Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Milyen monitort vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
kgymac
üzenetére
és 43430 46431
Igaz én csak úgy kerestem rá, hogy 900/2100 Mhz de meglepően sok telefon tudja igenis mind a 2 frekit, azaz nem jelenthet gondot a 3 G... Igaz, ez a kereső se ér túl sokat, mert vannak vegyes találatok, de pl. Lenovo A65 persze ez gyönge játékhoz, meg állandó nyüstöléshez, de olcsó... -
sanros
csendes tag
válasz
kgymac
üzenetére
amúgy szerintem nem annyira katasztrófális az a fránya E betű..én személyszerint hétvégére megyek általában vidékre ahol nincs 3g...és???ha valami extra kell ott is léteznek számítógépek-wifi...emailek megjönnek 2g-vel is.net is nagy kííínnal de elmegy.csak ugye hozzá vagyunk szokva hogy jó teló jó net és csak villognak befele az oldalak 1-2 mp alatt.facebook is elbotorkál szép lassan...tehát nem szünik meg ott se a net.csak a kényelmünk(gyorsaság) csökken
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Formula-1
- Hardcore café
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Linux kezdőknek
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A17 5G 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 400 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15C 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest