Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Notebook hibák
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
diegho #94172 üzenetére
A 150 szerintem kevésbé reális, de ha annyi lesz az még jobb természetesen.
Az új MTK SoC elvileg tudja, így szerintem ez látni fogja majd azokat is.
A kamerára kíváncsi vagyok, a nagy testvér elég jót kapott, ez mennyire butítottabb ahhoz képest vajon.
Illetve ez a saját rendszer...jókat olvasni róla, de hát kinek mi, lehet kipróbálom majd.
Valamint egyelőre nem láttam pontosabb infót a 4G frekvenciákról és arról se van valami smart wake up, dupla koppintásos felébresztés-e. Utóbbihoz annyira hozzászoktam, hogy enélkül nem szívesen vennék mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest