Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

gps76 őstag válasz  Novicsok

üzenetére Novicsok

üzenetéreTiteket nem "idegesít" az akkukijelzés összevisszasága?(2.3.6 romnál,mert ics-nél jó) 
 Amióta megvan a zp100 több gigányi romot leszedegettem,próbálgattam,és most egyelöre kettöt szürtem ki ami nincs agyonbuherálva a készítö saját izlésére.
 Az egyik a hkphone.com.vn fórumán levö 2012-7-9-es rom.Nagyon jó,fürge,a rammal jól gazdálkodik,akár több program tud futni egyidejüleg,anélkül hogy bezárogatná(opera mobil 3 méretesebb lappal,documents to go 25 MB buszmenetrenddel,gmail,stb).
 A led villanó fényes benne.
 A másik rom egy elsök közül való ics,de sebességre a másik szintjén van ami ics-töl jó eredmény,érdekes mert mediatek logója van.
 Ennek egy hiányosságát találtam,a villanó kezelése kimaradt,zseblámpa progival se müködik.
 Nemtudom honnan töltöttem,de felteszem valahová akit érdekel.
 Mindkét rom nagyon gyorsan bootol,még fastbootot kívül is,ha kiveszem az akkut,és visszarakva kapcsolom be,a belsö sd össsevonva.Érdemes ezt a vietnámi fórumot nézegetni,mert vannak okosságot. 
 Aki kipróbálja,majd írjon véleményt,kíváncsi vagyok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Mini PC
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Battlefield 6
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest