Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple MacBook
- Hővezető paszták
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt írtad:
"Holnapra be kell állítsam mindenestől a kütyüt az új gazdájának, ezért lenne néhány gyors kérdésem:
Van-e ezen a telefonon is valami 2-3 gombos menü, ahol tudom hard resetelni? Érdemes -e feltenni valami más romot?"Nomeg:
"ki mondta hogy nem csináltam ilyesmit?"Ezzel a tudással (Te magad bizonyítottad be), és hozzáállással nem berhelnék. Pont.
Nincs ezzel semmi baj, mindenki kezdte valahol, és mindenki szeretne többet tudni mint egy átlag felhasználó. Az én kezemben januárban volt először okostelefon, de marha sokat olvastam, nem vagyok profi, de már tudom mikor mit csinálok, és tudom azt is, ha valami nem jön össze, merre van a visszaút. Te ezekkel nem vagy tisztában, ezért is kezelem fenntartással a hozzáállásodat. Amire ki akarok lyukadni: előbb olvass (sokat), és utána a saját készülékeden próbálgathatsz, "játszadozhatsz". Első lépésként azt tanuld meg, hogyan tudsz úgy lementeni mindent a telefonról, ha letéglázod, akkor is jó eséllyel vissza tudd állítani Ez az első lépcső, ajánlott Cappa szakértő tanácsat megfogadni, és bújni a blogját (blogjait).
Addig is telepíthetsz bármit, állítsd be a telefont, az biztosan tutira fog menni, és a vállad is meg lesz veregetve hogy milyen fasza és ügyes gyerek vagy. De ne akarj most azonnal hirtelen felindulásból nekiugrani egy készüléknek, amit nem ismersz
szerk.: Nem köcsög vagy, hanem csak szimlán sértett, és ebből fakadóan kicsit
buta
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Trollok komolyan
- Arc Raiders
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Path of Exile (ARPG)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3667 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest