- A frissített, béta verziójú NVIDIA Apphoz készült az új GeForce driver
- Gondnokság alá helyeztetnék a Google Chrome böngészőt
- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
1 vélemény nem vélemény, lehet csak samufixált volt az eladó
Tesztet+topicot olvastad? Hátha van benne hasznos infó... -
aytukabozs
addikt
-
törölt tag
-
FeZ...
aktív tag
-
FeZ...
aktív tag
Megkérhetlek, hogy oszd meg az eddigi tapasztalataidat a telcsiről velem (velünk) ?
Kíváncsi lennék rá !
A tesztben amit olvastam pl. a villanófényt és a kamerát lehúzták, bár túl nagy igényeim nincsenek egy telefonos fényképpel szemben, de azért...
Lenne még egy kérdésem: rádió van benne ?
Ezzel kapcsolatban ellentmondásosak az adatok, az egyik helyen azt írták, hogy van, a másikon meg azt, hogy nincsen.
Köszi előre is ! -
janakbacsi
őstag
Veszek egy drágábbat, szintén az etotalktól, amelyikkel lehet skype videotelefonalni. A linken meg tudod nézni a specifikacioit en nem nagyon fotoztam vele. Akksit az ilyen keszulekekhez hasonloan minden este toltore kell rakni ha tenylegesen hasznalod a nap folyaman. Nem eredeti htc hanem az incredible s kinai masolata.
-
-
Mikuland
tag
Helló!
Volt Nekem is 1205-öm, míg annyira besz@rt a kijelzője, hogy jó messzire dobtam.
Én a samukat várom dual-android kombóban, talán még a képalkotásuk is jobb lesz, mint kínyai társaiké.? Már láttam egy-két jobbnak tűnő keleti koppintott droidost, de a képességeik nem győztek meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nők, nőügyek (18+)
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest