-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz
Gercsa #83130 üzenetére
Hát ebben én a honi garancián kívül semmi csábítót nem látok
(#83131) SocketA
ZTE V5? Nagyjából illik rá a személyleírás...
itt a topicja, kukkants be -
Buccer
tag
válasz
Gercsa #66864 üzenetére
Nekem apró málőr miatt csak 2g-s a telóm. Nem tudom kinek mekkora mobilnet előfizuja van, de ahogy figyelem a fórumot (és nem szeretnék senkit megbántani), de amíg 1-2 ezer forinton szarozik valaki hogy noname vagy ismertebb telót vegyen nem gondolom, hogy a fullos csomagja lehet, úgyis wifizni fognak ahol lehet, sok helyen van ingyenes.
Én melóra használom, 500MB-os netem van. Nem yt-ozok, minimális fb, inkább a chat azon is. Email megy és a böngésző. Tökéletesen elég a 2g erre. Mondjuk 3g-hez nem vagyok hozzászokva amúgy sem, a régi telómon a készülék sebessége volt a szűk keresztmetszet.
Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy mindenki td-scdma telót vegyen, de ha beleszalad egy ilyenbe, akkor sincs tragédia. Másrészről a fogyasztásnak is jó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest