- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Graphics #83036 üzenetére
Köszi a gyors választ, nem volt még kínai telefonom, emiatt nem vagyok nagyon képben ... 4.4.2-vel jött, de ha jól emléxem (nincs most itt a készülék), 1.5-ös VibeUI van rajta, de már felkínálja a 2-est frissítésre ... viszont a gazdája nem meri frissíteni, mert vhol ovasta, h ha frissíti, akkor felülcsapja kínai rommal v UI-val (ezt az írást nem láttam, csak nagy vonalakban említette). szóval nem tudom, h végül lesz frissítve vagy sem.
Egy hibát mondjuk észrevettem, hiába állítom be, h csak google account kontakjait hozza, mégis ott van egy marék olyan ami mellett FB logó van, de majd még jobban szemügyre veszem ha a kezembe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3543
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest