Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
kgymac #80776 üzenetére
Én is voltam "informatikus", csak váltottam, nem kell bemutatni ezeket a dolgokat.
Szerinted miért volt idézőjelben az "élesíti"? Mert fizikailag az történik amit írsz, de kb. droid tevékenység, mindegy ki csinálja, csak így megvan az illúziója a usernek, hogy ő rakta felSzerintem sehol nem írtam, hogy az oprendszert milyen módon cseréli, cd-installt pláne nem említettem
Az image-ből visszatöltés acronis/macrium/stb. célprogrammal ugyanúgy nincs biztosítva egy user számára normális céges policy esetén, mint bármilyen más forrás esetén, hisz se a biosba nem tud belépni, se a bootmenühöz nincs hozzáférése.No, ugorgyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- BestBuy topik
- Fotók, videók mobillal
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OLED TV topic
- Milyen videókártyát?
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest