Hirdetés
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Otthoni időjárás-állomás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Crytek #46790 üzenetére
Kína és a tesztelés nagyon is létező dolog. Vagy szerinted pl. Huawei nem kínai? Tudomásom szerint én már dolgoztam náluk, szóval van egy apró rálátásom arra, hogy milyen tesztek mennek le egy-egy terméken. Mint ahogy írtam is: nem kifizetődő hulladékot gyártani. Súlyos dollár százezrek és milliók mennek egy nap alatt a semmibe, ha a sor selejtet gyárt.
Mivel már nem létezik az a cég jogilag, akikkel dolgoztam, így leírhatom ide, hogy legyen némi anyagi érzékeltetése annak, amiről beszélgetünk: egy óra kiesés kb. 5 millió HUF kár / sor. Ebben a gyártó egységben egykor 16-18 gyártó sor ment. Kezd el felszorozni.... Kiesésnek számít az is, ha folyamat teszthibás panelek jönnek lefelé. Az még nem selejt, de pl. egy proci csere lazán 30k és megy vele a flash IC is, mert kimelegszik, ami megint 20 ezer körül van...
Szóval bízhatsz benne: a teszter nem érted van ott, hanem a gyárért. Csak az tudja megfogni még időben a hibákat. Na meg ugye nem véletlen van FPO gyártás.... Igen: Kínában is....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest