Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPad topik
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
+ előlapi kamera
Ez csak személyes preferencia kérdése, de én még nem használtam a telefonon az előlapi kamerát (gondolom azért, mert skype-on is ritkán videótelefonálok, olyankor meg a tabletet használom. Utcán sétálva skype-on csak a hanghívást használom, akkor nem gond, ha véletlen pl átvált 3G-ről EDGE-re).+ gorilla glass
Nem tudom, mennyire lehet hinni a gorilla glass kiírásnak, hogy tényleg az van-e benne. Nekem a kijelző még nem karcolódott ,se ma rajta levő fólián nem látszik semmiféle karc, miközben egy esést követően a kijelző melletti krómcsíkról már lepattant egy pici darab.+ nagyobb aksi a huawei javára
Korábban egy HTC Sensationt használtam a gyári akkujával, illetve egy 2300-as akkuval, ami mindkettővel az én felhasználási módom mellett (állandóan bekapcsolt WiFi, BT, HSDPA, sok net, hívások, sms) épp kibírta egy napig. A ZTE V970-es többnyire 30-40% körül zárja a napot a kezeim között!!
Szóval az, hogy mekkora számot írnak az akku hátuljára, még nem jelenti azt, hogy jól bírja, vagy jól optimalizált.Emellett pedig az MSM8225-ös proci gyengébb is az MTK 6577-nél (ez utóbbi közelebb áll az MSM8260-hoz - azért számít ám az, hogy A5-ös vagy A9-es)
Jó készülék a Huawei, a tabletemet nagyon szerettem tőlük, de ha az előlapi kamera nem létszükség, én inkább a ZTE v970-et venném/vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- ASUS routerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- Házimozi belépő szinten
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szóval az, hogy mekkora számot írnak az akku hátuljára, még nem jelenti azt, hogy jól bírja, vagy jól optimalizált.