- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Arween #94090 üzenetére
Csak én nem látom a kijelző felbontást?? O.o és az árat
Ez a 7es ha jól sejtem még nem jelent meg....
Egyébként a Leagoo egy feltörkvőben lévő "kicsi" telefon gyártó. Amiket ithon vettek az emberek Lead 1,2,3 kb ezek rémlenek , úgy emlékszem meg voltak velük elégedve. Van itt ph-n már "Legó"-s topik olvass bele lehet belőlük hasznos infót szerezni!!
Ha vársz
holnapnapközben tuti jön pár Legó tulaj és segítenek neked!"+ Ti biztosan jobban értetek hozzá mennyire jó ez a konstrukció ,ill. maga a telefon márka?"
Elég homályossan említi a cikk a specifikációkat így neheéz róla okossat mondani. A napi használatba elég lehet ha nem futtatsz nagy memória igényű appokat! Az aksi ha hozza amit oda írtak akkor kategóriájában "first class" igazából szerintem csak ezzel emelkedik ki de mint mondtam jobb lenne egy pontosabb leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Subaru topik
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Apple iPhone 17 - alap
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung S21+ 8GB/128GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG S23 ULTRA 12GB/512GB, FÜGGETLEN, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest