Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
Bagira01 #45701 üzenetére
Sziasztok!
Én megmondom őszintén, még nem próbáltam visszavenni az órajelen /THL W110/, viszont vannak a "scaling" értékek a processzor beállításánál, pl. powersave, performance, hotplug, stb., teszteltem az összes beállításom, de max. órajelen, igaz nem fogyasztás tekintetében, hanem szintetikus tesztekkel, pl. Antutu, Quadrant, és érdekes dolgot tapasztaltam. Elviekben a powersave módban kevesebbet kell teljesítsen/fogyasszon, így is lett, Antutuban kb 4400 pont, ez baromira érezhető volt a rendszeren, hotplug-on, ez volt az alapbeállítás, 13700 pont körül teljesített, és performance-re állítva, ahol elvileg csúcson kéne járatni a rendszert, 7700 pont körül teljesít
, illetve van még az ondemand, és userspace, ezeken szintén 7XXX pontot hoz.
Egyenlőre még a fogyasztást nem teszteltem, mert még viszonylag sokat nyomkodom, úgyhogy hamar merül
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adobe Photoshop
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest