Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz
Graphics #78342 üzenetére
"Az meg hogy le van szólva a csoportos rendelés. Nem tudom kinek hogy, de azért gondoljuk már át... Megérkezik valakihez, ha szar nem te szopsz vele, hanem akinél volt. Olcsóbb, gyorsabb, és tudsz fix költséggel számolni.. Amikor már a 60$-os szart is megáfázzák...
Nem kardoskodom semmi mellett ,csak mondjuk jó ötlet ,akárhogy is nézed. Azon az áron, amennyiért kint vannak a telefonok, egyáltalán nem nagy buli, és anyagi haszonszerzés sincs rajta... Egyből ezt kell látni?"Szerintem meg mindkét félnek igaza van! Nyilván azé a rizikó, aki megrendeli és behozatja. Ha hibás a termék akkor Ő szopik vele, de ne felejtsük el, hogy a tényleges vásárló teszi bele a pénzét és nem pedig a nepper.
Én mindenesetre nem adnék senkinek sem 2-300 dollárt csak azért mert egy fórumon láttam már többször a nickjét. Ezt nem vitaindítónak szántam, csupán az érem másik oldalát akartam megmutatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Starlink
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2020 128GB - 84% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA - iPhone SE 2022 128GB - 99% Akksi
- 1 ÉV GARANCIA! iPhone XR 64GB - Független - 88% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 PRO 256GB deep blue KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G6 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest