Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen notebookot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2025: mohával a tiszta levegőért
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laza...
addikt
Ezt írtad:
"Holnapra be kell állítsam mindenestől a kütyüt az új gazdájának, ezért lenne néhány gyors kérdésem:
Van-e ezen a telefonon is valami 2-3 gombos menü, ahol tudom hard resetelni? Érdemes -e feltenni valami más romot?"Nomeg:
"ki mondta hogy nem csináltam ilyesmit?"Ezzel a tudással (Te magad bizonyítottad be), és hozzáállással nem berhelnék. Pont.
Nincs ezzel semmi baj, mindenki kezdte valahol, és mindenki szeretne többet tudni mint egy átlag felhasználó. Az én kezemben januárban volt először okostelefon, de marha sokat olvastam, nem vagyok profi, de már tudom mikor mit csinálok, és tudom azt is, ha valami nem jön össze, merre van a visszaút. Te ezekkel nem vagy tisztában, ezért is kezelem fenntartással a hozzáállásodat. Amire ki akarok lyukadni: előbb olvass (sokat), és utána a saját készülékeden próbálgathatsz, "játszadozhatsz". Első lépésként azt tanuld meg, hogyan tudsz úgy lementeni mindent a telefonról, ha letéglázod, akkor is jó eséllyel vissza tudd állítani Ez az első lépcső, ajánlott Cappa szakértő tanácsat megfogadni, és bújni a blogját (blogjait).
Addig is telepíthetsz bármit, állítsd be a telefont, az biztosan tutira fog menni, és a vállad is meg lesz veregetve hogy milyen fasza és ügyes gyerek vagy. De ne akarj most azonnal hirtelen felindulásból nekiugrani egy készüléknek, amit nem ismersz
szerk.: Nem köcsög vagy, hanem csak szimlán sértett, és ebből fakadóan kicsit
buta
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest