-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
kgymac #80776 üzenetére
Én is voltam "informatikus", csak váltottam, nem kell bemutatni ezeket a dolgokat.
Szerinted miért volt idézőjelben az "élesíti"? Mert fizikailag az történik amit írsz, de kb. droid tevékenység, mindegy ki csinálja, csak így megvan az illúziója a usernek, hogy ő rakta felSzerintem sehol nem írtam, hogy az oprendszert milyen módon cseréli, cd-installt pláne nem említettem
Az image-ből visszatöltés acronis/macrium/stb. célprogrammal ugyanúgy nincs biztosítva egy user számára normális céges policy esetén, mint bármilyen más forrás esetén, hisz se a biosba nem tud belépni, se a bootmenühöz nincs hozzáférése.No, ugorgyunk
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 16 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (242)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (236)
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 1OO% ! még 3 Hó Nemzetközi APPLE Garancia
- Vivo 40 256/8GB
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest