- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani max. 200 $ -ig bezárólag, de inkább 180...
Nézegettem már és több jelölt is akadt, hosszútávra tervezek, voip, ebook, hobby fotózás, néha videó, játék nem!, gps használat, 1-2 filmnézés, elsősorban avi. wifi, netezés alap, némi zenehallgatás, ne torzítson, kihangosítót nem igazán tervezem használni, de néha lehet... az ebook miatt fontos, hogy napfényben is jól lehessen olvasni, bár kis pénzért nem várok csodát... E miatt szintén nagy kijelző, 5 colos simán elfér a nagy kezemben... a sensor-os felsorolást, ill. hiányát még nem értem igazán, van ilyen is, olyan is...
Lenovo A820
ZTE V967S
Newmann K1
THL W200
De, ha tudtok jobbat...
Hardveresen talán az utóbbi a legjobban felszerelt még éppen 200 alatt, némelyikhez meg adnak 2 aksit, wifi-ben jó lenne N-es szabványt tudó, de az ritka... csináltam excel táblát is az asztali gépen a sok jelöltről, majd belinkelem később... Jó lenne személyes tapasztalat, mert (nekem) ezek nagyon noname-ek.
Szóval tanácsot kérnék...
amúgy ideálisan max. 20-25 rugóért volna jó, de azok akkor gyöngébbek lennének, 2 mag, 512 memória... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro, 128 GB, kártyafüggetlen, számlával
- Eladó iPhone 12 Pro Max 128 GB Kártyafüggetlen 100% akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest