Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Akkor jól sejtettem, vagyis a hátulütője, hogy messzi vidékre viszik gariztatni...bár valakinek így is elfogadható alternatíva lehet, ha megfizeti.
-
-
citkar
addikt
Sokan emlegették a Moto G-t (pedig nem az a szokásos kíni teló) és láttam egy linket, hoogy kapható:
Moto G Dual SIM.
Szerintetek hivatalosan forgalomba került, vagy csak behozták? Az üzletet sem ismerem.
Az ára elviselhető, bár nem olcsó, de ez várható volt (én rosszabbra számítottam személy szerint). -
Maximum1
őstag
A kijelzője halvány, színtelen, cserébe keveset fogyaszt, amúgy hibátlan a gép.
Ha nem raksz mellé másikat akkor észre sem veszed.
Napsütésben nem tudtam kipróbálni mert idén jött.
Egyik legjobb választás ebben az árkategóriában.
Még az amoi a862w lehet jobb nála mert 960x540 felbontása + led villanó, de nem annyira támogatott mint a lenovo...... -
Maximum1
őstag
Itt nincsenek hozzáértők, itt csak tapasztalatok vannak.
Nekem volt ZTEV970 azóta sem találtam jobbat, JiayuG3S, ZTE967s,Haier W910, FeitengH9500, LenovoA760, egytől-egyig kompromisszumos volt.
Defy-rol jöttem a kinai csodák birodalmába, a V970 tetszett a legjobban, azóta keresgélem az utódját.Én nem vennék 60+ ezerért Kínából telefont, hiába a jó specifikációk, a Nekennél az a 2000 aksi elég gyengén hangzik.
A samsung elég komolyan belépett a piacra, inkább innen választanék ekkora értékben.Lehet veszek egy Moto G-t és egy vodafon red-et, akkor nem kell a 2 sim.
-
iMaverick
addikt
A kérdésem az lenne, hogy van-e ezzel a márkával valakinek tapasztalata, megbízható-e?
Hát ha senki meg sem említette a topicban, akkor hiába kérdezel itt a hozzáértőktől, mert nem fognak tudni mondani semmit erre... Ezért is írta CineDog1 kolléga a keresőt. (Általánosságban szoktak az idejárók legalább egy futó kommentet írni, ha van valami új telefon náluk: kis élménybeszámoló, néhány észrevétel, ilyesmi. Aki komolyabban "tolja" nem átall a Logout-ra még cikket is összedobni.
)Általánosságban viszont: szerintem a 4 mag a mai napig elegendő mindenre, sőt az 1GB ram is. Ha a kamera meg nem szempont, akkor nagyon nem tudsz befürödni.
szerk: a GPS-t nem írtad... Még az lehet problémás.
-
Indy1
tag
Hat en is meprobaltam de rogton elfogyott a 3db keszlet.
-
aytukabozs
addikt
válasz
m4csk4fogo
üzenetére
tudom, itt kuvikkoltam másodpercenként reloadolva az oldalt hajnalban, de így sem voltam elég gyors

-
m4csk4fogo
tag
válasz
aytukabozs
üzenetére
3 db
volt belőle annyiért -
Bodor
veterán
Erre valaki?
-
aytukabozs
addikt
http://promotion.geekbuying.com/promotion/super_savings_2014 jóregggelt, ezen az oldalon éppen ezekben az órákban csúszok le 42.99 (!) ért a doogee új üdvöskéjéről, a rainbowról.
Új még nekem a paypal és azt gondoltam hogy ha eddig átmentek a topupjaim 1 nap alatt akkorr most is elég lesz 2. Hát nem. :/ 4.00-kor élesesik az akció, nekem meg kong a paypal accountom az ürességtől. Valaki veggye meg könyörgöm mert elsírom magamat, hát ennyiért még akkor is megérte volna ha aztán a gyereknél köt ki játszani.

-
mobilamb
csendes tag
Sziasztok!
Én is régi tag vagyok, legalább 3 éve követem a topicot, de csináltam egy új usert erre a célra, hogy könnyen azonosítható legyek.
Úgy láttam a "coming out"-tal megelőztek, de legalább kaptunk néhány ötletet és kritikát az oldallal kapcsolatban. Néhányat már ki is javítottam. A telefonok megérkeztek normál másnapi vagy akár aznapi* szállítással elérhetőek. További ÁFA vagy VÁM garantáltan nem terheli őket.
Holnap átolvasom a korábbi posztokat és lehetőleg mindenre reagálok majd.
Bízom benne, hogy sikerül majd egy jó példát állítanunk a csapatunkkal az eddigi rossz tapasztalatokkal szemben.
Üdv, Gábor
-
-
Swami
senior tag
Lenovo S820 - nagyon jól néz ki, de úgy akadozik, hogy sírni volna kedvem. Ez egy jó lecke volt nekem - mint end user-nek), hogy nekem megér plusz 100 Eurót, hogy normálisan működő telefont kapjak. Mert ez így nagyon gagyi...
-
hermit
tag
Hi,
mi van olyan dual sim-es keszulek, ami 4-4,7" kozott van es van notification led-je?
-
Laza...
addikt
válasz
b3t3rv
üzenetére
Ez meg még jobb, csak félek tőle hogy a 8 core mellé (nem csak erre vonatkoztatva) lesz egy xar körítés, és akkor ezek a telók 8 magos téglák lesznek. Gondolok xar GPS-re, 0 támogatásra, nem lesz pótakksi, stb....
Azaz most 8 core cimkével bármi fost lenyeletnek emberekkel..
-
Cpt. Flint
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
azt írja, hogy várható készletfeltöltés január 27-én. azaz vagy lesz, vagy nem. de akkoriban már kb. senki nem fog dolgozni a banggoodnál két hétig.
@Laza...: amúgy tényleg jó ár lenne... ha lenne.

-
Laza...
addikt
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Nem tűnik rossznak, főleg ennyiért. Főleg ha még a GPS is jó rajta

-
Vjankovics82
senior tag
válasz
Cpt. Flint
üzenetére
Az igen tényleg!
de a január 27-én lesz van mit jelent? -
bacskait
tag
Sziasztok!
Nézegetem ezt a telefont: [link]Tudtok esetleg ajánlani mást, kb eddig az árig?
Telefonálni, néha netezni, esetleg nagyon egyszerű játékokkal játszani kellene.
Egy ZTE Wayteq Libra-t cserélnék le, kevés a belső memória. Emiatt 1GB-ot szeretnék. 4-4,5-ös kijelzőnél nem nagyon szeretnék nagyobbat (nagyon max az 5coll)
Ha van valami jó ajánlat, szívesen fogadom. -
Cpt. Flint
tag
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Biztos, hogy nem. Láttad ezt a kiírást felette: Expected restock on 27th January 2014 ??
Magyarul nincs is raktáron. De ha lenne se indulna már el szerintem. -
Zeki
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Ez jóslás lenne.
Ha gyorsan feladják, mert van raktáron, akkor lehet. -
Vjankovics82
senior tag
Ezt néztem ki magamnak: [link]
gyorsított szállítással 2-4 nap össz:130 dodó! szerintetek megéri így? még az ünnepek előtt ide ér ha holnap megrendelem?
-
cocus007
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez még 1 Samsung Gio, tehát nem is kici kinai
eleve alig találta meg a google,pedig direkt bekapcsoltam a wifit
rámegyek a linkre ami itt ki lett rakva, és akkor Android - Eszközök kezelése alatt kell keresni?szerk. ja már látom, ott 1 fül h összes mutatása
így már kiírja -
Cpt. Flint
tag
-
-
-
kgymac
őstag
válasz
cocus007
üzenetére
Keress rá itt a fórumon az "invalid imei"-re és megtudod a lehetséges okokat és a helyreállítását is...
szerk: + a "bolondoztam" by Cappa72

szerk2: Benézhettem, bocsi. A gugli fióknál ? Az én W8-asomnál a gugli csak 1 IMEI-t mutat, pedig mindkét slotban járt sim kártya (bár ugyanaz).
-
zero977
tag
Igen, de kinéztem még a Lenovo P780-t (245 dollár), meg a ThL W8S-t (229 dollár), ezek nem sokkal olcsóbbak, és csak négymagosak. Az a kérdés, hogy a ZOPO márka meg a 8 mag ér-e 259 dolllárt. Én a 4 maggal is maximálisan meg voltam elégedve, de ha ilyen kicsi az árkülönbség, miért ne a többet válasszam. Kivéve, ha van valami indok.
Igazából fogalmam sincs melyiket rendeljem, idáig Thl W8 volt, de azt most megvették tőlem, és sűrgősen kell egy mobol

-
Mikuland
tag
Feiteng H9503 rendelve 12-én Geebuyingról, DHL-el ma megérkezett, plusz 7000-Ft fával terhelve 35.000 pénzért.

-
Zeki
nagyúr
válasz
b3t3rv
üzenetére
Mindegy mit veszel, sablon posta van felajánlva.
Az SG post tetű lassú, vámolással akár 2 hónap is lehet az átfutás. A szinagpúriak minden csomagot átvilágítanak, mert csak 1 akkut postáznak a készülékhez.
Vedd ott, ahol német/svéd posta választható. Picit gyorsabb. De a vámosok mivel mindenre rá akarnak repülni, kb két hétig ülhetnek a csomagodon itthon.
A DHL meg gyorsan elhozza a csomagot, és maga vámol. Az gyors ebben is.
A geekbuying.com oldalon elég olcsó a dhl.Nyugodtan számolj 27% Áfával, meg némi kezelési költséggel.
-
zero977
tag
ZOPO New ZP980+ 8 magos 259 dollárért jó vétel, vagy a legobb vétel?
Vagy van max. ennyiért jobb telefon? -
Crytek
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Csak arról nyilatkozok ami van (Cubot GT99) /szinte csak jót olvastam róla (Hongmi) ,bár az utóbbi valóban nem 35 hanem 39-40K ha a nemrég volt 172 dolcsis árát veszem amire remélhetőleg végleg beáll majd.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
Vjankovics82
üzenetére
Cubot GT 99 ,Hongmi, de ha elkapják már nem érik meg!

-
Vjankovics82
senior tag
Sziasztok! milyen négymagos telót tudtok 35 ezer ft-ig ajánlani?
-
-
b3t3rv
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
20-40 munkanapnak írják, a kínait pedig 25-30 (sima) napnak.
Bár ez két külön oldalon van. -
-
b3t3rv
csendes tag
A legtöbb oldal ugye az ingyen szállításnál a kínai (China Post), vagy a szingapúri (Singapore Post) -ot kínálja, esetleg mindkettőt. Melyik válasszam? Van bármiféle befolyásoló különbség köztük? Szállítási szám (Tracking number) alapból jár hozzájuk, vagy minden boltnál érdeklődni kell ahol nincs feltüntetve? Ezek mennyire megbízhatóak?
-
flawa
újonc
sziasztok,
Totál amatőr vagyok Dual SIM telókban, kérdésemre biztos találnék választ, de őszintén szólva túl sok a hozzászólás és túl lusta vagyok, szval remélem segítetek számomra:
1, Dual SIM-es androidos új telók tudnak olyat h egy egyszerű mozdulattal váltok kártyát, úgy h közbe az előző kártya ne maradjon inaktív?
2, INEW V3 tudja ezt a két kártyát párhuzamosan kezelni?Válaszotokat előre is köszönöm,
-
raulicio
senior tag
válasz
Vvarpi
üzenetére
Mondjuk ha szétcseszed fizikailag vagy szoftveresen nehogy már garisan kelljen bárkinek is javítani...
Nyilván a kisebb cégek helytelen módon megpróbálnak kitérni a garanciális javítás alól, de azért a jelenlegi küldd vissza kínába aztán majd lesz valami 1-2 hónap után rendszernél bármi jobb.
Minden esetre ha neten árulnak akkor a magyar jogszabályok rájuk is vonatkoznak, tehát 8 napon belüli elállás vagy DOA készüléknél azonnali csere. És azért nem mindegy, hogy pesten cserélik, vagy saját költségen kell kínába postázgatni... -
gabranek
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek az Allview román telefonokról? Egész pontosan ez érdekelne. A leírásban nagyon impozánsak az adatai (talán az akkuja lehetne kicsit erősebb), de nem igazán találok róla tapasztalatot. Megér ennyit szerintetek?
Ez a max összeg amit hajlandó lennék telefonra költeni. -
mong08
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szia !
Köszi !
Ezt az IMEI szám megörzését a gmail fiókban nem ismertem.
Bár úgy látom, csak azt az IMEI-t őrízte meg amelyikben volt kártya (vagy amelyikkel be voltam jelentkezve ?), a másik nem látszik.
Nagyon király ! -
nbukta77
addikt
válasz
kisskaresz21
üzenetére
Tesco 44.900 m-Tech atab5quad. 4 mag mtk6589 power vr544mp, 1 giga ram, 5" qhd. Magyar gari. Ez azert eleg jo. Vagy magyar garival meg az overmax vertis 01
-
balazs1022
őstag
válasz
kisskaresz21
üzenetére
Itthon van egy THL w100s ezzel már lehet játszani (van aki youtube-n a San Andreast nyomja vele), az ára sem vészes. Vagy mondták még a Cubot gt99 is. Ez is kb ugyan annyiba kerül meg ugyan azt tudja csak HD kijelzővel. Ezek kínai viszonylatban márkásak, Ennél persze találsz olcsóbbakat is amik hasonló tudásúak pl s820, ezek nem annyira "márkásak". Neked kell eldöntened h milyet szeretnél. Az ÁFA-t + vám kezelési ktg-t
is számold bele az árba.De pl itt is is találsz teszteket:
-
kisskaresz21
csendes tag
És ha játékos is vagyok?

-
Vvarpi
tag
Mivel felkapott lett az itthoni garancia téma, néhány gondolat ezzel kapcsolatban:
Sajnos a mai Magyar garancia kimerül a 3 napos, webshop esetén a 8 napos cserében.
Idézem a javításra vonatkozó jogszabályt: "49/2003 GKM számú rendelet 4. § (2) bekezdése szerint törekedni kell a javítás 15 napon belüli elvégzésére" és itt a törekedni szón van a hangsúly.
A vásárlóra nézve pozitív irányba a forgalmazó adhat ennél többet, de ez nem jellemző kis hazánkban.
Szóval szerintem nem kéne senkinek beleélnie magát ebbe a Magyar Antelife-os olcsón garanciás készüléket fogok venni mizériába.
Ja és általában a root és egyéb módosítások már garanciavesztést okoznak.
Nekem elég vegyes tapasztalataim vannak.
Egyes cégek, főleg multik azok akik bármit bemondásra kicserélnek, de vannak olyanok is akik inkább csak a kibúvókat keresik, na ezektől mentsen meg a Jóisten.
A jogszabályok szerint nem sok jóra lehet számítani, leginkább csak a kereskedő jóindulatára.
Na de elég a pesszimizmusból és nyissanak egy jó kis boltot kínai barátaink. -
kisskaresz21
csendes tag
Nem egészen, mert mindenféle szoftverfrissítésekről beszéltek, és nehéz közüle kiszűrni, hogy melyik hozzászólás szól igazán a telefonvásárlásról, nekem pedig egyenlőre telefonra van szükségem, nem szoftverfrissítésre.
-
gipsztigris
addikt
válasz
kisskaresz21
üzenetére
Ha nem vagy nagy játékos, akkor nyugodt szívvel ajánlom a Lenovo A760-at!
-
kisskaresz21
csendes tag
Érte. De akkor azon belül sem kell nézni a fajtáját, hanem csak az órajelet?
-
balazs1022
őstag
válasz
kisskaresz21
üzenetére
Hát kb. az egész topic erről szól... xD
olyat ne vegyél ami 77-es végződésű, azok már nagyon régiek.
-
citkar
addikt
válasz
kisskaresz21
üzenetére
Az MTK proci (azaz SoC) miért is problémázna? Mi baja lenne egyáltalán?

Régiekkel lehet volt gond, de az utóbbi években jók a tapasztalatok velük kapcsolatban. -
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Szeretném a segítségetek kérni. Szeretnék, egy ilyen kínai telefont venni, max. 35 ezerig, amiben legalább van legalább 4.5-5" kijelzővel, nem tudom miért de nem nagyon bízom az MTK procikban, de ha valakinek van valami ajánlata, és tapasztalatból, vagy más forrásokból biztos benne, hogy az MTK proci nem szarakodik benne, akkor annak nagyon szívesen megköszönném.

-
Evita85
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez nagyon jó.Még a telómat is megkeresi,megcsörgeti..
Nagyon tetszik!
(teló elvesztősök előnyben.) -
Bodor
veterán
Sziasztok! ZTE V970-ről szeretnék komolyabb duál simes telefonra váltani, de hát ugye nem szeretnék sokat költeni rá. Nekem nem kell hogy ismerős legyen a márka, inkább jó és erős telefont szeretné khosszú távra.
Elsőre ezt néztem ki, mert tetszik az ára, a kinézete, és a specifikációi is.
A kérdésem az lenne, hogy van-e ezzel a márkával valakinek tapasztalata, megbízható-e?
Gondolom ha a Pandawill-től rendelem, az nem lesz gond. Vajon az 58.000-es árra mennyit számoljak még, mert ha jól hiszem, az ÁFA+vám költséget nem fogom tudni megúszni...
Néztem a nem Pro változatot is, de azt csak 1 GB RAM-mal láttam, bár a 4 mag szerintem bőven elég lenne, illetve nincs nagy árkülönbség közöttük.
Annyit még hozzá tennék , hogy a fényképezés nem szempont , arra van más célhardver. -
tolvaj!
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Azért nem stimmelhet a szám, mert írta, hogy megváltoztatta és csak példa amit ide kiírt.
Vowney is 86 -os
, de a thl ami van 35-ös. -
Fater38
tag
Bocs,hogy beleszólok,a Zopo-m is 86-tal kezdődik.Szerintem a Cubot is.
-
balazs1022
őstag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Azokból következtettem h megnéztem azokat a telefonokat amik itthon vannak (van köztük THL is) + amik a neten vannak.
De akkor legyen neked igazad, mert így könnyebb abból a 30 kakateres számsorból kiszűrni a helyes értéket.

Akkor így egy kicsit megerősítem a tippem, h ez a szám lenne az: 70793911 037752 0
-
KurtCobain
őstag
válasz
balazs1022
üzenetére
Ez így nem teljesen igaz. Az enyém 86-tal kezdődik (Jiayu G3T).
-
balazs1022
őstag
válasz
Endell
üzenetére
Szia! Pontos választ nem tudok adni. Én úgy tudom h az IMEI számok mindig 35-tel kezdődnek.Nem tudom h ez mennyit segít neked...
Amúgy mi történt pontosan ha meg szabad kérdezni?

Sztem ez a része lehet: 70793911 037752 0 (hátulról számolva a 15 karakter, de nem értem miért nem 35-tel kezdődik...)
-
Fater38
tag
Üdv Fórumozók!
Nem tudjátok véletlenül,hogy az Android(pl.4.1.2)hol tárolja azokat a kis képeket amelyeket először felkínál egy kapcsolathoz beállításra?Nálam 12 képet kínál fel,vagy a fényképezőt.Azokat a képeket szeretném szerkeszteni illetve kipótolni-bővíteni.Ja és ott azon a helyen hagyni.
Köszönöm.
-
konigjanos
senior tag
-
citkar
addikt
válasz
gipsztigris
üzenetére
Akkor együtt örüljünk annak, hogy kis hazánkban is megjelennek a kínai 8 magos telefonok, elérhető áron, aminek az árát mindenki döntse el, hogy megéri-e vagy sem és várjuk, hogy lesz-e idén magyar lerakata az antelife-nak

-
Endell
csendes tag
Kedves Fórumozók!
Először is elnézést szeretnék kérni a megválaszolatlan levelekre, igyekszek azokat megválaszolni.
Ismét segítséget kérnék tőletek.
Amint korábban említettem, hogy CUBOT GT99 nincs már nálam, feljelentést tettem.
Végül is sikerült az IMEI számokat tartalmazó fájlból két számsort kinyernem (köszönet cappa72
).
A rendőr nyomozó a segítségemet kérte, mert az IMEI szám csak 15 karakter, azonban én két 30 karakterből álló számsor küldtem neki. Azt kérdezte, hogy tudom-e, ebből melyik 15 szám az IMEI.
A két 30 karakterből álló IMEI számsor a következő (a számok tagolása az eredetivel megegyezik, azonban a számokat természetesen megváltoztattam):IMEI 1: 0000440 0065493 0065493 00000000376 12070793911 037751 0
IMEI 2: 0000440 0065493 0065493 00000000376 12070793911 037752 0Abban kérnék segítséget, hogy ezekből melyik 15 karakter lehet az IMEI?
A válasz a nyomozás miatt viszonylag sürgős lenne, előre is köszönöm.
Köszönettel:
Endell
U.i.: a kérdést moderátor engedéllyel tettem fel.
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris
üzenetére
Szerintem Rajtad kívül mindenki értette. Én kérek elnézést!

-
fotosjani
aktív tag
Az nem lehet hogy bármilyen gazdasági, marketing stb... megfontolásból a THL most StarMobile-al gyártatta le a ThL T100-at

Szerintem megeshet, nagyon könnyen. -
Cpt. Flint
tag
válasz
gipsztigris
üzenetére
Ez nagyon ott van! -
gipsztigris
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
"Azon magam is csodálkozom, hogy a THL "elnézi", hogy egy konkurens (szinte megszólalásig) hasonló termékkel álljon elő."
Ne csináljátok már ezt! Úgy beszéltek az egyik sz@r kínai gyártóról, mintha különb lenne, mint az összes kínai gyártó!
Amikor lemásolnak értsd, hogy milliméterre pontosan kívül-és belül egy prémium márka termékét a megjelenés után szinte azonnal, akkor miért NE másolhatnák egymás sz@rjait kínában? Mi lesz? Ipari kémkedés miatt feljelentik egymást Hágában? 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

volt belőle annyiért

de a január 27-én lesz van mit jelent?