- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mobildeck
tag
megjött a TCL s950 Idol X tegnap.
nagyon szuper, gyönyörű képe van, nagyon vékony, egy kézzel kezelhető, tényleg oleophobic a kijelző, és élénkek a színei, jó a betekintési szög, napfényben is simán látni.
böngészés gyors, wifit jól látja, hsdpa megy. real racing 3 simán fut, elég jól néz ki.2 kérdésem azért van: milyen töltővel tölthetem hogy ne tegyem tönkre az akksit? (amit adtak hozzá azt nem merem használni, egy korábbi alcatel töltőt dugtam rá, de az csak 5V/550ma, nem tudom az elég-e neki)
illetve van néhány kínai bloatware, amit nem lehet 'simán' leszedni, teló rootolva jött, és ki kéne derítenem melyik alkalmazás az pontosanakksi időről még nem tudok mit mondani, de van benne 2 féle power saving mode ha nagy gáz van.
kamera jónak tűnik, gyorsan exponál, led villanó van, majd sötétben megnézem mennyire erős, de szerintem nem vakítóan durva, elemlámpának elég
előlapon is van kamera, egész korrekt ahhoz képest hogy csak másodlagos, van értesítő led, és az egész telefon elegáns, és jó prémium megjelenésű, jó az anyaghasználat, jó kézben tartaniösszességében 'smooth' a rendszer ahhoz képest hogy fhd és 6589t dolgozik benne, nagyon jó kis teló
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest