Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kacsanova
csendes tag
Szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik összeállították az összefoglalót és megosztották ezt a rengeteg információt. cappa72-nek a blogoldalán található leírásokért, a cwm készítő műhelyért. [hungobungo:]-nak magyarításról szóló leírásokért. Illetve azoknak, akik már előttem felteték azokat a kérdéseket, amiket nagyrészt én is megkérdeztem volna, így csak a keresőt kellett használnom. Az egyik barátomnak rendeltünk egy Umi X1S-t, az általatok megosztott információk alapján teljesen magyar lett és minden működő képes a telefonon. Életemben először csináltam ilyet, így elég nagy a sikerélmény, ráadásul úgy hogy nekem is csak 1 hete van androidos telefonom
Köszönök mindent a saját és a barátom nevében is, eddig teljesen elégedett a telefonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszönök mindent a saját és a barátom nevében is, eddig teljesen elégedett a telefonnal.