Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fPApi
őstag
-
Marty
tag
válasz
Attipapa
üzenetére
A morelocale2 nevű progival, ami természetesen ingyen tölthető le a marketből, a settings menüt leszámítva szinte minden magyar lesz, benne a navigáció. play áruház és sorolhatnám.
Nemhinném, hogy oly sokat napi szinten akarják használni a beállításokat, így ha egyszer sikerül megcsinálni, szinte észre sem veszed, hogy a telefon nem magyar, mellesleg a 4-5 angol szót, amit napi használat közben látsz, igen hamar megszokod...bár én könnyen beszélek, lévén tudok angolul
(megjegyzem, barátnőm elég kuka az idegen nyelvekhez, mégsem okoz neki gondot)Mod romot, talán odaadja valaki talán nem, akinek megvan, vagy próbálsz guglizni

android salen sem választanám a free shippinget, inkább fizettem 3.99 dollárt a szállításért pluszban, de így legalább nyomkövetős csomagban kapom

Mellesleg Hero 5i telefont rendeltem, 22.én, ami még nem érkezett meg(nyilván) majd írok pár sort róla, ha megkaptam

Dominóról annyit, ő ilyen macerás emberke, nekem is volt már vele vitám korábban, ha elfogadod, hogy ilyen kis kukacos, egész normális

-
fPApi
őstag
-
MotorBoy79
tag
válasz
Attipapa
üzenetére
Nem is kellett volna sokat visszaolvasnod a válaszért:
Itt az 5864-ben volt belinkelve
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Socket AM4
- Nintendo Switch 2
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- BestBuy topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi