Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcll

    senior tag

    válasz TCr #59969 üzenetére

    Az utóbbi időszakban sokat kutakodtam a kérdéseiddel kapcsolatban mivel ugyanebben a cipőben járok én is. :)

    Honnan rendelni?
    tmallbox.com, minideal.net, geekbuying, és amiket itt a fórumon is említettek, van pár opció. Nézd meg a teló amit keresel hol mennyi, DE feltétlen nézd meg a járulékos költségeket (mert az ingyenes szállítás nem teljesen igaz), pl. tmallbox-nál PayPal fizetésnél 4%-ot hozzácsapnak.

    Mivel szállítsák?
    Az utóbbi időszakban kiderült hogy a sima postával (SG, és a többi) küldött csomagoknál is 95% hogy vámolni fogják, ráadásul NAGYON lassan jön meg a csomag, akár 2 hónap is lehet. Ellenben a DHL küldemények 1-2 hét alatt nálad lehetnek, és ahogy hallom itt is vannak csomagok amik átcsusszannak a vámon. Tehát én javaslom a DHL-t.

    Azt vedd figyelembe hogy február első hete kínában ünnep (Kínai ünnepnapok), tehát vélhetően mostantól legközelebb a rendeléseddel csak február 10-e után fognak foglalkozni.

    Európai adaptert szoktak küldeni a töltőhöz, de célszerű szólni is nekik. Amúgy vannak helyek (pl. minideal), ahol a teló megrendelésénél különféle opciókat is be lehet jelölni, mint pl. hogy rootolva legyen, magyar nyelvű szoft legyen rajta, nomeg hogy Google Play legyen feltéve (nem minden telón van rajta!).

    Röviden ennyi, de majd a többiek kijavítanak. :) Sok sikert.

    [ Szerkesztve ]

    "Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."

Új hozzászólás Aktív témák