Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Xperia Mini (ST15i) :-)
Na jó, nem vicc, pici és remek hangja van, legalábbis a most használt Lenovo A820-hoz képest. Én ezt szoktam edzésre vinni; minden leszedve róla, repülő módban, kábé két hete lett feltöltve és még van benne nafta. Én Mortplayerrel használom (mappa alapú lejátszás miatt), de rajtad áll, mit telepítesz rá. Azért is ajánlanám, mert _minden_ fájlformátumra találsz lejátszót Android alá és mert így visszatérhetünk a kérdéseddel valamelyest ontopicba :-))
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest