain,Greece choose “Express Shipment Duty Free” shipping service,4-12 days Delivery , zopomobileshop responsible for customs clean issue!
EU Warehouse in Stock, Delivery 2-5 days
Order Now Get Free: TPU COVER + Car Charger+ Touch Pen + Screen protector X1
Support shipment from European Warehouse
Új hozzászólás Aktív témák
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
...