Hirdetés
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mailman
tag
Ha barki kedvet es erot erez magaban:
Lewa OS V5 Cubot GT99-re
Tudom egy eve a ROM adathalaszata volt az aktualis lebeszelos tema, ez itt mar a uj, V5-os verzio, feltettem, nekem nagyon tetszik mind a grafika mind a sebessege (MIUI szeru ROM itt-ott abbol lopva illetve onnan meritve
de 1-2 sajat nagyon jo otlettel). Szinte tokeletesen mukodik a Cuboton, hatranya hogy angol orosz es kinai, nagyon jo lenne magyaritani... Ha oroszul indul egy kis talalekonysag kell mire angol lesz, de a szolgaltatasai miatt szerintem megeri kiprobalni. (Egy 4PDA-s srac fozte Jekatyerinburgbol, kinai vackok kidobalva es gapps behegesztve)
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
de 1-2 sajat nagyon jo otlettel). Szinte tokeletesen mukodik a Cuboton, hatranya hogy angol orosz es kinai, nagyon jo lenne magyaritani... Ha oroszul indul egy kis talalekonysag kell mire angol lesz, de a szolgaltatasai miatt szerintem megeri kiprobalni. (Egy 4PDA-s srac fozte Jekatyerinburgbol, kinai vackok kidobalva es gapps behegesztve)