- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Gaming notebook topik
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
salaud
aktív tag
Ha fontos az akkuidő, ne ezt vedd neki. A maximum amit ki tudtam hozni belőle, az az 1 nap 13 óra, és ennek nagy részében képernyő háttérvilágítás minimumon, wifi-mobilnet off. Ha nem gond a naponkénti töltés, akkor viszont nyugodtan. Orosz fórumról vadászott cwm-et flasheltem rá , majd abból supersu.zip-et, root tökéletesen működik. Fényerő ok, hangminőség ok, hangerőt mobileunletools-al felzavartam maximumra, így már az is jó. Kamera átlagos, nappal kifejezetten szép képeket lehet vele lőni. Nekem fehér van, szerintem kifejezetten esztétikus készülék. Kérdezni lehet, ha valami még érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hardcore café
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- MIUI / HyperOS topik
- NOTEBOOK / MacBook beárazás
- LEGO klub
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- További aktív témák...
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest