- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gercsa #83130 üzenetére
Hát ebben én a honi garancián kívül semmi csábítót nem látok
(#83131) SocketA
ZTE V5? Nagyjából illik rá a személyleírás...
itt a topicja, kukkants be -
Buccer
tag
válasz
Gercsa #66864 üzenetére
Nekem apró málőr miatt csak 2g-s a telóm. Nem tudom kinek mekkora mobilnet előfizuja van, de ahogy figyelem a fórumot (és nem szeretnék senkit megbántani), de amíg 1-2 ezer forinton szarozik valaki hogy noname vagy ismertebb telót vegyen nem gondolom, hogy a fullos csomagja lehet, úgyis wifizni fognak ahol lehet, sok helyen van ingyenes.
Én melóra használom, 500MB-os netem van. Nem yt-ozok, minimális fb, inkább a chat azon is. Email megy és a böngésző. Tökéletesen elég a 2g erre. Mondjuk 3g-hez nem vagyok hozzászokva amúgy sem, a régi telómon a készülék sebessége volt a szűk keresztmetszet.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindenki td-scdma telót vegyen, de ha beleszalad egy ilyenbe, akkor sincs tragédia. Másrészről a fogyasztásnak is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest