Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a választ!
Megnézegetem a telefonokat. Vaku(zseblámpának) kelleni fog neki, a másik kikötés, hogy az akksija bírja azért minimum 1 napot(bár ő olyan sokat nem nyomogatja,max este mikor skypeozik meló után). És szerintem méretileg is a 4 col neki bőven elég, mert kis keze van,tepsit nem szeretne, elég neki a konyhába ami van tepsi.
A kijelzőkkel nem lesz probléma szerintem, amit néz nokiát sem nagyobb egy bélyegnél a kijelzőjének a mérete. És színben pedig fehér legyen. Innentől már szerintem a megbízhatóság lesz kérdés, hogy, elutazik ne ott maradjon telefon nélkül. Bár ezt előre senki sem tudja sajnos, hogy melyik telefon lesz megbízható.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest