- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
nos megérkezett a jiayu s3...
pár infó igy kapásból.....googli nincs rajta, root viszont igen, azt be lehet kapcsolni a fejlesztői lehetőségeknél.
első kézbefogásnál, kellemes , nem nyikorog , jók az illesztések stb....nekem most van egy coolpad f1 em is ahhoz tudom igazából hasonlitani...nos a szinek ? hát szebb a fehér mint az f1 en pedig attól el voltam ájulva...inkább az f1 tűnik "kékesebbnek" ez mellett.
GPS . pillanatok alatt bepozicionálja magát és ha beviszem a kecóba ( vályog) még ott is tartja , ahol már a coolpad rég elvesztette a jelet !!!!
telekomos 4g megy
pár fotó vaku nélkül vakuval meg kint...döntse el kinek mi a jó....
hangszoró hátul ...hát szokásos nem voltam tőle elájulva, hogy 2 db is van benne..füleden lévő hangszoró jó hangos érthető a másik fél.....
alsó gombsor világitás nem túl erős de sötétben elég...led visszajelző viszont erősebb mint az f1 é...egyelőre zölden virizsolt( nem fogadott hivás)
antutu 41 valahányszáz...nem érdekel túlságosan..( a rendszer gyors gördülékeny)
egyszóval nem bántam meg hogy ezt választottam mindennel együtt 215 dodo volt 260 as árfolyam mellett még...)
egyelőre ennyi igy hirtelen felbontva a csomagot )
a playt és társait majd rávarázsolom valahogy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest