Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Home server / házi szerver építése
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
Az a baj a dual-sim vonalon, hogy egyrészt mindig egy-két generációval le van maradva az éppen aktuális élvonalbeli telóktól, másrészt ritkább ezért drágább illetve a szolgáltatóknál nem kapható vagy csak nagyon buta kivitelek....
Nekem a gigabyte bevált, nem volt olcsó, se hatalmas tudású, de ami nekem kellett - wifi, gps, dual sim - benne van és megbízható, bírja még másfél évesen is két-három napot az akksija. Nem mondom, hogy tökéletes, de nekem jó. Nyilván egy galaxy s duo jobb lenne, de ez van
Nem értem, miért nem forgalmazzák egyébként, nekem céges és magán is ugyanannál a társaságnál van, vennék is tőlük jó kis dual simest, de esély sincs rá.... csak gagyi nokia van 5 ezerért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 7340 Latitude 13.3 WUXGA Touch i7-1365U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest