- Szinte csak az AI-ra gondol az Apple M5 SoC
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Bagira01 #45701 üzenetére
Sziasztok!
Én megmondom őszintén, még nem próbáltam visszavenni az órajelen /THL W110/, viszont vannak a "scaling" értékek a processzor beállításánál, pl. powersave, performance, hotplug, stb., teszteltem az összes beállításom, de max. órajelen, igaz nem fogyasztás tekintetében, hanem szintetikus tesztekkel, pl. Antutu, Quadrant, és érdekes dolgot tapasztaltam. Elviekben a powersave módban kevesebbet kell teljesítsen/fogyasszon, így is lett, Antutuban kb 4400 pont, ez baromira érezhető volt a rendszeren, hotplug-on, ez volt az alapbeállítás, 13700 pont körül teljesített, és performance-re állítva, ahol elvileg csúcson kéne járatni a rendszert, 7700 pont körül teljesít
, illetve van még az ondemand, és userspace, ezeken szintén 7XXX pontot hoz.
Egyenlőre még a fogyasztást nem teszteltem, mert még viszonylag sokat nyomkodom, úgyhogy hamar merül
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő