-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MAC72
tag
válasz
robit1973 #9949 üzenetére
Próbáltam még nézelődni, de már nem tudom lebeszélni arról, amit linkeltél.
Egy probléma van csak, hogy nem ingyen postás.
Melyik szállítást válasszam?
Air Mail (hk post register) ?
Ez a legolcsóbb.
A TFT kijelző nem túl gáz? Gondolom ebben az árban ne várjak IPS panelt.
A RAM is csak 512MB
Elég lesz ekkora kijelzőhöz?GIJoe: köszönöm, de már megvan a kiszemelt.
Úgy megtetszett a lányomnak, hogy már nem kell neki másik. -
MAC72
tag
válasz
robit1973 #9842 üzenetére
Köszönöm szépen!
Az érdekel igazán, hogy mire figyeljek.
Mi az ami már elavultnak számít, processzor, ram, kijelző terén mit illik manapság vásárolni,
és mi az, amit már nem vennétek.
Továbbá megbízható oldalt keresek, ahonnan olcsón vásárolhatnék.
Tanácsok a hozzáértőktől.
Köszönöm a linkeket! -
Vvarpi
tag
válasz
robit1973 #8540 üzenetére
Szerintem felesleges átverni.
A G2-es alps JY-G2 néven jelenik meg google play-en és eddig mindent engedett letölteni aminek tényleg mennie kell egy ilyen telefonon.
De ha tudsz valami okosságot ami miatt érdemes átnevezni kérlek oszd meg velünk is.Más, ismertek olyan alkalmazást amivel lehet figyelni a hálózat térerejét mindkét simen?
Én csak olyat találtam ami az elsődleges kártyáét mutatja.
Pl: ezt vagy ezt. -
devast
addikt
válasz
robit1973 #8540 üzenetére
Majd ha megjön, kérek segítséget.
Btw, pandawill-es rendelésen most látom csak, hogy 3k-t buktam. Erősödött a forint...44k ment le, refund már csak 41k :/
tmallbox is drágán adja a g3-at, de már lesz*rom. Ha nem lenne igényem rá, hogy fémből legyen a telefon már rég egy thl w3+ -ot nyomotgatnék. Még mindig fenntartom, hogy $240-ért sincs ilyen más gyártótól: fém borítás, hd ips kijelző, gorilla glass, nagy akkuval. -
-
kugli81
aktív tag
válasz
robit1973 #7617 üzenetére
Én torrentől leszedtem ,de könyvtár is volt hozzá azt raktam az sd karira ,de nem ment majd a telora...A demo lehet menne nem tudom azaz amit utolag tölt le lehet az megy már az sd kártyára...
Ez nem akkora méret ,de egy nagyobb játék már lehet nem is fér el oda azért kérdezem..... asphalt 7 stb nem tudom ,hogy rakjam fel... -
kugli81
aktív tag
válasz
robit1973 #7612 üzenetére
Letöltöttem torrent-ról bár játékot ,de pl sygic aura és ha az sd karira rakom ugy nem megy csak ha a telefon 2gb os adroid/data mappájába akkor ott müködik.....Ha a telore telepitek valami onnan már átudom rakni őket sd kártyára álltalában csak nem elég a hely.. ....
Vagy addig kell keresgélni amig nincs olyan ami menne sd kártyáról ? -
Attipapa
aktív tag
válasz
robit1973 #6915 üzenetére
Meg tudnád adni a beállításokat? Nekem olyan halk, hogy csak fülessel hallom, de ott is alig. Lehet,hogy 52 évesen már a fülemmel is van baj, de ennyire?
Az auto fényerő most már nem laggol, de nem működik tökéletesen. Marad a kézi beállítás a display brightness progival. -
ouzohuto
senior tag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
robit1973 #6490 üzenetére
Gyerekek! Szerintem tök fölösleges tesztelni a hootabletet. A legjobb teszt az a néhány rendelés, amit itt páran már leadtunk. Ha ezek a cuccok ideérnek és az lesz a csomagban, amit várunk, akkor az talán elég bizonyíték.
Amúgy pedig pl. az autókereskedő sem tudja az összes általa forgalmazott modell felszereltségét. Mégsem vonunk le belőle messzemenő következtetést.
-
-
ouzohuto
senior tag
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5880 üzenetére
Siker, betudtam lépni engineer mode-ban!
Sim kártyák kivételével, és csak a gyári dialerrel! Fasza!Ez nagyon jó! Végre lehet állítani mindent! Basszus, egy alkalmazás ott kezdődik nekem hogy option!
Az androidnak meg itt kéne kezdődni! Nem ott hogy home screen, meg milyen a widgetem.... -
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5880 üzenetére
Ok, azért köszi.
Innen tudnád kicsit olvasni inntől felfelé a hsz.-eket pls. Már a hajamat tépem.
Erre van valami ötleted?
Mindjárt felrakom azt a CWM firmware-t, de félek hogy akkor minden elcsesződik.
-
DJGABI
addikt
válasz
robit1973 #5703 üzenetére
Közben visszakerestem, pár kérdésemre találtam választ.
Amúgy így hirtelen képek alapján a ház minősége érdekelne. Meg látom te is Blédről váltottál, erre a kínaira vannak már romok, vagy legalább magyarítás? A képernyő alatti jobb oldali érintő gomb mit csinál (tényleg alkalmazás váltó, vagy menü gomb mint a 993D-n)? A RAM mennyire elég, nem fogyott el eddig egyszer sem? Hangminőség milyen (beépített hangszórón, fülesen - lehet-e egyáltalán hagyományos jack fülest használni hozzá)? Kijelző minősége?Egyelőre ennyi, közben még úgyis eszembe jut vmi
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5617 üzenetére
Akkor nekem ezek szerint felesleges firmware-t cserélni.
Az a root tényleg ilyen 1 kattintásos? Vagy csak kimaradt valami a readme-ből.
Azt hittem ez egy ilyen 1 órás hack-elés lesz.
Az a "készülék rom"-ja az ram akart lenni nem? Tehát nem csak olvasható, hisz különben hogy lehetne felül írni....a 4GB az nem 2GB? Vagy neked 4-essel van szerelve a teló?
Az az 512 ram a telefonba meg rendes "felejtős" memória és nem flash ugye?
A kameránál hátul neked is HD Digital felirat van feltüntetve és semmi 5MP?
Ez mihez kell? SP_Flash_Tool_v3.1222.00 MASTERBOX GIFT
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5611 üzenetére
Amikor egy olyan területre kattintok ahol nincs semmi gomb...
- Nézegetem a firmware-eket. Azt mondtad hogy nekem nem kell telepíteni, mert a legújabb van fent?
- Egyébként előbb kell a rootolás, és aztán a firmware? A firmware egyébként olyan mint régen a ROM volt, csak itt flash ram? A rootolás meg egy új OS. Ezek mind a telefon 512Mb-os RAM-jában tárolódnak?
- mit jelent a firmware-eknél az 'eredeti recovery" és a "CWM (gondolom clock work mod) recovery?"
- A Root vagy firmware csere töröli a telefon beállításait, nézjegyzéket, mindent?Mivel nekem most bekéne vinni minden adatot a régi telefonról, jegyzetek, névjegyzék....van mód ezeket számítógépen keresztül megtenni? Hogy itt tudjam begépelni. Még is csak gyorsabb.
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #5564 üzenetére
Ezt nem értem:
Ebben az Android ICS-ben össz-vissz 2 féle módban létezik a telefon?
- 1.: Full világít minden, se képrenyő kímélő, halványítás, se semmi
- 2.: Majd lejár az 1 perc vagy 5 perc...., elmegy alvó módban, de ott aztán totál meghalt a telefon. Képernyő kikapcsol teljesen, érintésre se reagál, sőt, a háttérben futó rádió sem reagál a hangerő szabályzásra.A másik, hogy ezután mindig csak úgy lehet előhozni, hogy meg kell nyomni a főkapcsoló gombot mintha bekapcsolnád a telefont, aztán jöhet a képernyő slim. De akkor mi értelme?
Csak én gondolom úgy hogy ez nagyon rossz? El fog kopni a főkapcsoló gomb.Ezt a sleep módot meg ki se lehet kapcsolni, max fél órára állítani. És semmi más alternatíva nincs helyette.
Nincs olyan mód mint a régi telefonokon, hogy elmegy screensaver-be, kikapcsolja a háttér világítást, de azért valami óra-szerű kijelezve marad, plussz ne kelljen kapcsolgatni a power off/on gombot, hanem legyen elég egy képernyő húzás balról jobbra....vagy ilyesmi.
Meg amúgy is kapacitíva a telefon, azaz zsebben, tokban, elektromos töltöttség nélküli nyomásra nem fog reagálni.- A másik gondom, hogy ez bug?: Pl. nyomkodom a rádiót (sleep mód 5 percre állítva) és egy pillanatnyi nyomás után magától elmegy alvó módba, minden kikapcsol. Már többször megjátszotta ugyan ezt.
-
-
törölt tag
válasz
robit1973 #5473 üzenetére
és mennyire vagy megelégedve vele?
Nekem csak egy root kell, de az sem feltétlen fontos. Annyira nem akarom buzerálni, abból én már kinőttem. Mikor galaxy.m volt, akkor kiéltem efféle hajlamaim.
Milyen fénye van a dupla led-es vakunak? Látni is vele, vagy csak világít?
-
berigazek
őstag
-
Jazz
veterán
válasz
robit1973 #4158 üzenetére
Az jó. Nekem erre szükségem lesz. Nálam a windows is ott kezdődik hogy regedit....no és akkor a rootolás az mihez kell?
car-charger: jó is lenne ha kiírnák a teljesítményét.
ez talán elbír 1 telefont
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest