- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Laza... #87964 üzenetére
Hehe, ezt két szempontból nem értem.
- Itt nem lett leírva a tényleges megoldás egyszer sem, másik topikban igen, ott is "csak" egyszer.
- Azt gondoltam, hogy ebben a topikban (is) jó helyen vannak felhasználói beszámolók az egyes duál SIM-es típusokról szerzett tapasztalatokról, hiszen esetleg járnak ide olyanok, akik vásárlási döntés előtt néznek be, és az ilyen tapasztalatok segítik őket a döntésben. Ezek szerint ezt rosszul gondoltam, és zavaró itt az ilyesmi? A topiknyitó első hozzászólás szerint éppen olyan szándékkal nyílt a topik, hogy a tapasztalatok összegyűljenek itt a típusokról, hogy a vizsgálódók láthassák, mit érdemes megvenni (kínai) duálból. Mivel a problémám megoldódott, jutott az időmből, hogy ide bemásoljam.Üdv, Emese
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI +Intel Core i7-12700K 3.6GHz cserélném amd-re
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest