- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dehogyisnem
tag
válasz
svgyula #61843 üzenetére
Szia!
Egyik fórumtárs érdeklődött a típusról én meg nekiláttam összefoglalni a tapasztalataimat. Próbáltam objektív maradni, helyenként nem sikerült"Fikázni jó, hollárihollárihó" Mint később írtam, a GPS megoldódni látszik.
Hogy miért nem választottam jobban támogatott (fórumokban kitárgyalt) készüléket? Látatlanban a föld túlsó oldaláról postázott kütyükben nem bízom meg annyira, ezt meg valakinél láttam és megtetszett a mérete meg az ára is. Választhattam volna egy NOTE3-at is + 1 kilóért, de nyilván nem kell magyarázni miért nem azt vettem meg.
Amúgy mivel nem találtam neki való fórumot ezért csatlakoztam be ide.....
beszéltem:
Tibor
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest