- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

EG0 aktív tag válasz  aytukabozs

üzenetére aytukabozs

üzenetéreÉn meg poénból rendeltem Aigo D1 -et, meg se mondom, mennyiért. Szóval most várok ezekre: iNew i7000, THL T5S, ZTE V956, Aigo D1. Lehet, még egy AMOI A862W-t is mellécsapok, ha már lúd alapon. Aztán kíváncsi vagyok, hányat kapok meg és hány lesz refund. Mindenesetre a Lenovo S650-es megy vissza sárgákhoz, mert ez a remek híres gyártó elfelejtette minőségellenőrizni a világpiacra szánt design telefonjánál, hogy működik-e hangszórója. (Csak másfél napot szoptam viszont különféle ROM-ok próbálgatásával. De legalább volt választék.) A crossflash kérdésedre: sajnos fogalmam sincs, és a típusok ismeretlensége miatt nem is számítok információtúltengésre. Én nem merném, legalább is mentés nélkül biztosan nem. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő