- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az átlagnál nagyobb eséllyel pusztulnak el a Western Digital egyes HDD-i
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
Érdeklődnék, hogy mit tudtok ajánlani max. 200 $ -ig bezárólag, de inkább 180...
Nézegettem már és több jelölt is akadt, hosszútávra tervezek, voip, ebook, hobby fotózás, néha videó, játék nem!, gps használat, 1-2 filmnézés, elsősorban avi. wifi, netezés alap, némi zenehallgatás, ne torzítson, kihangosítót nem igazán tervezem használni, de néha lehet... az ebook miatt fontos, hogy napfényben is jól lehessen olvasni, bár kis pénzért nem várok csodát... E miatt szintén nagy kijelző, 5 colos simán elfér a nagy kezemben... a sensor-os felsorolást, ill. hiányát még nem értem igazán, van ilyen is, olyan is...
Lenovo A820
ZTE V967S
Newmann K1
THL W200
De, ha tudtok jobbat...
Hardveresen talán az utóbbi a legjobban felszerelt még éppen 200 alatt, némelyikhez meg adnak 2 aksit, wifi-ben jó lenne N-es szabványt tudó, de az ritka... csináltam excel táblát is az asztali gépen a sok jelöltről, majd belinkelem később... Jó lenne személyes tapasztalat, mert (nekem) ezek nagyon noname-ek.
Szóval tanácsot kérnék...
amúgy ideálisan max. 20-25 rugóért volna jó, de azok akkor gyöngébbek lennének, 2 mag, 512 memória... stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest