-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
WOT-H-A-C #92854 üzenetére
Én Július közepe óta használok egy O+O-t,teljesen gyári rendszer,semmi piszkálás.és csak a sárgulós aljú kijelző volt ami zavart,de az meg lassacskán megszűnt,hál' Istennek.
A többi ilyen-olyan bug beszámolókkal nem is igazán tudok mit kezdeni,nálam és kollégámnál is,aki kb. két hónapja használja,dettó zéro piszka nélkül,semmi,de tényleg semmi különösebb probléma nem merült még fel,én ráadásul pár hete áttértem ART-ra,és még így sincs gond.
Az az alapvető probléma a teló topikjában,hogy egy kalap alá van véve a rendes érintetlen EU 64GB verzió,a kínai 16GB verzió ColorOS-el,a kínai verzió de rámókolt CM-el,nightly CM-el,és még ki tudja hány ROM verzióval rendelkező,bootloader nyitott,kernel cserélt,root-olt stb. telefon.
Ilyen szórás mellett talán nem is csoda,ha vannak problémák,de tovább nem is OFF-olnék,hiszen nem dual sim.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Parkside szerszám kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Villanyszerelés
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest