Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gercsa
senior tag
Mondjuk én egy értelmes ismeretterjesztő jellegű vitát meghallgatnék a kínai 2G telefonok és főleg azok internet sebessége kapcsán, ami nem csak abból áll hogy leszarozzuk a 2G adatforgalmat.
Iphone 2G-n például engem nem idegesített a mobilnet sebessége, amire kellett elég volt.
Ha hibalistát kelle utólag írni róla akkor az utolsó helyen lenne az adatforgalom lassúsága.Szerintem lenne az az árkülönbözet ahol elgondolkodnék egy ilyen telón, de az nem 10 dollár lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Villanyszerelés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest