-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
Evita85 #39221 üzenetére
Hali.
Pandawill-tol rendeltem tavaly decemberben egy tabletet.
Leteszteltem az ugyfelszolgalatukat. Irtam minden letezo mail cimukre tobb levelet is.
Mindig masnapra valaszoltak, minden esetben mas ember irt vissza meg ugyanarrol a mail cimrol is, es volt olyan valasz is, ami total ellenkezoje volt annak amit egy masik mail cimukrol egy masik ugyfelszolgalatos valaszolt.A cucc megjott idoben, ami karacsony kornyeken nem kis szo, es alaposan be volt csomagolva, viszont a toltoje elso toltes alkalmaval megdoglott. Irtam nekik, azt valaszoltak nagyon sajnaljak, es kuldenek egy ujat ingyen a kovetkezo rendelesemnel, viszont nekem nem volt szandekomban akkor rendelni semmi mast toluk, amit meg irtam nekik, es erre mar nem jott valasz, egyszeruen nem foglalkoztak a dologgal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Fotók, videók mobillal
- BestBuy topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3322, 100% Akkumulátor
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest