Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kgymac
őstag
Vannak olyan modellek is, amik tudják a 900-as 3G-t. Nem is igazán drágábbak jelentősen, sőt volt olcsóbb is, mint a w8-asom. Aki vodával számol (mert hűség köti), az inkább olyan modellt válasszon. Igaz, így lekerül az olcsó kínai telefonok 70%-a a listáról. További 20% a csak kínában működő telcsik, bár bátor emberek vannak itt a fórumon is, bevállalnának net nélkül is ilyen telcsiket.
Én keveset beszélek, sokat netezek, legtöbbet nagyfaluban, ott a rózsaszín világ a jobb. Néha meg szoktam nézni a céges flottás voda ajánlatokat, hmmm, de még soha nem rohantam rendelni. Havi szinten 300 forinttal fizetnék kevesebbet, de csak külön díjért van net. Ráadásul 2-3GB-s a legkisebb csomag, én csak 200-800MB között netezek. Pannon detto. Náluk már volt netes stickem otthonra, tartalék net-nek, routerre, de alig tudtam felmondani, ragadtak, mint a törek/bogáncs. Talán jobban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Akku: 100%, Újszerű, Független, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest